Vriendelijk en meedenkend

Super makkelijk om te zoeken wat je zoekt en te bestellen wat je nodig hebt. Duidelijk met bezorgen en met ophalen.

Goede service vriendelijke mensen

Was iets mis gegaan met aantal maar geen probleem gewoon geld terug gehad.

Duidelijk en snel

Van bestellen op de website, tot de levering en het ophalen, alles is duidelijk, goed geregeld en snel afgehandeld.

Kan beter

Ik dacht handig voor een feestje om glazen borden en bestek te huren. Net zoals de chafing dishes. Deze verwacht je schoon te ontvangen maar helaas tijd bezig geweest om de chafing dishes buiten en bakken binnen in op te poetsen en schoon te maken (zaten ook haren in).

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Je party artikelen thuis geleverd en weer opgehaald.

Fijn dat de party artikelen thuis konden worden bezorgd en naderhand weer worden opgehaald.

Top service!

Al een aantal x wat gehuurd en ik ben altijd super tevreden over het aanbod, de service en het contact. Je kan alles makkelijk huren en in mijn geval meestal zelf opgehaald/terug gebracht wat erg soepel verliep. Ze zijn erg flexibel, zo kon ik een dag vtv nog mijn bestelling aanpassen.

Tevreden

Alles was prima. Alleen wat ik jammer vond dat ik aardig wat spullen besteld had om het op zaterdag te laten leveren (systeem gaf aan dat het kon) daar was is blij mee. Paar dagen later kreeg ik een mailtje dat ze op zaterdag gesloten zijn. Dus dat was erg vervelend. Heb dingen ergens anders moeten bestellen. Ook een deel zelf moeten ophalen op vrijdag. Maar wat ik moest ophalen was prima.

Tegenvallend

Partytent zat met 3 rollen ducttape aan elkaar en nog gaten en scheuren. Koelkast was te vies (ook met roest) om etenswaren in op te bergen. Stoelen en barkrukken waren wel netjes. De prijs/kwaliteit zeer teleurstellend. Ook gebeld dat de kwaliteit zeer onder de maat is, een zeer lauwe reactie en zeker niet klant vriendelijk.

Snel

Goed contact, alles volgens afspraak

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Fijn om te kunnen huren, zodat je niet zelf alles hoeft aan te schaffen.

Prima spullen, halen en retourneren ging makkelijk. Alleen de vorken en lepels vonden we niet prettig voelen in de mond. Misschien beter voor de wat duurdere optie kunnen kiezen? Hartelijk dank Pary-Rent.

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Alles goed en snel geregeld

Online gevonden wat ik zocht tegen een redelijke prijs. Alles rondom de artikelen is helder en duidelijk. Instructies over hoe de popcorn en suikerspin machine te gebruiken zijn en krijg je niet, maar lang leve you tube ...

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Betaalbaar en goed geregeld!

Tafel en stoelen gehuurd voor feestje. Vond het goed betaalbaar en spullen werden op tijd geleverd en opgehaald.

keurig verzorgd

Ben al jaren klant, alles compleet bezorgt en weer opgehaald

Prachtige Suikerspinmachine

We zijn speciaal vanuit Groningen gereden om de suikerspinmachine op te halen. Het was de mooiste die we konden vinden. Werkte prima en de gasten hebben genoten van een prachtig Sticky Fingers concept rondom de opening van de Rolling Stones tentoonstelling in het Groninger Museum. Het enige wat jammer was, was dat de bekabeling stuk was en we hem in eerste instantie niet mochten gebruiken vanwege kortsluiting gevaar. We hebben dit zelf verholpen, maar dit was natuurlijk wel even vervelend en onnodig stressvol.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Niet klantvriendelijk, spullen beschimmeld geleverd

Mijn algehele ervaring met feestverhuur ‘t Gooi was zeer slecht. De openingstijden voor het afhalen zijn enorm beperkt, dus het bedrijf zou op een ander moment open gaan nadat ik had gebeld. Eenmaal aangekomen, was er niet gerekend op onze komst en waren de spullen bij lange na niet gereed. Indien we klantvriendelijk waren behandeld, had dit geen groot probleem gevormd, maar in plaats daarvan werd mij wijs gemaakt dat ik me niet aan de openingstijden hield, hoewel we hier telefonisch nog duidelijke afspraken over hadden gemaakt. De tafelkleden en tafelrokken stonken, bevatte dubieuze vlekken en waren beschimmeld. Niet bepaald een fijne service.

