Zorvuldig ingemeten, zeer vakkundig geplaatst. Mooi resultaat. Heel tevreden. Een aanrader
Geweldig product. Eenvoudig in onderhoud. Mooie uitstraling. Ik ben er ontzettend blij mee.
Komen afspraken na en over het inmeten en plaatsen ben ik erg tevreden
Goed advies door C van Gog wat betreft kleur en de wand is nauwkeurig ingemeten. Jasper de monteur heeft de achterwand netjes en professioneel geplaats. Hoop er veel plezier van te hebben.
Super mooi product, mooi geplaatst . Zeer vakbekwame monteur ,erg vriendelijk en heel correct. Prachtig eind resultaat .Zeer een aanbeveling waard .
Bij de keuken winkel achterwand besteld maar die kwam maar niet. Zelf Bokmerk gebeld, en die hebben gezorgd dat ik hem kreeg. Monteur via keuken winkel komt hem plaatsen maar door onkeundigheid verpest hij hem. Weer opnieuw bestellen, weer zelfde verhaal hij komt niet. Carla en Yvet hebben ervoor gezorgd dat ik mijn achterwand kreeg en dat Bokmerk zelf heeft geplaatst op hun advies. Super!! Dit hadden zij niet hoeven doen, want het was eigenlijk verantwoording van keuken winkel. Als ik daar op had moeten wachten had ik hem nog niet gehad. Dit heeft al een 8 maanden geduurd. Grote pluim voor Bokmerk, super service. Bedankt.
Bij het inmeten, deskundig advies gekregen over o.a. de kleur. Plaatsen ging erg vlot en het ziet er mooi en strak uit. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen wat ik ook al gedaan heb. Kort samen gevat: Deskundig advies, goede service en een prima resultaat.
Bekend geraakt met Bokmerk via Ardi Keukens. Door Bokmerk deskundig ingemeten en geïnstalleerd. Prachtig resultaat en zeer tevreden.
Op 25-02-2019 was het zover de achterwand zou geplaatst worden, om 08:00 zou de monteur er zijn. Om 07:45 was de monteur er, na een snel praatje werd alles naar binnen gebracht. De monteur ging deskundig aan het werk en na een paar uur was alles gereed. De monteur heeft vakwerk achter gelaten zonder ook maar een beschadiging daar het plaatsen onder de kastjes nog niet mee viel. Ik kan een ieder Bokmerk aanraden, snel vakkundig en een prachtig eindresultaat.
Wij hebben een mooie okerkleurige achterwand laten plaatsen. Vonden het wel lastig om de kleur te bepalen aan de hand van de kleine demonstratie stukjes. Je kunt je dan dan toch moeilijk voorstellen hoe e.e.a. er in "het echt" uit komt te zien. De communicatie voor inmeten en de plaatsing na een kleine 3 weken is prima volgens afspraak verlopen.
Via internet op Bokmerk gekomen en de dealer Avanti keukens bezocht. Product was nieuw voor ons. Vakkundige inmeting en plaatsing door Bokmerk. Resultaat zeer mooi. Zijn erg tevreden.
Makkelijk in onderhoud en een mooi strak design
Via Kvik keukens op Bokmerk gekomen voor onze achterwand. Inmeten op afspraak, ging vlot. 5 weken later is de achterwand zeer snel en zeer netjes geplaatst. We zijn er blij mee. Enige jammere bij Kvik is dat ze niet alle kleuren op voorraad hebben als sample. Dame die kwam inmeten had gelukkig wel alle kleuren mee, uiteindelijk voor andere kleur gegaan dan die we in showroom hadden gekozen. Mede door lichtinval in onze keuken.
Perfecte en klantgerichte inmeting, snelle fabricage en deskundige plaatsing met fraai kitwerk. Schitterend materiaal. Zo hoort het en we zijn er blij mee.
De wand is keurig geplaatst. Het ziet er mooi en strak uit. De heren die kwamen meten en plaatsen waren uiterst kundig en vriendelijk. We zijn er blij mee.
Goed ingemeten en strak geplaatst.
In een woord ; geweldig. Prachtig product op professionele wijze ingemeten en geplaatst. Resultaat is een keuken met uitstraling.
Komen afspraken na en komen deskundig over. Het inmeten en plaatsen was keurig verzorgd, alles paste precies en is naadloos geplaatst ziet er erg strak uit . kortom: ik ben zeer tevreden
Opmeten gebeurde zo precies dat bij de plaatsing nauwelijks bijgewerkt hoefde te worden. Resultaat is zo geweldig!!! Echt wat je noemt “ een plaatje”.
Super mooi en strak vakwerk!! Keurige mensen en perfect resultaat. De kleur past ook perfect bij de rest Heel erg tevreden over het resultaat. Kan het echt iedereen aanraden!
Goed ingemeten,kleur keuze goed.Plaatsen goed en snel gedaan.
Afgelopen week heeft Bokmerk ook in onze keuken een heel nette achterwand geplaatst. Alle opties hadden de revue al gepasseerd maar was het allemaal net niet. Totdat ik op het internet Bokmerk tegen kwam. Ik dacht direct, dit is het!!! Direct gebeld en de volgende dag kwam er al direct iemand langs om het geheel vrijblijvend in te meten. De tekening werd op de laptop ter plaatse gemaakt en de prijs kwam er direct uit rollen. We wisten meteen waar we aan toe waren. Een zeer nette jonge man heeft het tot in de puntjes allemaal geplaatst. We hebben een compleet nieuwe look gekregen van onze keuken. Slijtvast en goed schoon te houden. Al met al zijn wij zeer tevreden. Echt aan te raden!!!!
Wij hebben niet lang na hoeven denken over de aanschaf van een Bokmerk achterwand voor onze keuken. Familie van ons heeft er al 7 jaar ervaring mee. Ziet er na die 7 jaren nog net zo mooi en strak uit. Het moeilijkste stukje van de aankoop was het kiezen van een kleur. Gelukkig kon de verkoper van de keuken ons daar mee helpen.... voor de rest liep het allemaal heel gesmeerd. De keukenbouwers waren met de laatste dingetjes bezig, stond Marcel Bok al voor de deur om in te meten. Wat een service....zo kon het nog net voor de kerst gemonteerd worden. En wat zijn we er blij mee! Alle lof voor voor Bokmerk! Montage door zeer ervaren vakman. We zijn in alle opzichten tevreden over dit product en hopen er nog heel lang van te genieten!
Wat een prachtig materiaal. Zo strak, niet spiegelend, makkelijk schoon te maken. Deze achterwand maakt onze keuken af. En in zo veel kleuren. Petje af voor de monteur. Denkt met de klant mee zeker een aanbeveling. Top. Bedankt Bokmerk.
We wilden eigenlijk onze achterwand met muurverf verven. Dit omdat we de keuken strak wilden houden. Alleen kregen we bij diverse schilders geen duidelijk advies. Via google kwamen we uit op Bokmerk en dit leek ons wel wat. We hadden van het begin tot het eind prettig contact. Dus de knoop doorgehakt. Goede service, Goed advies, en dan ook nog strak en netjes afgewerkt. Wat wil je nog meer..Top en bedankt voor de goede service en de goede afwerking!
Jac. P. Thijsseweg 9
2408 ER Alphen aan den Rijn