Snel, secuur, goede service

Afspraak maken ging heel makkelijk en snel. Taxateur is bij ons thuis gekomen. Zeer goede service. De taxateur ging grondig te werk en had binnen een dag het rapport al af. Dit kregen we dan ook meteen in de mail. Rapport was zeer nauwkeurig en uitgebreid. Dit resulteerde in een flinke besparing op het te betalen bpm bedrag.

Snel en deskundig

Snel en deskundig

Snel en professioneel.

Erg snel geholpen: 2 dagen na contact met kantoor, werd mijn camper al getaxeerd. Taxateur was precies op tijd en erg vriendelijk. De volgende dag had ik het rapport al in huis! Erg snelle service en ik ben blij dat ik door jullie de taxatie uit heb laten voeren.

• Flexibiliteit N.v.t.

Redelijk

Bij enkele foto’s staat niet meegenomen in waardebepaling, waarom niet? Komt nu toch hoog genoeg uit, maar doen jullie Dat ook bij kleinere correcties of is dat voor goede indruk bij belastingdienst? Kwaliteit foto’s is ronduit slecht. Zit zelf in de autoschadebranche weet dat beter kan. Spijt me, maar eerdere berekeningen bij Bolsenbroek waren van betere kwaliteit. Succes, Mvg John van Duijnhoven Automobiliteit Groesbeek Mvg John van Duijnhoven

Boven verwachting

Prettig ontvangen en goede inhoudelijke discussie kunnen voeren over de voiture. Kennis en kunde waren duidelijk en t geheel verliep op rolletjes. Kom hier zeker terug als de verzekering opnieuw taxatie verlangd

Zeer compleet taxatie verslag

Ik had het e.e.a. voorbereid qua Accessoire lijst en voorbeelden van gelijkwaardige motoren die te koop stonden. De taxateur was erg goed op de hoogte en we hadden een zeer prettig gesprek. Er zijn zelfs van de kleinste details foto's gemaakt en ook vermeld in het uitvoerig rapport.

• Soort taxatie: Motor taxatie

Proffesioneel en snel geregeld!

Om verzekeringsredenen op korte termijn voor twee klassieke voertuigen een waardetaxatie nodig. Dit was snel en goed geregeld!

Geweldige service!

Hele aardige jongeman die bij ons langskwam. Netjes, professioneel en snel heeft hij de taxaties voor ons geregeld. Héél erg bedankt Hidde!

• Soort taxatie: N.v.t.

Prima te woord gestaan en een snelle afhandeling.

Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt, heb ik bij het kantoor mijn camper laten taxeren. Een en ander verliep vlot en ben keurig te woord gestaan. Binnen een week had ik het taxatierapport in huis.

Deskundig

Deskundige en duidelijk. Keurig rapport ontvangen

Professionelle

Wij heben het heel goed ervaren met Waardetaxaties . Vriendelijke,snel , kompetend

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Fijne rustige taxateur die vertrouwen schenkt

Deskundig en fijne taxatie geweest zonder veel poespas gewoon zijn werk gedaan en daarna nog even een belangstellend praatje gemaakt

• Soort taxatie: Camper taxatie

Top, goede en duidelijke info.

Taxateur kwam langs, waarde bepaling volgde snel en informatie BPM kon direct worden afgegeven. Zelfs achteraf nog informatie gekregen. Waardetaxaties.nl levert zeer bekwaam en goed werk.

• Soort taxatie: BPM taxatie

Top. Snelle en pragmatische ondersteuning tegen een faire prijs!

Goede en snelle service. Een paar contacten gehad en Bart-Jan heeft mij uitstekend geholpen. Altijd supervriendelijk en snelle en deskundige ondersteuning. Veel korte maar krachtige mailcontact. Echt superprettig.

• Soort taxatie: BPM taxatie

Vakkundig en geïnteresseerd te woord gestaan

Restauratie project geïnteresseerd en vakkundig besproken om tot een juiste taxatie waarde te komen

Uitstekend bedrijf

Zeer positieve

Prima verlopen, professionele aanpak

Prettig contact met kundige taxateur! Afspraak snel geregeld. Taxatie rapport binnen een week klaar, en al direct geleverd, zelfs zonder de betaling af te wachten. Ook het feit dat de voorrijkosten slechts 25 euro waren ivm combinatie met andere taxaties in de regio was een prettige verrassing

Snelle en eerlijke afhandeling

Net één ritje en een paar dagen wachten ruim 600 euro uitgespaard bij BPM aangifte

• Soort taxatie: BPM taxatie

Ze hebben het goed gedaan. Goed getaxeerd en afgehandeld. Waren ook vriendelijk.

• Soort taxatie: Tractor taxatie

Positieve ervaring

Keurig op tijd en een serieuze benadering

Slecht

De camper is niet goed getaxeerd. De argumentatie voor de beoordeling us helemaal verkeerd. Er wordt naar dingen gekeken die niets met de waarde te maken hebben. Je moet de camper taxeren en niet allleen naar de rekeningen kijken.

Goed en snel

Deskundig oordeel over de motor

• Soort taxatie: Motor taxatie

Snelle afhandeling en goede waarde bepaling

Prettig en vlotte afhandeling ivm op vakantie gaan met camper .

• Soort taxatie: Camper taxatie

Zeer netjes en een top Taxateur

Zeer prettige ervaring en zeer professioneel met een mooi en duidelijk rapport

• Soort taxatie: Camper taxatie

Flexibel in maken van afspraak en kundige taxatie

Fijne professionele service en kundig taxatierapport.

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08