Snel en correct afgehandeld

Zeer vriendelijk en correct. En kundig.

Vriendelijk , vakkundig en snel

Verschillende medewerkers gesproken om een taxatie uit te voeren en ze blijken op de hoogte van elkaar te zijn. Dat geeft aan dat men als team goed samenwerkt. Taxatie is ook snel en goed uitgevoerd. Kortom, het betere taxatie buro.

• Soort taxatie: Auto importeren naar Nederland

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Er moesten bij ons 2 auto's getaxeerd worden. Dit is snel en vakkundig gebeurd.

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Serieus, vakbekwaam en duidelijke werkwijze

Ik ben sinds maart 2018 gestart met een autogarage/autohandel. Sinds dit jaar importeer ik steeds vaker duitse auto's met Motorschade's. Afgelopen maand ik heb ik een BMW 2-serie Coupe gekocht waarvan de motor defect is. Dankzij het bedrijf "Waardetaxaties" heb ik een behoorlijke BPM korting kunnen krijgen. De Taxatie is eenvoudig geregeld. De heren nemen keurig contact op en alles word verzorgd. Kortom: een bedrijf met verstand van zaken en dankzij deze heren kun je echt geld besparen! Bij het volgende voertuig worden dit bedrijf direct weer ingeschakeld!

Snel en correct

Tijdens de taxatie worden er zaken gezien die je normaal niet zou zien.

Buitengewoon!

Buitengewoon!

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Afspraken keurig nagekomen en een professioneel taxatierapport

Dhr. P Leurdijk heeft mijn auto getaxeerd. Het was eenvoudig met hem een voor mij passende afspraak op locatie te maken. Na enkele dagen ontving ik een uitgebreid taxatierapport met tevens schadeopgaaf. Erg plezierig contact. Zeker aan te bevelen.

• Soort taxatie: Auto van zakelijk naar privé overzetten

Vakman

Goede kennis van de voertuigen.

• Soort taxatie: Camper taxeren

Zeer uitgebreide en onderbouwde waarde taxatie

Binnen een dag een bezoek daarna binnen een dag een rapport. Communicatie prettig en meedenkend. Zou het zo weer doen.

Alles cf afspraak

Korte lijnen, helder verhaal en nagekomen wat is afgesproken. Prettige persoon als taxateur.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

nette taxateur ,vriendelijk en geintereseerd !

taxateur komt professioneel over !

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Prettig contact en inspectie met oog voor detail

De taxateur wist waar hij het over had en was plezierig in de omgang.

• Soort taxatie: Camper taxeren

De taxatie is naar wens verlopen.

• Soort taxatie: Auto importeren naar Nederland

Super fijn bedrijf om mee te werken!

Door het persoonlijke contact en snelle reactie, zijn wij erg tevreden met Waardetaxaties.nl. Leuke medewerkers die de tijd voor je nemen en een deskundig oordeel hebben over de voertuigen die ze voor ons taxeren.

Snel, makkelijk, betaalbaar

Een camper met Duitse brief gekocht, na een telefoontje was het allemaal geregeld. Dezelfde dag het BPM tabel naar de belasting kunnen sturen. Snel, makkelijk, en betaalbaar.

Deskundig en snel

Waardetaxaties was goed bereikbaar en binnen een korte termijn ter plaatse. De taxatie was keurig en binnen enige dagen opgeleverd.

• Soort taxatie: Tractor taxatie

goed snel en zinvol

Goed.

Het voertuig betrof een 2cv6 wit met Transat striping. Uit 1984. De taxateur gaf tijdens het aanrijden aan hoe laat hij ter plaatse zou zijn. Dat is als klant wel fijn om te weten om onnodig wachten te voorkomen.

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Snelle reactie en prima geholpen

Moest voor de verzekering nieuwe taxatie laten maken van mijn oldtimer. Vorige taxateur liet het afweten. Bleek dat Waardetaxaties voor FEHAC gecertificeerd is. Lekker in de buurt. Binnen een week een afspraak en taxatie thuis. Goede onderbouwing waarde in rapport!

• Soort taxatie: Oldtimer taxatie

Snelle en goede service, flexibel in planning

Waardetaxaties.nl was erg flexibel in het plannen van het tijdstip en de plaats waar de taxatie plaats moest vinden wat ons betreft. Hele prettige communicatie.

Dank je

Zeer deskundig

• Soort taxatie: Youngtimer taxatie

Snel, correct en persoonlijk!

Het contact en de gemaakte afspraken verliepen boven verwachting goed. De taxateur was deskundig en vriendelijk.

uitstekend

Mijn zoon is met de auto bij de taxatie geweest en was zeer te spreken over de manier waarop hij werd geholpen .

zeer goed

mijn ervaring met Waarde taxaties is aan te bevelen.

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

0315 84 33 08

Over Waardetaxaties.nl

Waardetaxaties is één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland. Wij taxeren ruim 18.000 voertuigen per jaar van Limburg tot Friesland en van Gelderland tot het uiterste puntje van Zeeland. Voor autobedrijven doen we veel BPM-taxaties en voor de meeste particulieren taxeren wij oldtimers, youngtimers, campers, caravans, motoren, custom cars en sinds 2019 ook tractoren, vrachtwagens en ander groot materieel. Toen Ruud Jansen in 2013 begon met Waardetaxaties bestond zijn team uit 3 taxateurs. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een team van ruim 26. Sinds onze oprichting ligt de focus op kanttevredenheid. Vandaar dat wij écht aandacht hebben voor de klant, snelle service verlenen en flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen worden. Om de klanttevredenheid te meten, vragen wij ons te beoordelen. Natuurlijk zijn wij blij met elke goede beoordeling, want het is heel fijn om te horen dat wij het goed doen. Maar wij willen eveneens weten wat eventueel beter kan. Als klanten eerlijk vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden, kunnen wij onszelf scherp houden. Afspraak plannen? Bel 0315 84 33 08