Klantvriendelijk

Alle artikelen werden op tijd geleverd en zijn van goede kwaliteit. Van te voren werd even gebeld dat het een kwartiertje late zou worden.

Slechte communicatie

Bij de boeking zou alles op voorraad zijn, maar er kwam maar geen bevestiging. Paar dagen later gebeld. Er zou naar worden gekeken en bevestiging zou worden gemaild. Helaas toch weer geen bevestiging. Nog een keer gebeld en toen bleek twee dagen voor ons feest dat een deel niet kon worden geleverd. Veel stress om nog ergens anders een bestelling te kunnen doen. Vorig jaar konden we onze bestelling op zaterdag ophalen (toen ging alles trouwens perfect). Dus hadden we nu ook aangegeven ophalen zaterdag, en op de site kun je daar voor kiezen. Toch werden we plotseling vrijdagmiddag gebeld dat we moesten komen om alles op te halen, want zaterdag waren jullie niet aanwezig. Toen we de bestelling kwamen ophalen, bleek het bestelde servies niet op voorraad en kregen we ander (minder mooi) servies mee. Kortom van een topervaring vorig jaar, naar een teleurstellende ervaring dit jaar.

Snelle service

Op laatste moment statafels en stoelen nodig voor een feestje. Via de website kon dit niet meer. Één telefoontje en het was geregeld. Ook sympathiek dat je ze kunt ophalen op vrijdag en alleen voor de dag betaalt dat je ze gebruikt (in dit geval de zondag). Goede service!

Mooie en schone spullen

Even stressen met de levering, komen ze wel? Toch nog op tijd met mooie en schone spullen. Ze probeerden goede service te leveren, en dat is gelukt. Goede party gehad.

Goede nette verhuurder.

Onze samenwerking is net gestart en bevalt mij uitstekend. Goede service, de gehuurde spullen waren netjes en schoon. Ook was het mogelijk om na het bestellen nog artikelen toe te voegen aan de bestelling. Zo hebben wij een mooi feest kunnen geven!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goede service, goede producten en vriendelijk personeel

De Eigenaar zelf kwam mijn gehuurde spullen brengen, zeer aardige man en werkte hard door ondanks de warmte. Spullen werden keurig op z'n plek gezet. Ook bij het ophalen verliep het netjes, alles materialen werden zorgvuldig opgehaald. Ook waren beide keren (bezorgen en ophalen) de tijdsindicaties gehaald, heel fijn!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Mooie materialen hebben gezorgd voor een fantastisch feest

Voor ons tuinfeest heb ik een grote tent, een hoop stoelen, tafels, statafels en aankleding gehuurd. Het feest was een succes. Alles werd neergezet en na het weekend weer opgehaald. Communicatie rondom de levering mag wel beter. De spullen kwamen heel laat en partyrent was telefonisch tijdelijk niet bereikbaar. Daar had ik wel even paniek van.

Snel geregeld

Al diversen keren bier besteld en dit kon snel worden opgehaald! Super vriendelijk personeel!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Prima spullen. Niet duur. Netjes gebracht en opgehaald. Aanrader voor feesten of BBQ

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Alles klopte, bijzonder vriendelijk en halen en brengen volgens afspraak.

Echte aanrader als je wat te vieren hebt, ze nemen met de "niet afwassen" service een hoop werk uit handen.

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.