Tijdens de basistraining mocht je vooral veel zelf doen. Hierdoor krijg je het in de vingers en kun je na 3 dagen lassen.
Ik kom trug voor nivo 2.
Ik had een probleem met tig rvs boven mijn hooft lassen had al niveau 1 je geeft aan waar je problemen mee hebt ik vind dat ze echt top helpen en met je mee denken in de praktijk
Bedankt voor de 10 Rik! Daar zijn we enorm blij mee. Wat goed dat je het bij ons zo positief hebt ervaren, we hopen je in de toekomst nog vaker te zien!
Goede uitleg voor basis TIG lassen
Hey Kevin, erg bedankt voor je beoordeling. Jouw mening telt voor ons!
Ik kan niks anders zeggen als dat ik het Lasinstituut aanbeveel. Zeer goede lessen en in 1 x geslaagd! Bedankt voor de gezellige tijd!
Wat super om te horen, worden wij blij van!
een prettige leerdoel met veel kennis in huis
Super dat je ons een 8 geeft! Zijn we blij mee.
Mijn 2de opleiding bij Lasinstituut: Wederom een zeer tevreden cursist!
Danny bedankt voor de 10! We hopen je wederom weer te zien in de toekomst.
wallen kunnen iets beter top docenten!
goed en leerzaam
Bedankt Niels voor je positieve beoordeling!
Goed, wordt goed uitgelegd. Vakkundig personeel. Alleen geen eten verzorgd.
Wat een fijn dat je de moeite hebt gedaan om ons te beoordelen!
Prettige docent alleen miste ik eten. voor de rest raad ik Lasinstituut graag aan bij anderen.
Goede cursus.
Prettige ervaring
Mijn ervaring is erg positief, zeer aan te bevelen bij anderen. Goede lesstof, goede leraren. Zijn bereid veel te doen voor de cursisten.
Goede ervaring
Ik ben erg tevreden over de uitleg manier van de les. Als je het niet begrijpt, probeert de docent het op een juiste manier het te herhalen tot dat je het begrijpt. Daarnaast krijg je ook meer kans om te oefenen.
Prettige tijd gehad.
Positief
op eigen tempo door de opdrachten heen. ik werd goed geholpen met de problemen waar ik tegenaan liep.
----------------------------
ik kwam zonder enige kennis en vaardigheden. nu heb ik genoeg geleerd om verder te gaan oefenen dank je wel