5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een klein voorbeeld van communicatie: degene die de wand installeerde belde tevoren wanneer hij zou komen (attent). Ik ben goed en vooral duidelijk geadviseerd. Dus kan ik de deskundigheid alleen maar beamen, al moeten we de wand zelf nog ervaren... (vandaag pas geïnstalleerd)

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben er lang op moeten wachten door een fout bij de bestelling, maar het resultaat is fantastisch. wat een prachtige strakke achterwand is er geplaatst vandaag en alles keurig afgekit, ook een vak apart! ik denk dat we er erg veel plezier van zullen hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

keurige montage en vakkundig personeel en mooie materiaal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor ons was de keuken na 40jaar gedateerd, na een deskundig advies door Yvette die de keuken nog erg mooi vond, hebben we de deurtjes van een kleurtje voorzien. en daarbij passende achterwanden laten inmeten. Op 6april j.l zijn de wanden geplaatst, en alle zes wanden pasten perfect. We hebben al veel complimentjes gehad zoals het er nu uitziet. kunnen weer jaren vooruit. Bedankt voor de goede informatie en deskundige plaatsing. Groet, Ankie en Cees Vos

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de afwerking van de keuken in onze nieuwe woning zijn wij uitgekomen bij Bokmerk. Werkelijk heel mooi is de wand geworden. Het ziet er strak en modern uit. Fijn is ook dat het materiaal overal tegen kan en heel makkelijk schoon te maken is. Wij kunnen Bokmerk aan iedereen aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben getwijfeld tussen het betegelen van de achterwand of een bokmerk achterwand... en wat zijn we blij dat we voor het laatste hebben gekozen: het is echt heel mooi en super strak! Het past perfect bij de keuken. Mede door de ruime keuze in kleuren en de strakke afwerking. Alles verliep daarnaast precies zoals we hadden afgesproken, dus prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De door ons gekozn achterwand in de keuken voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Op een deskundige wijze is de achterwand geplaatst. Wij zijn er heel tevreden mee en de achterwand was de perfecte afwerking op onze nieuw geplaatste keuken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon super. Blijft heel mooi en is eenvoudig schoon te maken.

• Communicatie N.v.t.
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vrijdag de 13e oktober zijn de achterwanden voor de keuken geplaatst. In 1 woord TOP. De wanden zitten er superstrak in, groot compliment aan Yvette voor het inmeten en aan Frank voor het plaatsen. Het is net of de wanden eerst zijn geplaatst en daarna de kastjes er tegenaan ipv dat de keuken eerst is geplaatst en daarna de achterwanden daar omheen. Nogmaals TOP. Zeer aanbevelenswaardig!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een top product! Geen strepen meer op de achterwand van mijn aanrecht. Ik raad dit iedereen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs is mijn Bokmerk keukenachterwand geplaatst in de kleur februari 8 en het resultaat is prachtig. Vakkundige monteur en het contact over de planning heb ik als prettig ervaren. Kortom: zeer tevreden met de keuze voor Bokmerk!

Jac. P. Thijsseweg 9

2408 ER Alphen aan den Rijn