Prima!

Duidelijke afspraken, uitgebreid rapport en persoonlijk contact. Kan ze van harte aanbevelen.

snel en goed

Gewoon prima ervaring gehad met BPM taxatie. Een mooi hoog schaderapport waardoor ik minder BPM mocht betalen.

Snelle en vakkundige taxatie

Mijn ervaring was goed en de taxateur vakkundig en vriendelijk.

• Soort taxatie: BPM taxatie

Deskundig en met een passie voor het vak

Mijn vw t2a is met de grootste zorg nagekeken. De passie van de taxateur (Ruud) straalde ervanaf wat voor een hele prettige sfeer zorgde. Ik heb een mooi taxatie rapport ontvangen met veel foto's en heldere toelichtingen. Al met al ontzettend tevreden.

• Flexibiliteit N.v.t.

Prettige samenwerking

Binnen een dag was alles geregeld

toegangelijk

professioneel

Klantvriendelijk

Een kanttekening, Ik had graag vooraf willen weten dat eerst de factuur voldaan moest worden voordat het rapport opgestuurd wordt. Daar kreeg ik een iets rare smaak van. Voor de rest dik tevreden!

Snel

Taxatie begint met een afspraak, waarna je digitaal informatie kan verstrekken over de te taxeren auto. Ondanks die informatie was het de taxateur niet helemaal duidelijk dat mijn Volvo S90 Executive, 15cm verlengd, toch echt wel een stuk zeldzamer is dan een 'normale' S90. Maar dat is uiteindelijk wel goed gekomen. Goed is dat ik dezelfde dag nog een iDeal link kreeg voor de betaling en een dag later het taxatie rapport al binnen was. Dat is lekker snel.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Zeer fijn en flexibel bedrijf om mee te werken.

Ik werk al diverse jaren met Waardetaxaties.nl en ben altijd zeer tevreden met de aangeleverde taxatierapporten. De rapporten zijn zeer uitgebreid en perfect onderbouwd voor de belastingdienst. Ik heb niet een heel groot bedrijf en laat niet zoveel taxeren als de grotere spelers in de markt, maar dit maakt voor Waardetaxaties niet uit. Iedereen is gelijk. Af en toe heb ik ook leuke auto's die getaxeerd worden en dan komt er bij de taxateurs het echte autoliefhebbers gevoel naar boven. Ze hebben echt plezier in hun vak.

• Soort taxatie: BPM taxatie

vlot, goed en netjes geprijsd

Auto is grondig bekeken, rondom gefotografeerd. Waardebepaling in mijn ogen in lijn met de beschrijving. Zeer tevreden

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Accuraat en komt na wat men toezegt

• Soort taxatie: Auto van zakelijk naar privé of andersom

Snelle en correcte afhandeling

Voor de eerste keer maar ben zeer tevreden een eerlijk en vertrouwelijke taxateur Zeker volgende keer weer

• Soort taxatie: Camper taxatie

Vriendelijk, professioneel en snelle service

Zie boven

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Goed bereikbaar bedrijf en doet wat het beloofd!

Goede communicatie. Nadat de taxatie is verricht, wordt er eerst contact opgenomen en uitgelegd wat er eventueel is geconstateerd en wat het vervolgtraject is.

Zeer tevreden met de geleverde diensten

Zeer tevreden met de geleverde diensten

Zeer goede ervaring!

Auto laten taxeren voor de bpm aangifte, voordelig uitgepakt en goed/snel geholpen. Zeker een aanrader!

• Soort taxatie: BPM taxatie

Snel, goed en vriendelijk!

Zoals beschreven. Snel, goed en vriendelijk. Het taxatierapport is zeer goed en duidelijk. Fijne mensen om mee te werken!

top!

super geregeld via mijn klant peugeot abbring

• Persoonlijk contact N.v.t.
  • Flexibiliteit N.v.t.

prima en duidelijk

prima taxatie

corecte bediening

ik ben zeer tevreden met de gang van zaken. top

Uitstekende en snelle service

Voor onze camper hebben wij gezocht naar een taxateur en kwamen wij uit bij dit bedrijf. De taxateur kon binnen een week al langskomen. De volgende dag kregen wij telefonisch de taxatiewaarde door gebeld en daarna volgde ook heel snel het rapport. Uitstekende en snelle service dus !

Vriendelijke, professionele service

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Alles naar verwachting uitgevoerd.

Beschrijving goed ,documentatie goed en afhandeling goed.

• Soort taxatie: Motor taxatie

Top en snel

Zo geregeld

• Soort taxatie: Auto van zakelijk naar privé of andersom

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08