Professioneel bedrijf

In ons vorige huis hadden we ook Bokmerk de achterwand vd keuken laten opmeten en plaatsen. Dit was in 2018 en die achterwand is altijd erg mooi gebleven en makkelijk te reinigen. In het nieuwe huis (dec, 2024) wederom gekozen voor een achterwand van Bokmerk en nu in een andere kleur. Opmeten ging heel nauwkeurig en de plaatsing was een paar weken later al, net voor de kerst dus dat was heel fijn. De monteur werkt ook erg nauwkeurig en heeft echt hart voor de zaak, dit geeft een goed gevoel. Hij heeft alles netjes afgewerkt en schoongemaakt. Ik raad Bokmerk zeker aan voor een ieder die een onderhoudsarme achterwand wil in de keuken.

Perfect product!

Hoewel onze achterwand nog maar kort geleden geplaatst is, hebben we er veel plezier van. De montage werd uitermate zorgvuldig uitgevoerd. De kleur komt precies overeen met de kleur van de muren in de rest van de woonkamer gecombineerd met keuken, waardoor het een geheel vormt. Een paar spetters tijdens koken of handen wassen, geen probleem voor water met een beetje afwasmiddel en schoon is de achterwand. Kortom, een aanwinst in alle opzichten.

Goede service en vakwerk

Zijn zeer tevreden van contact tot montage. Zeer uitgebreide kleur mogelijkheden. Perfect in gemeten en daarna door zeer vakkundig monteur geplaatst en naar alle wensen afgewerkt. Blij met deze keuze.

De keuken is nog mooier geworden!

Heel blij met de mooie caramel kleurige achterwand bij onze keuken. We waren al blij met de nieuwe keuken. De strakke achterwand maakt het helemaal af. Van een 10 naar een 10+! Prima werk van Bokwerk.

Geweldig!

Super ervaring met de mensen van Bokmerk. Werken professioneel en heel netjes. Super blij met onze nieuwe achterwand!

Een zeer vertrouwd ‘Merk’. Snelle reactie op mijn mails, snelle planning, vriendelijke bekwame medewerkers. En het belangrijkste: ik ben zeer tevreden met mijn keuze voor Bokmerk en helemaal met mijn gekozen keukenachterwand

Heel blij mee

Wij wilden geen tegels (al eens gehad) of glas (te spiegelend) en kwamen uiteindelijk uit bij een aluminium achterwand. We kozen voor een wand in blauw en een in wit. Het is prachtig geworden! Vooraf werd alles heel nauwkeurig opgemeten en na een paar weken ook zo geplaatst. Er ging even iets mis met het aansluiten van onze kraan, maar dat werd diezelfde dag nog opgelost. Super service! Wij zijn heel blij met onze Bokmerk achterwanden. En ze zijn makkelijk in het gebruik!

Wij zijn heel blij met deze prachtige wandafwerking in de keuken

Dit is ons 2de huis waar wij voor Bokmerk kiezen. Het is perfect ingemeten en toen hebben we gelijk goed advies gekregen m.b.t. de kleurkeuze. We hebben niet lang hoeven wachten voor het geplaatst werd. Ook dat is prefect verlopen en het staat werkelijk prachtig. Wij zijn er erg blij mee.

Het is super

Zeer tevreden met mijn achterwand, er is nauwkeurig ingemeten. Monteur Frank heeft vakkundig en vriendelijk de wand geplaatst. Het is mooi en makkelijk schoon te maken.

Vakwerk en mooi uiterlijk

Het inmeten was tot op de millimeter nauwkeurig en het plaatsen is zeer netjes gedaan. Wij zijn heel blij met onze nieuwe Bruynzeel keuken keuken en Bokmerk achterwand.

goed bedrijf, goede communicatie, mooi materiaal, montage prima

na contact een vlotte afspraak voor een offerte. Een afspraak voor montage binnen 4 weken. Keurige montage , strak afgewerkt. Zeer tevreden over het resultaat. Prima bedrijf, aan te bevelen.

Zeer tevreden over de nieuwe Bokmerk keukenachterwand. Niet twijfelen, ga voor Bokmerk!

Zeer positieve ervaring zowel tijdens het opmeten, het meedenken bij de kleurkeuze als bij de montage, Onze nieuwe keuken was vorig jaar geplaatst zonder achterwand, omdat de betreffende keukenspeciaalzaak niet de gewenste achterwand kon verzorgen. We hebben tijdelijk een aantal maanden reinigbare latex op de muur gehad. Nu we uiteindelijk de Bokmerk achterwand hebben is onze keuken echt af! We zijn zeer tevreden over het resultaat en ook over het klantcontact met de medewerkers.

Bokmerk scoort op prijs/kwaliteit, snelheid én eindresultaat beter dan de concurrentie

Ik zocht een mooie en praktische spat/achterwand voor mijn bestaande keuken, die we na een verbouwing hebben laten terugplaatsen. Kwam via een tip van de aannemer al snel bij Bokmerk terecht, maar wilde ook breder kijken en vroeg meerdere offertes op. Bokmerk won op alle punten: binnen een dag een duidelijke offerte, goede communicatie (mét humor ook, toen er qua planning een misverstand ontstond) en afspraken nakomen, een prijs/kwaliteitverhouding die concurrerend is en vooral: een pracht product dat op de millimeter nauwkeurig is ingemeten en onze keuken complementeert en siert. Terwijl het natuurlijk ook doet wat het moet doen: de muren tegen gespetter van koken en kraan beschermen. Wij zijn heel erg blij dat we voor Bokmerk hebben gekozen.

Tevreden met een fantastisch product!

