Amateuristisch
Goedemiddag
Mijn ervaring met uw bedrijf gaat voornamelijk over de professionaliteit.
Ik belde namelijk met 1 van uw medewerkers die mij te woord stond met een Gillend kind op schoot of in elk geval in de buurt zat/stond.
Ik geloofde mijn oren niet dat dat gewoon gebeurde, door het geschreeuw heen heb ik op mijn best geprobeerd uit te leggen wat mijn vraag was. op gegeven moment werd ik midden in mijn zin afgekapt met de tekst, ja oke mevrouw ik maak een contract voor u op en de hoorn werd erop gegooid ( Ik was nog niet klaar met het bespreken van de details van mijn bestelling!
Vervolgens was het contract binnen en ik wilde voor de zekerheid verifieren of wij elkaar goed hadden begrepen dus belde ik weer (dat was de dag of 2 dagen na het eerste contact) en ja hoor er werd weer opgenomen met een gillend kind op schoot( dit kan toch niet?) Het toppunt was dat de dag dat de gehuurde producten afgeleverd moesten worden heeft er iemand urenlang zitten wachten, maar jullie kwamen niet opdagen, toen ik dat vernam pakte ik de telefoon om jullie te bellen maar werd tegelijkertijd door jullie gebeld ( Gelukkig niet met het schreeuwend kind op schoot/arm), ik legde hem uit wat er gebeurd was en hij sprak met mij af dat jullie er binnen 1 uur zouden zijn, dus moest ik weer iemand zoeken om de ruimte voor de bezorgers te gaan openen. Ik vond dat heel vervelend en frustrerend. Ik heb geen behoorlijke excuses en of enige compensatie gekregen en dat vindt ik echt niet netjes.
Ik vind het jammer dat ik als nieuwe klant deze ervaring met jullie heb gehad en dus deze referentie hier moet plaatsen, maar ik zou zeggen trek lering hieruit.
Groet M. Misiedjan