Prachtige achterwand en zeer snel geplaatst

De achterwand is opgemeten en geplaatst door Bokwerk. Wat een vakmensen! Zeer deskundig en vriendelijk personeel en stipt op tijd.

Snelle, correcte service

Nadat wij online een offerte aangevraagd hebben werd er snel contact met ons opgenomen. Een afspraak gemaakt voor op te meten, kleur bepalen etc. In de volgende offerte alles keurig benoemd met een vooraf aangegeven circa 3 weken levertijd. Binnen de 3 weken geleverd door een kundig vakman. Alles zoals het hoort. Chapeaux!

Maakt nieuwe keuken compleet.

Bij het inmeten zijn we vakkundig voorgelicht en hebben zelfs de kleur nog aangepast en dat bleek een goede beslissing te zijn geweest. De montage verliep vlekkeloos, uitgevoerd door een vriendelijke monteur die heel netjes te werk ging. Ondanks een strak gestucte wand is een wand van Bokmerk veel mooier en perfect schoon te maken.

Top werk

Strak op gemeten en geplaatst Super tevreden

Super!!

Vandaag onze achterwand geplaatst. Vakwerk!! Zijn er super blij mee! Zeer vriendelijke monteur. Zijn er uitermate tevreden mee onze keuken nu helemaal af.

Perfecte afwerking.

Bokmerk geeft een mooie toevoeging aan jou keuken en maakt hem compleet. Geeft sfeer en het is eens wat anders. Het plaatsen en afwerking werd netjes en correct uitgevoerd door de monteurs van Bokmerk.

Next level

We zochten iets moois als achterwand voor keuken en onze keukenleverancier Reddy maakte ons attent op Bokmerk. Nadat onze keuken geplaatst was hebben we een afspraak gemaakt met Yvette. Met de adviezen van Yvette en onze eigen ideeën zijn we tot een fantastische kleur gekomen. Niet alleen voor de keuken, maar ook als totaalplaatje voor onze woning. De wand is precies ingemeten en de wand is geleverd op de toegezegde dag. De maten waren goed en de uitsparingen voor de wandcontactdozen zaten op de juiste locaties. De wand is professioneel gemonteerd door een vriendelijke vakman die ook adviseert in de kleur van de kitrand. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en kan het genieten beginnen. Wij zijn zeer tevreden.

Mooie solide wanden met een strakke uitstraling

Vandaag is ook bij ons een mooie achterwand door Bokmerk in de keuken geplaatst. Gewaagd goudkleurig (Amber), maar het heeft de juiste touch aan de keuken gegeven. De uitstraling is nu meer dan sjiek. Door de dikte van 3mm van het aluminium komt het ook zeer solide over. Geen bobbels en strak. Tijdens de inmeting gelijk wat details kunnen bespreken, zodat wij ook besloten de vensterbank door hun te laten maken in een andere kleur (Mont Blanc). Een hamerslag witte kleur die perfect past bij het kozijn en een prachtig contrast vormt met al het goud dat blinkt. Jammer dat een stukje vensterbank van 60x4 cm erg duur uitpakte, daar mag wat meer klant-sensitiviteit op worden losgelaten. Het bleef gelukkig binnen ons budget, dus we hebben het hierom niet laten schieten. Gelukkig maar, want ook dit soort details maken je keuken uiteindelijk af. De man die het geheel plaatste was zeer vriendelijk, checkte af en toe voor de zekerheid je wensen. Leuk daarbij dat hij van eerst een beetje sceptisch over de gekozen kleur (maar klant is koning) tot enige bewondering van de combinatie kwam. Op zijn eigen verzoek heeft hij ook even iets extra gedaan voor de afwerking. De twee grootste platen hadden 2 mm langer mogen zijn, dat had nog mooier geweest. Waarschijnlijk ook een risico dat het net niet past. Korom een mooi product met serieuze begeleiding, zodat je blij en tevreden kan zijn met je afwerking van je keuken.

Mooie afwerking

Het personeel is erg vriendelijk en netjes. Ze denken met je mee over de afwerking van de kitrand. Ook is het erg mooi dat de achterwand uit 1 stuk is dus geen naden achter je kookplaat.

duidelijke afspraken; prima produkt

Accuraat in de communicatie. Duidelijke en heldere offerte. Afspraak komt men na. Wat men belooft, doet men! Zeer vriendelijk personeel; zowel degene die kwam inmeten als de collega die de wand kwam plaatsen. Alles netjes afgewerkt

Wat een ontzettend fijne eerste ontmoeting met Yvette fantastisch hoe zij samen een prachtige passende kleur heeft gezocht voor onze keuken !!Vandaag geplaatst uiterst vriendelijk bekwaam top nu is onze keuken compleet !!

Prachtig materiaal.

Vandaag de achterwand laten plaatsen. Bijzonder mooi materiaal en ziet er perfect uit. Vakkundige monteur, die het allemaal heel professioneel heeft geplaatst en afgewerkt.

Waanzinnig mooie achterwand.

