Een goede service

Een een woord super

Goede deskundige informatie, marktconform en plezierige montage.

Wij zijn door de adviseur van Compleet Duurzaam deskundig geinformeerd, de prijs is marktconform en de montage was volgens afspraak. De monteurs werkten netjes en vlot en vriendelijk voor de klant.

keurig werk afgeleverd

alles vlot afgewerkt.

Goede uitleg, kennis en service!

Na telefonisch een consult te hebben gedaan is Tim langsgekomen om de offerte te bespreken en de laatste gegevens op te nemen. Nadat wij toch nog wat vragen hadden is er netjes de tijd en moeite genomen om onze vragen te beantwoorden. De afspraak om de zonnepanelen te plaatsen was vervolgens snel gemaakt. Het plaatsen van de zonneoanelen ging snel en vakkundig, alle benodigde apparatuur is ook netjes opgehangen en gemonteerd. Tijdens de montage lag de onderste rij iets uit het lood, dit is ook zeer netjes en snel verholpen. Kortom, top bedrijf, top medewerkers en top service!

Goed geleverd en aangesloten

Alles is goed gegaan en ben tevreden

Prima service, leuk contact !

Leuke verkoper die meedenkt Goed advies Snelle levering en dito installatie. Aanrader !

Vriendelijk, vakkundige installatie, maar opbrengst moet transparanter met oog op salderingsregeling

Vriendelijke geïnformeerd door de adviseur. Het bedrijf neemt regelmatig contact op om te vragen of alles duidelijk is en of je tevreden bent. Installatie ging vlot en vakkundig. Na de installatie zou het wel prettig zijn om 1 duidelijke mail/brief te krijgen met daarin alle te volgen stappen op een rijtje. Verder denk ik dat de gegenereerde opbrengst uit de offerte transparanter kan. De salderingsregeling is hierin niet meegenomen en dit scheelt zo 800€ omzet op 10 jaar. Ondanks dat blijft het op dit moment rendabel, maar de eerlijke berekening moet wel gepresenteerd worden op de offerte.

Uitstekend.

Michael de adviseur had een eerlijk en goed verhaal. Aardige gast ook. Panelen lagen er in een ochtend op. En de nazorg is ook prima hetgeen ik heel belangrijk vind. Vaak is het zo.....verkopen en daarna hoor je nooit weer wat. Da's bij jullie anders. Dikke prima al met al.

Ik prijs Compleet Duurzaam bij een ieder aan voor het plaatsen van zonnepanelen.

Ik heb een uitstekende ervaring met de mannen van Compleet Duurzaam die bij mij de zonnepanelen hebben geplaatst. Ondanks het slechte weer waren ze vrolijk met hun klus op het dak bezig.

Goede en snelle service

Snel geleverd, duidelijke offerte en tot nu toe geweldig rendement. Panelen leveren meer op dan van oorsprong was berekend, onze energierekening is flink omlaag gegaan!

Heel netjes uitgevoerd

Heel netjes geplaats zoals aangegeven, het netjes op het pannendak, doorvoer naar binnen, ook de doorvoer door de vloer zit bijna onzichtbaar, heel netjes in de meterkast aangesloten.

Afgelopen week zijn de zonnepanelen geplaatst. We zijn erg tevreden, iedereen was erg aardig en behulpzaam. Extra compliment voor de monteurs, die goed met ons meedachten en ook netjes werkten.

Prettig contact en prima communicatie.

Het contact gaf vanaf de eerste dag een goed gevoel. Afspraken werden nagekomen. Levering correct en de ‘nazorg’ werd ook zeer serieus genomen. TOP!

Compleet bedrijf

De jongens die bij ons zijn geweest zijn accuraat en netjes. Er kwam geen onvertogen woord uit over andere collega’s of over het bedrijf. En dat vind ik belangrijk.Gaan niet eerder weg dan dat alles werkt.

Vakkundig

De hele installatie verliep prima. Op de afgesproken tijd, nette werkers. Goed installatie team dat op elkaar ingespeeld is. Zeker aan te bevelen