Na een goede prijs schatting via de website, het product besteld. De achterwand is vakkundig opgemeten en geplaatst.

Topkwaliteit product én service

Wij hebben een half jaar geleden onze keukenwand door Bokmerk laten installeren. Dit zag er perfect uit! Helaas zagen wij de volgende dag dat we iets te vroeg over de kit hebben gewreven... Eigen schuld en dus Bokmerk gebeld. Kosteloos opgelost op het moment dat er een monteur in de buurt was! Aankoopbegeleiding, installerend personeel en afterservice allemaal top. En voor ons het mooiste: een schitterende achterwand die onze keuken een prachtige uitstraling geeft en eenvoudig schoon te houden is. Van harte aanbevolen!

Vakkundig, netjes en volgens afspraak beter kan niet

De levering en installatie waren conform en afspraak, ze wisten wat ze deden en ook maatvoering klopte in detail. Na afloop kon je alleen zien dat ze geweest waren omdat de achterwand geplaatst was.

Een aanwinst voor onze nieuwe keuken!

Met een Bokmerk achterwand is onze nieuwe keuken helemaal af. Veel keuze in kleuren. Na plaatsing van de keuken kwam Bokmerk alles zorgvuldig opmeten. Ook het plaatsen werd zeer vakkundig gedaan, met oog voor detail. Ook zijn we gedurende het proces goed op de hoogte gehouden en zijn de afspraken nagekomen. Kortom, zeer tevreden over Bokmerk

Goede kwaliteit en service, vriendelijk en eerlijk

Onze achterwand is perfect ingemeten, maat klopte precies bij plaatsing. Op de eerste plaat zat helaas een mini beschadiging (wat uiteraard kan gebeuren) die door de medewerker zelf werd opgemerkt nog voordat wij dat zelf hadden kunnen zien. Hij was daarin dus heel eerlijk en heeft vervolgens op eigen initiatief keurige service verleend door de plaat netjes te demonteren, een nieuwe plaat te bestellen en te plaatsen. Vriendelijk en eerlijk personeel, en de wand is van de juiste kwaliteit en netjes afgewerkt. Absoluut aan te raden. Bedankt voor de goede service!

Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe keuken achterwand.

In een woord Super !! Alles perfect ingemeten en gemonteerd ! Kortom Aanrader !!!!

Wat een prachtige mintgroene achterwand inclusief stopcontacten

De kleurstaal had ik al zien liggen bij de keuken leverancier. Nadat mijn keuken was geplaatst heb ik contact opgenomen met Bokmerk omdat de kleur maar in mijn hoofd bleef zitten. Er kwam iemand langs met alle prachtige kleurstalen en mijn oog viel weer op deze mooie mintgroene variant, waarvan er ook stopcontacten beschikbaar waren in dezelfde kleur. Dat wilde ik natuurlijk! Alles werd ingemeten en na een paar weken was de plaatsing. Wat een prachtige wand die helemaal perfect past in de keuken. De stopcontacten zijn echt de finishing touch! Hier zal ik jarenlang heel veel plezier van hebben! Ook de buurman wil nu zo’n mooie wand bestellen ;) Bedankt Bokmerk voor het professionele werk en het prachtige product!

keurige achterwand voor onze nieuwe keuken, professionele en vriendelijke installateur

Tijdens kopen van een nieuwe keuken werd ons op de mogelijkheid gewezen de achterwand door Bokmerk te laten verzorgen. Daar hebben we voor gekozen en we zijn erg blij met het resultaat. Een mooie achterwand uit een stuk, met ruime keuze aan kleuren. Na het plaatsen van de keuken werd eerst ingemeten, enkele weken later volgde het plaatsen door een vakkundige en vriendelijke installateur. Gebruik van verschillende kleuren kit voor de horizontale en vertikale naden maakt het geheel echt af. Wat ons betreft een aanrader.

Na opmeting even moeten wachten natuurlijk door de levertijd. Tijdens het plaatsen, door een geweldige medewerker trouwens, is alles netjes en voorzichtig behandeld. Zeer strak ziet het er nu uit en gemakkelijk schoon te houden. Bedankt, wij zijn er erg blij mee.

Fantastisch!!

Vorige week is onze Bokmerk achterwand geplaatst in de keuken. Ik ben enorm blij met deze investering. Het is van zeer goede kwaliteit en heel makkelijk met schoonmaken. Het lijkt alsof ik mijn wand glad gestuct heb, zo strak ziet het eruit. Een vlekje haal je heel makkelijk weg. Je hoeft niet te boenen, omdat vlekjes er niet in trekken. De medewerkers van Bokmerk zijn zeer deskundig en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Top kwaliteit, super service!

De service gaat duidelijk verder dan verwacht, met zelfs vervanging van zaken buiten hun invloedssfeer. Het resultaat is fantastisch en spreekt voor de toewijding van het team.

Geweldig product !!!!!!

Wat zijn wij ontzettend blij met de nieuwe achterwand in onze keuken. Dit product maakt onze keuken helemaal af, een echte eyecatcher. Zeer gemakkelijk in onderhoud en ziet er super strak uit. Er is duidelijk maatwerk geleverd. Ondanks de hevige sneeuwval was de monteur ruimschoots voor de afgesproken tijd aanwezig, terwijl wij er al rekening mee gehouden hadden dat hij later zou zijn. Top dat hij dan om 6.00 uur al van huis vertrekt. Complimenten. Wij hebben al veel mond op mond reclame gemaakt voor Bokmerk, hopelijk volgen er vele nieuwe klanten.

Jac. P. Thijsseweg 9

2408 ER Alphen aan den Rijn