4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geleverd en vakkundig geplaatst, ziet er prima uit. Op advies en in overleg met monteur een naad niet laten afkitten, Iers waar ik later toch spijt van had. Contact gehad met Marcel en alsnog zonder problemen en extra kosten keurig in orde gemaakt. Prima service en top product.

• Communicatie
  • Persoonlijk advies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanwege een keukenrenovatie gekozen voor Bokmerk. Het feit dat onze oude wandtegels niet verwijderd hoefden te worden en dat er uit zoveel kleuren en uitvoeringen gekozen kan worden maakt Bokmerk een sterke partij. Nadat de afmetingen tot op de mm nauwkeurig waren ingemeten werd de wand al binnen 3 weken zeer professioneel gemonteerd. Ook de communicatie via e-mail en de scherpe prijzen zijn zeer goed bevallen. Uiteindelijk krijg je weer een mooie keuken waarvan we lang hopen te genieten, zonder alle hak-en breekwerk die je vaak van anderen hoort bij keukenrenovaties. Een echte aanrader voor wie wat anders wil dan tegels!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super product en zeer vlotte levering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en professioneel. Heldere en goede afspraken die nagekomen worden. Enthousiast en professioneel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies, deskundigheid met plaatsen en een prachtig eindresultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Achterwand is net geplaatst. Ziet er prachtig uit. Er is nauwkeurig ingemeten, daar is de tijd voor genomen. Alles zorgvuldig geplaatst, ook zijwanden. Prettige en snelle communicatie.🤗

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord "GEWELDIG". Dit product overtreft alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de Bokmerk achterwand voor onze nieuwe keuken. Vakkundig ingemeten en zeer vakkundig geplaatst. Alles netjes afgekit en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met deze oplossing. De wand is pas net geplaatst, dus een ervaring gedurende langere tijd hebben we nog niet, maar we hebben er alle vertrouwen in!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima kleuradvies van Yvette en prima montage van de keuken achterwand.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen woensdag is de bokmerk achterwand in onze keuken geplaatst. Het staat prachtig en het geeft een warm en mooi effect. De keuken komt nog mooier uit in de woonkamer. Tijdens de eerste afspraak kregen we deskundig advies over de kleur keuze en de mogelijkheden. Een absolute aanrader !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat wij per mail contact hadden opgenomen met het verzoek om een prijsopgaaf, kregen wij binnen 24 uur antwoord. Vervolgens werden wij in contact gebracht met Yvette. Yvette was zeer deskundig met haar kleuradvisering en wat ik zo kon beoordelen ook kundig in het inmeten van de achterwand. Vandaag is de monteur (Jasper) geweest en heeft de achterwand perfect gemonteerd. Jasper was zeer beleefd en vriendelijk en daarnaast werkte hij zeer netjes. De achterwand zit er perfect in en het enige wat ik kan zeggen is dat we dit product al veel eerder hadden moeten nemen ter verfraaiing van onze keuken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies. Vriendelijk personeel en netjes geplaatst en afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtig produkt en goede service. Bedrijf wat afspraken nakomt en dat is tegenwoordig bijzonder. Wij zijn zeer tevreden met onze keukenachterwand. Geeft net dat extra luxe tintje

4 sterren: goede service, goed behandeld

vanaf de eerste vraag via email, uiterst plezierig contact, snel antwoord en deskundig advies. Mooi materiaal, kleurenkeuze heel uitgebreid, staat prachtig in de keuken. eenvoudig in onderhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze keuken miste nog een achterwand en ons oog viel op bokmerk. Prachtig geworden. Heel blij mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het plaatsen van een Bokmerk zijwand bij de nieuwe keuken in onze vakantiewoning, werden wij direct enthousiast. Voor onze nieuwe keuken thuis, was de keuze niet moeilijk. Moderne- en hedendaagse materiaalkeuze stonden voorop. Veelzijdigheid aan kleuren, gemak in onderhoud van het materiaal en de ideale oplossing voor lastige zij- en achterwanden gaven de doorslag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na eerst een achterwand bij het fornuis aangeschaft te hebben, wees de installateur ons op de overige mogelijkheden en kleurkeuzes. na op de website bekeken te hebben hoe en wat en zelf ingemeten kwam er een hermeting na afspraak en een mooie offerte. Communicatie liep perfect en installatie was vlot en naar volle tevredenheid gedaan. aanrader qua prijs, snelheid en duidelijkheid. Pascal van Schajik

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via keukenistallateur. Levertijd 3 weken dat is het enige jammere. Prettige omgang en deskundig geplaatst. Zal verder aan bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies. Afspraken werden correct nagekomen. Top!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Telefonisch contact op tijd. Als monteurs verlaat waren of anderszins werd er gebeld. Inmeten op tijd en deskundig. Uitvoering (stopcontacten op juiste plaats) uitstekend.

• Communicatie
  • Persoonlijk advies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer zorgvuldig met het inmeten en plaatsen van de achterwanden in de keuken. Denken mee en zijn erg plezierig in de omgang en communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service bij Bokmerk gaat zo ver dat je zelfs ‘s nachts om 1.00 uur kunt bellen.... nogmaals sorry Marcel dat ik je vannacht per ongeluk heb wakker gebeld. Onze achterwand is vandaag geplaatst en ik ben zo enorm blij hiermee. Onze nieuwe keuken was al een plaatje maar nu ie helemaal af is door het vakkundig plaatsen van onze achterwand kan ie zo in een tijdschrift.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een nieuwe keuken is een ervaring op zich. Na een jaar(!) oriëntatie in Groningen, bij Weening een nieuwe ’Leicht’ keuken uitgezocht. Nu werd er ook een nieuwe inductiekookplaat geïnstalleerd ! En ja, de tegelwand erachter was zeker niet meer van deze tijd. Dus een glaswand, dat was mooi en het kon in elke ralkleur. Na veel wikken en wegen de kleur gekozen; ga je voor veilig zacht of voor iets gedurfds? De meneer kwam voor het inmeten en meldde meteen dat glas wel gevoelig was zo vlak achter de kookplaat! Oeps....dus geen glas. Wat dan? En dan komt de geniale oplossing...Bokmerk. Prachtige kleuren, degelijk materiaal en supermakkelijk schoon te maken. Het inmeten ging uitermate secuur en al na drie weken werd de niet heel kleine plaat gebracht! De monteur kwam ‘even’ uit Alphen aan de Rijn; om 6.00 uur opgestaan! Jawel! In no time zat de prachtig gekleurde plaat aan de wand en daarna werd er met kleurloze kit alles perfect afgekit! Geweldig gedaan! Wij zijn er bijzonder blij mee en bevelen dit van harte aan..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Advies prima bij vd Ham Den Haag. Inmeten en kleur bepalen is perfect gegaan. Het plaatsen is keurig gedaan. Alles is op afgesproken data afgeleverd. Ik ben heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onverwachte noodzaak tot verwijdering van kookplaat en keukenkraan t.b.v montage wandplaten. Tijdens inmeting had daarover advies kunnen worden gegeven, zodat dat voorbereid had kunnen worden.

Jac. P. Thijsseweg 9

2408 ER Alphen aan den Rijn