Vriendelijke, duidelijke uitgebreide uitleg!

We zijn keurig en correct geholpen en het was geen probleem dat we iets later waren dan afgesproken door omstandigheden. Met vriendelijke groet, Mireille Veelo

• Soort taxatie: BPM taxatie

Prettig en snel geholpen.

Wat jullie hebben berekend, is goed gekeurd door de belasting. Ik kan nu weer verder, daar word ik vrolijk van.

Vriendelijk en gemakkelijk

Open en vriendelijke personen die goed terzake deskundig zijn.

Echt heel goed!

Deze mensen werken precies zoals ik het zelf ook doe voor mijn klanten. Zowel per telefoon als per mail communiceren ze snel en heel duidelijk. Je krijgt goede informatie. Bij het inplannen van een route voor je taxatie denken ze ook mee. Als ze het goed kunnen plannen berekenen ze lagere kosten. In mijn geval zelfs €0,00 i.p.p. €50,00! Verder was de taxateur erg vriendelijk en deskundig. Na de taxatie ontvang je razendsnel een digitaal rapport, en een paar dagen later ook nog een keurige papieren versie per post. Bij mij was per ongeluk opgenomen dat mijn auto geen BTW auto was. Ook dat was echt razendsnel aangepast. Ik ben dus in alle facetten zeer tevreden over dit bedrijf. Mijn advies: Zoek niet verder, maak gewoon een afspraak!

Goed en snel geholpen.

Michel Smit heeft mij goed en snel geholpen. Zeer blij met waardetaxaties. Echt een aanrader voor anderen.

• Flexibiliteit N.v.t.

Toppers

Bart Jan is een vakman

Fijne en deskundige medewerkers

Kon al snel terecht, werd keurig geholpen en had al snel het taxatierapport in huis. Kom de volgende keer zeker weer terug! Aanrader!

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Makkelijk, volgens afspraak, duidelijk rapport

Prima afspraak, snel geregeld eerlijke taxatie.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Enthousiaste taxatie, mooi rapport met gedegen argumentatie voor de waardebepaling

Top, echt een aanrader.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Snelle en correcte waarde taxatie van mijn motor.

Perfect.

Kundige taxateurs, vlotte arhandeling en duidelijke communicatie! Klantvriendelijke instelling, bijv. gratis proefwaardering.

• Soort taxatie: BPM taxatie

Prima taxatie van zowel een youngtimer als oldtimer

De taxateur neemt de tijd om alle details van het voertuig te horen van de deskundige (de eigenaar/restaurateur zelf). De auto's zijn getaxeerd op mijn inziens reële marktprijzen.

• Flexibiliteit N.v.t.
  • Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Een bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. Zeer klantvriendelijk en denken echt met je mee. Zeker aan te bevelen

Aardige deskundige taxateur

Een fijne ervaring. Taxateur was was goed op de hoogte van het te taxateurs object. Taxatie komt goed overeen met de werkelijkheid. Al met al zeer tevreden

Duidelijk en eerlijk

Deskundig en betrokken

• Soort taxatie: Motor taxatie

reageren snel en deskundig op taxatie aanvraag

Na aanmelding voor de taxatie van mijn youngtimer werd ik snel teruggebeld voor het maken van een afspraak op locatie. De afspraak kon op korte termijn bij ons thuis plaats vinden. Op de afgesproken datum en tijdstip werd de taxatie deskundig uitgevoerd en had ik een paar dagen later het taxatie rapport in mijn mailbox. Top service! conform afspraak en snel.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Prima taxatie, ontvangst en afhandeling

Zeer prettige ontvangst gehad met daaropvolgend de taxatie van de auto en een gedegen en goed rapport

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Snelle reactie en zeer kundig getaxeerd

Na slechts een paar dagen wachttijd de taxateur op locatie gehad. Deze was goed voorbereid en zeer ter zake kundig. Hij deelt ook mijn enthousiasme voor oude auto's en dat is voor mij als liefhebber erg belangrijk. Voor de taxatie van mijn MGB zal ik ook zeker weer bellen.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Zeer professioneel en deskundig.

Alles wordt deskundig bekeken en later op kantoor de complete historie uitgezocht . Je Krijgt een mooie rapport met veel foto,s en data . Zeer fijne samenwerking met taxateur

Alles volgens afspraak

vriendelijk en professioneel uitgevoerd

• Soort taxatie: Camper taxatie

Goed en duidelijk

Duidelijke afspraken en snel geholpen

Ervaren taxateur

Alles wordt grondig bekeken en later op kantoor de complete historie uitgezocht . Krijgt mooi rapport met veel foto,s en data . Zeer fijne samenwerking met taxateur

• Soort taxatie: Motor taxatie

Deskundig advies en klantgerichte benadering

Deskundig advies en vlotte benadering. Ook achteraf een goede toelichting op de totstandkoming van de taxaties.

Snel en klantgericht

Klantgericht

• Soort taxatie: Camper taxatie

Eerste contact; volgende contacten; waardetaxatie, nazorg: uitstekend!

Via site van FEHAC terechtgekomen bij Waardetaxaties.nl Bij het eerste (oriënterende) contact in februari 2020 ben ik bijzonder goed te woord gestaan en heb ik alle gevraagde informatie gekregen. Daarom in juli 2020 opnieuw contact gezocht om de daadwerkelijk taxatie te laten uitvoeren. Ik kan niet anders zeggen, dat het 'geheel van A tot Z' bijzonder vlot en prima is verlopen. TOP!

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08