Dit bedrijf geeft je het juiste gevoel

Zoals hierboven dit bedrijf geeft je het juiste gevoel. Vorig jaar augustus zaten wij puur in de oriëntatie ronde. Onder andere kwam Tim Appelman bij ons langs. Gezellige man praat lekker makkelijk en geeft enorm veel informatie. Daarbij neemt hij ook heel veel tijd voor het uit meten. Hij meet de dakpannen op kijk naar het ideale leg plan. En of dit ook echt haalbaar is. Hierna hebben wij meerdere bedrijven over de vloer gehad. Meteen viel al op dat veel bedrijven niets uitmeten. Maar puur via google maps je dak invullen met panelen. Dan kijk je later in de offerte en dan zie je dat de panelen gewoon uitsteken naar de buren toe om een voorbeeld te geven. Sommige bedrijven komen niet eens langs maar doen het puur op afstand zonder het huis te zien. De andere komt in een dikke Mercedes aanrijden en vraagt de jackpot voor de panelen. Na elk gesprek dat we hebben gehad keken mijn vriendin en ik elkaar aan. En telkens kwamen we erop uit dat we het gevoel missen dat we wel bij Tim hadden. Dus uiteindelijk Tim afgelopen februari weer uitgenodigd. Hij was niet de goedkoopste en hij kwam ook niet aan ons verbruik. Maar het gevoel was meteen weer terug. Tim ging rekenen en ook spelen met andere panelen. Nogmaals meten op het dak. Alle aandacht om ons een goed voorstel te doen. En dat is hem toen ook zeker gelukt. Sinds twee dagen hebben wij 14 prachtige panelen op het dak liggen. Ik kan er nog weinig over zeggen maar de opbrengst tot nu toe is top. En dit ook voor een zeer goede prijs. Maar laten we de monteurs niet vergeten. Ik ben de namen even kwijt ik weet dat ze beide uit Schagen komen. Zeer leuke jongens. Zeer vriendelijk. Ik was een klein beetje bang voor mijn trap deze is net twee weken oud. Dus dat gaf ik ook aan. En meteen werd ik gerust gesteld. Eentje had zijn slippers mee zodat hij in huis niet op werkschoenen ging lopen. Zo blijft het schoon en alles blijft netjes. Verder werken ze ook super netjes ook op zolder alles was schoon. En de panelen super strak.

Professioneel, sociaal en vakkundig

Zowel het voortraject, advies, als de installatie en de werking van het systeem zijn top! Uitstekende service, meedenken in oplossingen en flexibel in de uitvoering. Genieten nu van 33 panelen en een mooi rendement!

Betrokken en persoonlijk.

Het verkennende gesprek en de verdere afwikkeling verliepen heel soepel, de installatie vakkundig en snel.

Vertrouwd en professionele aanpak

Na een vertrouwd persoonlijk gesprek met Hoang op ons thuisadres hebben we vrij snel besloten om met Compleet Duurzaam in zee te gaan. Vandaag zijn de panelen door twee vriendelijke monteurs op het schuine dak en op de garage geplaatst. Vakwerk geleverd en met dit mooie weer direct resultaat zichtbaar.

Houden zich niet aan afspraken en liegen

Op de afgesproken dag stonden de heren voor de deur met de mededeling dat ze geen zonne panelen bij zich hadden want er was een leverings probleem. Maar ze zouden ze gaan halen of ze werden gebracht de komende uren. Nog voordat men aan het werk ging kregen de heren een telefoontje dat de zonne panelen er waren. Ze gingen ze halen met de mededeling dat ze over anderhalf uur terug waren. Echter nooit meer iemand gezien. Na vijf uur gewacht hebben werd ik gebeld, er waren “ leverings problemen” en men kon de panelen vandaag niet meer plaatsen. Dat kon niet eerder dan over twee weken maar om mij tegemoet te komen zou men de opbrengst van de rekening aftrekken. Ik scat dat dit nog geen twee tientjes is op 3500 euro. Er wordt dus gewoon recht in het gezicht van de klant gelogen.

Prima geregeld allemaal

Kan niet anders zeggen dat alles prima is verlopen. Blij met de installatie

10 zonnepanelen prima geregeld

Na lang nadenken in gesprek gegaan met compleet duurzaam voor 10 zonnepanelen 3,6 kWh. Prima plan uitgewerkt door Paul en daarna datum van plaatsing besproken. Alles keurig geplaatst en met de app duidelijk inzichtelijk wat er opgewekt wordt. Dik tevreden over compleet duurzaam Alles volgens plan en afspraak geleverd. Gr Ron

Goeie levering, slechte nazorg

Mooi alles geïnstalleerd en strak afgeleverd. Echter bij de btw-teruggaaf hebben ze nogal wat steken laten vallen. Met als gevolg dat we bijna een half jaar voor niks op onze btw teruggaaf hebben gewacht. En nog langer want we hebben nog niks terug. Slechte zaak en op communicatief vlak kunnen ze nog heel wat wat winst halen.

Goed advies en snelle en professionele levering!

Goed advies en snelle en professionele levering tegen een goede prijs!

Snel vrij netjes en met name het aanvragen voor al de dingen die erbij komen is meer dan goed en duidelijk geregeld

Jelle Zijlstraweg 45 b

1689ZX Zwaag

Over Compleet Duurzaam

Compleet Duurzaam wil als betrokken bedrijf ondernemen op een wijze die bijdraagt aan een betrouwbare, toekomstbestendige en klimaatneutrale maatschappij. Wij hebben de overtuiging dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de overgang naar verduurzaming van onze energievoorziening. ‘’Uit diverse scenario’s blijkt dat de klimaatdoelstellingen haalbaar zijn met een energiemix waarin verscheidene duurzame-technieken een substantiële bijdrage zal leveren’’ Duurzaamheid is een steeds belangrijker en groter thema in onze samenleving en in een steeds veranderende maatschappij verander je mee. Met Compleet Duurzaam maak je de ‘groene’ stap naar de toekomst!