Snelle, goede, en prettige service

Import young timer laten taxeren voor zakelijke bijtelling. Afspraak was snel gemaakt na goed en uitgebreid telefonisch advies over welke taxatie nu wel/niet zinvol was. Uitvoering taxatie snel en efficient gedaan. In concept rapport zaten paar kleine onduidelijkheden die direct door waardetaxaties aanpast/verduidelijkt werden. Top zaken doen met dit bedrijf!

• Soort taxatie: WEV-taxatie

Goed verzorgde en gedocumenteerde taxatie.

Prima bedrijf.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Conform afspraken

Conform afspraken

Prettige mensen!

Vriendelijke mensen en zeer adequaat opgevolgd nadat ik een aanvraag had gedaan. Dezelfde dag kon ik nog terecht! De uitkomst van de taxatie is correct en onderbouwd.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

prima service

vlotte service, goed advies, prima rapport

Snel, duidelijk. Volgens afspraak

Snel, duidelijk. Volgens afspraak. Taxatie geprint thuis ontvangen.

top

Alleen maar positief

Zeer prettig en professioneel

Fijn contact, en een nette realistische taxatie.

• Soort taxatie: Tractor taxatie

Een hele fijne, deskundige, vriendelijke en behulpzame taxateur!

Een hele fijne, deskundige, vriendelijke en behulpzame taxateur!

Goede taxatie door een man die er verstand van had Mooi raport 8

Prima geholpen

• Soort taxatie: Motor taxatie

Super net bedrijf

De taxatie bracht niet op wat ze verwacht hadden. Dus we hoefde de taxatie niet te betalen. We wisten niet wat we hoorde. Thanks.

Super!

Fijn en professioneel bedrijf; Telefonisch goed bereikbaar en schromen niet om vragen te beantwoorden. Er wordt zeer goed met je meegedacht en je krijgt uitgebreid advies op alle vragen over de taxatie. Afspraak voor de taxatie kon snel plaatsvinden en 5 dagen later had ik al een uitgebreid rapport van 70 pagina's in mijn mailbox. De uitkomst scheelt mij waanzinnig veel geld. Een volgende keer, zal ik een taxatie weer hier laten uitvoeren. Ik schrijf niet snel een review maar bij dit bedrijf meer dan waard!

Snel, accuraat en kundig

prettige organisatie, duidelijke processen en communicatie over het proces.

Doen wat ze beloven.

Na telefonisch contact en prijsopgave een afspraak gemaakt om een oude motorfiets te taxeren.De taxateur kwam aan huis en heeft zijn werk prima gedaan.Na een week had ik het rapport in huis.

Professionele dienstverlening

Mijn Silvia heeft nu officieel Nederlandse kentekenplaten. Ik heb bij waardetaxaties de Silvia laten taxeren. Ik kwam terecht bij Chiem, de JDM specialist. Hij heeft er op professionele wijze een heel mooi taxatierapport van gemaakt. Robert kwam op voorhand op het afgesproken tijdstip langs om foto’s van de Silvia te maken. Hij heeft de moeite genomen om de auto zo goed mogelijk op de foto’s te krijgen, dit is ook terug te zien aan het aantal foto’s in het rapport. Ik kan hun sterk aanbevelen! Bedankt mannen.

Professioneel

Duidelijke en vlotte communicatie. Reageert snel op vragen/opmerkingen. Ter zake kundige taxateur. Snelle afhandeling van het administratieve deel. Zeer positieve ervaring.

• Soort taxatie: WEV-taxatie

Deskundige taxatie en waar voor je geld.

Als hierboven vermeld,kan het iedereen aanraden.Ook een professioneel rapport erbij.

Goede scherpe taxatie

Prima taxatie met uitgebreid rapport

Zeer goed geholpen

Snelle afspraak en snel geholpen Deskundige vakmensen

Goed professioneel bedrijf.

Komen op tijd,nemen alle tijd en maken uitgebreide reportage. Reeële waardebepaling,zeker aanrader.

Conform afspraak

Deskundige medewerker en vlotte afhandeling

• Soort taxatie: Camper taxatie

Prettig contact en snel beschikbaar.

Het contact was prettig. Het maken van een afspraak was eenvoudig en mogelijk op korte termijn. Het taxatierapport was met een aantal dagen al beschikbaar. Betaling was eenvoudig via meegestuurd Ideal-link.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Supergoed qua kwaliteit als communicatie

Erg goed en deskundig geholpen. En ook de communicatie vond ik helder en goed.

• Soort taxatie: Camper taxatie

Al eerder mijn camper laten taxeren en nu een oldtimer auto en een motor. Mooi rapport en snel klaar.

• Flexibiliteit N.v.t.

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08