Heel fijn en prettig!

Respectvolle personeel...op tijd met brengen en halen van de producten. Producten zijn in goede conditie!

Goeie service, lekker snel

Het op en afbouwen ging vrij gemakkelijk en je zag dat ze wel echt om de klant gaven

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Alles tot in de puntjes geregeld

Ik raad iedereen dit bedrijf aan! Netjes op tijd, komt de afspraken na, alles prima en op professionele wijze! Bedankt voor jullie inzet.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Fijn, snel te regelen en goede spullen

Al 2 jaar op rij is party-rent de redder in nood voor mijn verjaardagsfeesten. Of het nu om een box, statafels of dit jaar zelfs een heater (en dat in juni:(..) gaat; het kan worden geregeld! Vriendelijk personeel en goede prijzen. Als enige ‘minpunt’ zou ik de op- en afgeef tijd kunnen benoemen. Deze zijn niet zeer ruim en het is soms even passen en meten in de agenda. Verder alles prima!

Excellent

Good

Fantastisch

Hele relaxte bezorger, hielp mee en was duidelijk in de communicatie op een fijne manier. Volgende keer gewoon weer bij jullie een bestelling plaatsen

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goed geholpen en snel afgehandeld

We zijn snel en goed geholpen, ik had in Almere besteld en kon het in Huizen ophalen. Het was ook bestemd voor in Huizen dus dit kwam goed uit. Zelf komen wij uit Almere vzndaar dat ik dat daar besteld had.

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Heel aardig personeel en snelle service!

Heel aardig personeel en snelle service.

Zie hieronder.

Vriendelijke mannen die het kwamen brengen en halen, ik had nog wat aangepast en was ook keurig geregeld! Prima op de afgesproken tijd geleverd en ook opgehaald!

• Waar heb je gehuurd? Feestverhuur het Gooi

Alles was top geregeld en werd snel geholpen. Aardige mensen!

Alles was top geregeld en werd snel geholpen. Aardige mensen!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent het Gooi

Super snelle service!!!!

Super snelle levering, komt afspraken goed na.

Super goed geregeld!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent het Gooi

Alles naar wens. Ik had wat problemen met het ophaal moment. Ik had besproken dat de spullen eerder opgehaald zouden worden maar dit was later ingepland. Uiteindelijk konden ze de spullen toch eerder ophalen. Verder alles naar wens. En super handig om zo spullen te huren!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Goede service en prima communicatie

Top zoals altijd!

Goeie service, stevige materialen en vriendelijk personeel!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Alles was super goed geregeld

En een hele vriendelijke medewerker!!

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Prima zaak , prijs kwaliteit verhouding goed.

Goed geholpen vriendelijk personeel

Flexibele en accurate service

Het contact met Party-Rent heb ik al zeer prettig ervaren - alle items via de website besteld - prima bestelproces. Dag erna toch nog bedacht dat we nog wat items nodig hadden - even gebeld en daarna gemaild en werd direct opgepakt. Aflevering en Ophalen wat nagenoeg op de aangekondigde tijd. Heel fijn allemaal - zeker als je al zo veel dingen aan je hoofd hebt qua organisatie, dat dit dan allemaal vlekkeloos verloopt.

Doen wat ze beloven.

Goede dienstverlening. Ze communiceren helder en zijn telefonisch goed bereikbaar. Ze komen hun afspraken goed na en gaan netjes om met de omgeving waar ze de spullen neerzetten. Prettige mannen die de spullen brengen en ophelen. Kortom, een aanrader!

Wel prima

30 gestoffeerde stoelen, eentje was wel erg smerig en sommige wat stoffig. Duurde wel een paar dagen voor het werd opgehaald. We hebben de ruimte, maar als je dat niet hebt, staat het een paar dagen in de weg.

• Waar heb je gehuurd? Party-Rent Almere

Wat een geweldige service van het team

Wat een geweldige ervaring met het team van Ber en Michael! Ze hebben ons enorm geholpen bij het regelen van de perfecte tenten voor ons buurtfeest. Toen de gemeente ons verraste met allerlei eisen, stonden ze direct voor ons klaar met creatieve oplossingen waar we zelf nooit aan hadden gedacht. De levering was precies op tijd en de begeleiding bij het opzetten en afbreken van de tenten was top. We zijn echt dankbaar voor jullie zorg en aandacht, heren. Bedankt voor alles! de OCB

Goed!

Altijd prima verzorgd !

Wij bestellen, als we een feest hebben, altijd alles via Party-Rent en dat is altijd prima verzorgd. De materialen zijn van goede kwaliteit en de service is uitstekend.

Super vriendelijk,

Super simpel online bestelling te plaatsen. Vriendelijke behulpzame medewerkers

Televisieweg 93

1322BD Almere

Over Party-Rent Nederland

Met filialen in Almere en Huizen bieden wij een groot assortiment in de regio Flevoland en het Gooi. Bekijk onze websites voor het totale assortiment.