Prettige ontvangst in een ongedwongen sfeer.

Prettige ontvangst in een ongedwongen sfeer. In het intakegesprek werd de taxatieprocedure uitgebreid besproken. De volgende dag stond het uitvoerige taxatierapport al op de mail!

Snel, kundig en eerlijk

Prettig contact gehad met Waardetaxaties.nl. Hidde kwam snel na het contact met het kantoor bij ons ter plaatse. Een dag later volgde het taxatierapport al. Al met al een aanrader!

Helemaal top..

Snelle reactie nadat ik een verzoek heb ingediend voor een afspraak. Aan huis taxeren en een goed en overzichtelijk taxatie rapport gekregen zowel via mail als met de post. Dit alles binnen enkele dagen. Super geregeld. Ook de kosten vielen mee.

• Soort taxatie: Motor taxatie

Een professioneel en kundig bedrijf.

Werd er keurig geholpen met mensen met kennis van zaken. Wat mij opviel was dat de taxateur die mijn voertuig taxeerde na afloop gecontroleerd wordt door een collega. Op deze wijze houden de taxateurs elkaar scherp en is mijn voertuig tot tevredenheid getaxeerd.

Flexibel, snel en kundig

De communicatie omtrent de taxatie ging erg prettig. Door omstandigheden moest de afspraak twee keer worden verzet en dat was allemaal geen enkel probleem en ik kon de afspraak krijgen op het tijdstip wat mij goed uitkwam. De taxateur was er exact op tijd en het rapport was er snel na de taxatie.

• Soort taxatie: Tractor taxatie

Top taxatie en service!

Zeer vriendelijk en professioneel. Zeker aan te raden

• Soort taxatie: Auto van zakelijk naar privé of andersom

Professioneel, vriendelijk & gedreven service! Top

Ruim 2 jaar hebben wij aan onze oldtimer gewerkt, dit moest en zou een prachtige foodtruck worden. Zo gezegd zo gedaan, ruim 2 jaar later met veel kennis opzak de wagen verzekeren... oeps, vergeten te taxeren. Zo goed als dat de voorbereiding ging, zo snel moesten we nu opzoek naar een taxateur. Hierdoor bang dat we niet iemand konden vinden met genoeg verstand van zaken op dit gebied. In een Facebook groep voor foodtruck-uitbaters advies gevraagd en zodoende bij Waarde-Taxaties uitgekomen. Contact verliep lekker, afspraak was snel gemaakt. Wederom op locatie tijdens het taxatie moment goede en soepele communicatie, er werden goede vragen gesteld en ze zijn ongeveer 1/1.5 uur bezig geweest. Nadien werd het rapport netjes binnen de gestelde termijn geleverd, dus al met al een goede ervaring. Bedreven werknemers, professionele houding. Zeker een aanrader!

• Soort taxatie: Foodtruck taxatie

prima rapport

Rapport is goed en professioneel opgebouwd. Tijdens de taxatie hebben we goed kunnen uitleggen wat er allemaal aan de Mercedes is gerevideerd, na extra onderzoek van de taxateur deze tot een goed onderbouwd taxatie bedrag gekomen.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

De taxateur was op tijd, was terzake kundig en stelde geen onnodige vragen.

Puntje van kritiek: De rapporten werden pas per mail en per post verstuurd nadat de facturen betaald waren. Beetje bijzonder maar er zal wel een goede reden voor zijn.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Quick and without any hassle

I appreciated that even though I was really busy doing some housework, the evaluator came at the agreed hour, we discussed for 5-10 minutes at the beginning, I gave him the key to the car and all the documents. Some time later (~30-35 minutes maybe) he came back from the car, we discussed about other important details about the history of my car and that was it. A few days later I received my evaluation (with a satisfactory result). Great job!

Gewoon top

Super snel geregeld!

top

Wat ik al zei keurig

Heel tevreden.

Professioneel, klantgericht, vriendelijk, snel. Doen wat je zegt, zeggen wat je doet.

Professioneel en realistische taxaties

Helder traject van eerste aanvraag tot uitvoering van de taxaties en oplevering van de taxatierapporten. Factuur in lijn met geleverde waarde. Professionals die de hele dag voertuigen taxeren - dat merk je.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Snel een afspraak, keurig rapport en redelijke prijs

Prima ervaring bij het laten taxeren van mijn dit jaar 70-jarige motorfiets.

Geweldige ervaring!

Zeer vriendelijk bedrijf, willen je met alles helpen en leggen alles super uit. Daarnaast zijn ze ook nog eens snel met reageren en opsturen van het rapport. Echt top!

Oke

Keurig en netjes en vriendelijk ik ben zeer tevreden,zeer Deskundig .

Is heel goed bevallen

Hele aardige mensen die weten waar ze over praten. Veel ervaring en zien ook de dingen die je opgeeft.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Snelle en goede service met uitgebreid taxatie rapport.

Snel en vakkundig

….

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Direct met het eerste telefoontje een afspraak gemaakt en de zelfde dag een vragenlijst in kunnen vullen via de mail. De taxateur was de geplande dag mooi optijd en was erg vriendelijk en geintresseerd. Hij kwam ervaren en correct over. Dus ik ben zeer tevreden.

• Soort taxatie: Camper taxatie

vlotte service

duidelijke en eerlijke voorlichting over de werkwijze, afspraken in tijd en levering correct nagekomen, mooi overzichtelijk taxatierapport

• Soort taxatie: Motor taxatie

Taxatie en opvolging verliep prima

Voldeed aan de verwachtingen, de taxatie zelf verliep volgens planning en ook de informatievoorziening en opvolging waren prima

• Flexibiliteit N.v.t.
  • Soort taxatie: Camper taxatie

Super deskundig en klantvriendelijk

Ik heb een Jaquar xk8 gekocht van een particulier. Deze diende ik vanuit de verzekering te laten taxeren. Ik heb hier gekozen voor Waardetaxaties. Een afspraak gemaakt en kon vrij snel langs komen. ( ze komen eventueel ook aan huis: Keurige ontvangst en de toegewezen taxateur kwam zeer deskundig over. Alles werd onderzocht en bekeken. Ik werd volledig geïnformeerd. Alles was prima in orde. Het rapport kwam binnen een paar dagen. Helder toegelicht. De taxatiewaarde was precies de prijs die ik ook betaald heb. Prima bedrijf. Beslist een aanrader. De eigenaar van de Jaquar.

• Soort taxatie: N.v.t.

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08