Makkelijk, duidelijk en op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen spullen en werd netjes in het opgegeven tijdvak bezorgd door vriendelijke medewerkers.

Snelle Service goeie prijs

Voor een collega een opblaasbare abraham gehuurd. Deze was zeer aangenaam geprijsd. Kon hem makkelijk opmaken en de medewerkers waren netjes en vriendelijk. De pop zelf zag er ook netjes uit en de instructies waren duidelijk. Het heeft op kantoor in ieder geval voor leedvermaak gezorgd.

Super service

Bij de easy up tent zat een verkeerd tent doek. Na 1 telefoontje waren ze binnen een half uur om het juiste tentdoek te brengen en hielpen ze mee opzetten. Alkes keurig op tijd geleverd en weer opgehaald.

Uitsrekend

Mooie gebruiksviendelijke website Aardige bezorgers Levering ruim optijd Ophaaldienst zeer goed Zeer goede verhuurspullen Met all heel een hele goede verhuur bedrijf Zeer goede servies We zijn super blij en huren graag weer bij dit bedrijf

Top service

Vriendelijke meneer aan de balie Behulpzaam en weet precies wat zijn werk inhoudt

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Mijn bestelling stond netjes klaar. Vriendelijk geholpen!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

De communicatie is top, snelle beantwoorden van mails en de toon is aardig. We hadden alleen problemen met de BBQ's welke gehuurd zijn en dan krijg je te horen dat er een calimiteitennummer gebeld had moeten worden. Dit was voor mij iets tekort door de bocht. Geen bedankt voor het melden en we crediteren iets, of excuus voor het ongemak. Voor de rest is de prijs kwaliteit van alle overige spullen heel goed. Aardige bezorger.

Stipt, helder en vriendelijk

Stopt, helder en vriendelijk

Top !!

Alle gehuurde spullen waren optijd en netjes geleverd ook weer volgens afspraak opgehaald Top !! Alles onder 1 dak bij party rent

Grandioze service

Voor het 21 diner van onze dochter hebben wij tafels, servies, bestek, stoelen en tafelkleden gehuurd bij Party-Rent. Dit hebben we pas heel laat besteld, 3 dagen van tevoren, maar dat was geen probleem. Alles werd keurig afgeleverd en weer opgehaald door twee leuke, aardige en vlotte jongens. Een uitstekende service en fijne vibe. Volgende keer zeg ik "Party-Rent."

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Vriendelijke medewerkers, goede communicatie. Product ok

Ivm slecht weer tent gehuurd. Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan en boeken via de site werkte ook goed Levering op tijd en volgens afspraak tent opgebouwd. Vriendelijk personeel Kwaliteit tent was prima maar kan wel wat liefde gebruiken. Klittenbandsluitingen en klemmen waren versleten en een paar kapot

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

De gehuurde tafels en stoelen zijn netjes. Dat maakte het feest meer compleet.

Snel, simpel en soepel

Om mijn workshop te ondersteunen had ik wat horeca materialen nodig zoals koffiemachine, grote koelkast, glaswerk e.d. Alles is makkelijk te vinden op de website, bestellen is simpel. Met één telefoontje ook het juiste advies. En alles was meteen geregeld. Keurig op tijd geleverd. Alles slim verpakt en makkelijk te gebruiken. Top!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Service slecht, kwaliteit producten slecht

Ik had op 9 augustus 2024, 2 heaters gehuurd bij ‘party rent’. De avond van gebruik, viel er 1 heater er plots van af op een van mijn gasten zijn hoofd en daarna op mijn tuinkussens. Mijn gast heeft daardoor een brandplek op zijn hoofd en moest hierdoor naar de spoedpost. De heaters zijn best zwaar namelijk en dit kwam onverwachts op zijn hoofd terecht! Ook heb ik nu een brandplek in mijn tuinkussens waar ik niet blij mee ben. Ik heb de heaters “gemonteerd” zoals mij is uitgelegd door een medewerker van ‘party rent’. Toen ik de items ging retouren heb ik dit gemeld bij de medewerker die in de winkel stond en hij vertelde mij dat hij er een notitie van had gemaakt en dat de eigenaar op 20 augustus terug van vakantie zou komen en contact met mij zou opnemen. Wat tot op de dag van vandaag niet is gebeurd! Ik heb meerdere malen telefonisch contact geprobeerd te zoeken met ‘party rent’ maar ik krijg niemand te pakken. Voor mij is langs gaan in de winkel ook niet echt een optie aangezien ze korte openingstijden hebben! Ik zou het fijn vinden als er toch contact opgenomen kan worden met mij. Ik ga iig geen spullen meer huren bij ‘party rent Almere’!!!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Ik werd telefonisch zeer goed geholpen en op de site kon ik de rest doen . Zeer overzichtelijk! De mannen brachten de spullen die ik gehuurd had keurig op de afgesproken tijd . Hierdoor een superleuk feestje kunnen geven

Al jaren goed

Na een klein misverstand is alles prima hersteld

Perfecte levering & goede service

Perfecte levering & goede service

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Mijn ervaring met PartyRent is goed geweest. PR is hun afspraken nagekomen Kortom; afspraak is afspraak

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Een paar keer een aanpassing moeten maken op het gereseveerde, alles goed aangepast . Komen de gemaakte afspraken correct na. Tip top bedrijf.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent het Gooi

Heel goed geregeld. Goede service en makkelijk te dien

Prima geregeld

Alles geregeld volgens afspraak

Alles was goed geregeld.

Fantastisch!

Glaswerk besteld voor een feestje. Wat superhandig is dat zeg! Alles keurig in kratten op maat dus ook makkelijk te vervoeren.(wij wonen in Almere dus zelf gehaald en gebracht) Ze hebben er natuurlijk alles te huur voor elke gelegenheid en ik vind het zeker een aanrader!! Ook qua prijzen prima te doen. Ik kom zeker terug!

Voor herhaling vatbaar

Top service

Waren op tijd en denken mee!!!

Televisieweg 93

1322BD Almere

verhuur@partyrentnederland.nl

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.