fijne docenten die weten waar ze over praten
Over het algemeen was het een goede opleiding.
teveel leerlingen tijdens praktijk gorden moest zijn veters strikken om iedereen te helpen groep van ongeveer 8 is denk ik beter.
duidelijke uitleg en een klein groep met deelnemers,mocht van mij wel wat langer duren.
Goede opleiding ik baalde er enkel van dat met het examen de waaier en de gal meter punt te ver was versleten waardoor ik niet goed in de randinkarteling kwam
Als word dudelijk vertelt en uitgelecht
In de zomer de cursus gevolg, lokaal was te heet mobile airco was niet toereikend en teveel lawaai. Als ik naar mijn zelf kijk zou ik graag een les schema hebben dat ik de lesstof kan voor bereiden was nu was het per keer dat ik er was een verassing, boek is niet hoofdstuk voor hoofdstuk behandeld. docent is kundig genoeg cursus inhoud was ook ruim voldoende.
Goede leerschool
gewoon goed
Rustige aanpak geen geforceerde ( je moet metaliteit ) dingen. Fijn dat er tijd word gemaakt om iets daadwerkelijk goed uit te leggen, en te laten zien. Prettige werkomgeving, waar alles voor het pakken ligt en je niet nog zelf een hoop hoeft te doen voor dat je aan het lassen kan beginnen. 14 Dgn cursus gehad heb deze als zeer prettig ervaren met complimenten aan Gordon die gewoon constant rustig aan je blijft uitleggen, voor doen wat nou het beste ( voor mij ) is qua positie snelheid, stroomsterktes etc etc. Veel geleerd in een korte tijd !
facilitair iets aan de krappe kant verder top leraar die goed weet waar hij het over heeft
Zeer interessante cursus waar ik veel aan heb gehad. Ook de docent was zeer kundig. Top cursus. 👍
Cursus lascoördinator gedaan en gehaald. Vond de cursus behoorlijk pittig. Vooral het eerste deel. En tempo is hoog. Leraar Wim Hartman legde alles goed uit. De oefenexamens voor het eerste deel helpen erg mee. We kregen steeds kopieën uit bundel 18 (1090) die we bij het examen erbij mochten houden. Vond dat wat rommelig. Ik zou cursusisten meteen adviezeren de bundel aan te schaffen en daar uit te leren en te zoeken. Verder positieve ervaring.