De bokmerk achterwand gezien bij vrienden en hebben nu zelf ook een achterwand laten plaatsen in onze nieuwe keuken. Werkelijk helemaal top, mooi strak en maakt de keuken helemaal af. En ook zeker niet onbelangrijk, lekker makkelijk schoon te houden. Hier kan geen tegelwand of iets anders tegen op.

Zeer luxe uitstraling

Toen de platen gebracht werden , was het gelijk wouw, wat mooi. We hebben de kleur water bleu gekozen, Ral 5021. De keuken is nu pas echt af. Snelle levering en heel netjes geplaatst. Top.

Super bedrijf

Wat een geweldig bedrijf! Bij het opmeten kreeg ik al een super advies om de kleur van de achterwand in mijn nieuwe keuken te heroverwegen. En dat heeft heel erg goed uitgepakt. Het opmeten wat duidelijk een secuur werkje en dat bleek ook wel bij de aflevering. Een zeer gedreven monteur had binnen de vooraf aangegeven tijd, de achterwand probleemloos gemonteerd. En wat is het mooi geworden. Dan jullie wel Bokmerk

Knetter strakke keukenmetarmorfose

Zeer mooie achterwand, in een mum van tijd geplaatst. Veel strakker en verzorgde dan tegelwerk, geen vieze voegen of lelijke naadjes

super mooie afwerking van je keukenwanden

De specialist kwam inmeten en deed dit zeer nauwkeurig, meteen ook nog even de kleur die in de showroom gekozen was, bekeken of dit wel echt de kleur was voor mijn geplaatste keuken. Na afspraak te hebben gemaakt voor het plaatsen, kwam die keurig op afgeproken tijd, en binnen een uurtje was die al weer klaar. Mijn keuken is nu helemaal af met een prachtige, strakke, zeer makkelijke schoon te maken achterwand.

Wat men toezegt , komt men na.

Zeer precieze meting en correcte nette plaatsing.

Superstrakke achterwand!

1 uur nadat de keukenmonteur klaar was met het plaatsen van onze nieuwe keuken werden de achterwand panelen netjes ingemeten. Toen de panelen klaar waren werd er netjes een afspraak gemaakt voor het plaatsen. De monteur van Bokmerk heeft de panelen keurig strak geplaatst en alles netjes afgewerkt. We hebben een top keuken met superstrakke achterwand panelen. We zijn er zeer tevreden mee!

Geweldig product keukenachterwand

Super snel reactie voor een offerte daarna inmeten binnen 3 weken geplaatst door een professionele vriendelijke monteur. Ook heeft de monteur alles netjes opgeruimd

De keuken is helemaal af met deze achterwand.

Ik wilde in mijn nieuwe keuken geen tegels meer, maar een strakke achterwand. Heb de keuken nu een aantal weken in gebruik en ik ben helemaal blij met de achterwand. Makkelijk schoon te maken en het geeft qua aanzicht rust in het geheel. We hebben niet alleen een achterwand, maar ook een vensterbank met Bokmerk. De vensterbank en de wand sluiten mooi op elkaar aan. Veel mooier dan de tegels die wij eerst hadden.

Bokmerk was van opmeten, afspraak maken en plaatsen een verademing . Onze keuken kreeg er de uitstraling door die we zo graag wilden ! Perfect

De strakke Bokmerk achterwand maakt mijn nieuwe keuken af!

Na een eerste ruwe inmeting wist ik tegen welke prijs en levertijd de achterwand geleverd kon worden. Definitieve inmeting kon pas nadat de nieuwe keuken was gemonteerd. Precisiewerk: mijn wanden bleken toch iets minder recht dan we hadden gehoopt. En niet alles was al goed afgekit. TMara ik heb besteld en toen na een week de twijfel nog rees, was mijn contactpersoon zelfs in het weekend goed bereikbaar. Oplevering was exact volgens afspraak. Heel knap hoe de vriendelijke monteur elk oneffenheidje in de muren kon wegwerken. Uit eigen beweging heeft hij zelfs de spoelbak nog afgekit, wat eigenlijk al gebeurd had moeten zijn. Daarna mocht ik 24 uur nergens aankomen. Het resultaat overtreft mijn verwachting! Strak, stijlvol, àf. Ik heb met mijn twee linkerhanden erg genoten van dit vakmanschap.

mooi, praktisch en makkelijk te reinigen

Dacht, dat de achterwand schoon was na het koken, maar pas bij een bepaalde lichtval zag ik toch vetspetters. Even een lapje erover en het was schoon. Ideaal!!!! Ook de montage ging snel, soepel en zonder problemen, ondanks de grote afmeting van de achterwand. Ook de keuze aan kleuren is groot, dus altijd aan te passen aan je eigen smaak.

De finishing touch van de keuken

Super blij met mijn prachtige en praktische achterwand in de keuken. Professioneel en goed gemonteerd, zelfs de vensterbanken zien er nu fantastisch uit nu ze voorzien zijn van een mooi stukje vakwerk.

Jac. P. Thijsseweg 9

2408 ER Alphen aan den Rijn