Vakkundig en hoog in kwaliteit

Onze keukenleverancier had het te druk om in te meten, dus heb ik bokmerk rechtstreeks gecontacteerd. Een snelle reactie volgde, afspraak om in te meten, vakkundig en nauwkeurig. Het eindresultaat is fantastisch! wat een verandering en wat maakt het fijn schoon. Ben zo blij dat ik niet voor de standaard keukentegeltjes ben gegaan maar voor een topproduct, de achterwand van Bokmerk. Ik raad het iedereen aan.

wij zijn dik tevreden

wij zijn zeer tevreden met de achterwand. heel vriendelijk en netjes gewerkt door de installateur.

Vakkundig

Vandaag is onze achterwand van de keuken geplaatst. Allereerst is alles vakkundig opgemeten. Contact over de plaatsing verliep soepel, spraken netjes in wanneer ik de telefoon niet kon opnemen en met terug bellen wordt er snel opgenomen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Plaatsen is heel netjes en vakkundig gedaan

Nette plaat achter onze nieuwe keuken

Goed ingemeten. Vooral omdat wij een oudere woning hebben is niet alles even recht maar het past precies. Top werk. Fijne man die het heeft geplaatst. Wekte snel en keurig netjes. Meerwaarde voor je keuken.

Een fantastisch product van een klantgerichte firma.

Bij het plaatsen van de nieuwe keuken 10 jaar geleden hebben we de oude tegels niet weggehaald. Na een paar jaar hadden we daar veel spijt van. We hebben allerlei alternatieven bekeken en naar oplossingen gezocht, maar nooit iets bevredigends kunnen vinden. Totdat de naam Bokmerk viel. Via de website bekeken wat het product inhield en contact gezocht om een afspraak te maken met het idee van: 'we zien wel'. Maar vanaf het moment dat we het product zagen waren we zeer enthousiast. Dit moest het worden! En het resultaat vinden we fantastisch. Een prachtige strakke mintgroene achterwand die aan de ene kant doorloopt naast het keukenmeubel. En aan de andere kant doorloopt in een wand om een hoek in de kleur van de muur. Alle tegels zijn zonder breken verdwenen achter de wanddelen. Ook nu we een week verder zijn genieten we nog steeds van het resultaat. Over de afspraken, de planning en de uitvoering zijn we ook zeer tevreden. Er blijven natuurlijk altijd kleine verbeterpunten (bijv. na het zagen buiten even het vijlsel bij elkaar vegen, anders loop je het zo weer naar binnen), maar overall is een 10 op zijn plaats.

Uitstekende service met een prachtig product

Wij hebben in onze nieuwe keuken gekozen voor een achterwand van Bokmerk. Prachtig product, makkelijk schoon te houden, super strak en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Dus voor ieder wat wils! Bent u op zoek naar iets speciaals....kies dan voor Bokmerk! Een echte Eye- catcher!

Topproduct en geweldige service!

Via Keukenstudio Beelen uit Odijk Bokmerk achterwand leren kennen. Waren gelijk enthousiast over product, en in keuken zeer mooie lichtgroene achterwand laten plaatsen. Was fout gemaakt bij inmeten, waardoor 1 van de delen niet op maat was. Gelijk betreffende deel met gecorrigeerde maat besteld, en dus zeer netjes opgelost. Zeer content met eindresultaat en service. Overwegen dit product ook in onze badkamer te gaan laten plaatsen.

Goede services

Goede service en mooie wand erg tevreden

Van opmeten tot uitvoeren perfect

Mijn badkamer was toe aan een aanpassing aan mijn leeftijd. Ik zocht een bedrijf dat daar het beste antwoord zou kunnen geven. Eerder had Gerard Heerkes uit Heino onze badkamer gerenoveerd. Dus zij zouden ook deze klus wel klaren. Uit de voorlichting kwam de keus op Bokmerk wanden. Van toen af tot en met nu liep dat op rolletjes. Kortom alles is volgens zeer kritische opvatting van mij precies uitgevoerd zoals mij voor ogen stond. Ik ben dan ook uitermate te spreken over alles, zoals het product en de uitvoering is verlopen. Waardering en aanbeveling hoge score

Snel, vakkundig, vriendelijk + prachtig product

Wij hebben nu voor de tweede keer een Bokmerk-achterwand (wit met een klein glittertje erin) laten plaatsen. Behalve dat we het een prachtige achterwand vinden, vinden we het ook een praktisch product. Het schoonmaken is zo gebeurd en het blijft mooi (hoe anders is dat bij tegels waar de voegen op den duur vaak vies worden). We hebben nu ook een stukje muur in de gang, waar de schoenen staan, met de achterwand laten doen. Met deze wand krijgen we geen blijvende zwarte strepen op de muur. Omdat de plaat zo dun is, zie je nauwelijks dat het er zit. Het opmeten door Yvette gebeurde snel en vakkundig en binnen drie weken kwam Jasper de wanden monteren. Jasper was ook heel vakkundig en hij heeft de wanden prachtig geplaatst, echt een vakman!

De kroon op onze keuken!

Wij hebben een mooie SieMatic keuken gekocht en hebben deze met een Bokmerk keukenachterhand gecompleteerd!

De perfecte oplossing voor een keuken achterwand

Voor de tweede keer gekozen voor Bokmerk. Als je eenmaal gekozen hebt voor deze achterwand, dan kom je er vanzelf bij terug. Ik heb echt gezocht naar een betere oplossing, maar die is er niet. Wederom perfect geplaatst, en zeer strak afgekit. Wij zijn blij!!

Verwachting overtreffend

Vanaf het eerste moment prima service, snelle reactie. Alle afspraken zijn nagekomen en de achterwand in de keuken ziet er prachtig uit. En een leuke man die de wand plaatste. Zeker een aanrader. Onze buren worden de volgende klant.

Prima advies en plaatsing door Bokmerk!

Contact met Bokmerk verliep heel prettig. Eerst via de mail en telefonisch en daarna het thuisbezoek door Yvette, die alle tijd nam voor haar advies en actief meedacht. Hierdoor konden we een goede keuze maken. Vervolgens de plaatsing door de beide monteurs. Dit gebeurde op een deskundige en prettige wijze. Het eindresultaat is dan ook super: mooi materiaal en strak afgewerkt.

Dit produkt maakt een keuken af!!!

Ten eerste een prettig contact. Aan het inmeten werd de nodige aandacht besteed. En tot slot het plaatsen van de achterwand werd door een vakman gedaan. Zeer tevreden.

een betrekkelijk kleine ingreep maakt onze keuken tot een prachtig geheel

Door de achterwand in onze keuken te laten plaatsen door Bokmerk hebben wij een prachtige keuken gekregen, niet eens zo heel veel om aan te passen, maar wat een gigantisch verschil met de tegelwand die we eerst hadden. professionele manier van werken. Ik kan niet anders zeggen. Van het inmeten tot de aflevering. Er is zeer netjes gewerkt. Grote klasse. Van harte aanbevolen!

Fantastisch product

Bij Bokmerk 2 verschillende kleuren platen besteld. De monteur heeft uitstekend werk gedaan. Platen zijn keurig afgewerkt.monteur werkt super netjes. Resultaat is schitterend!

Schitterende achterwand

Onze ervaring is 10 PLUS. WAT EEN KWALITEIT! En wat aardige vakkundige medewerker kers. Ten eerste lof voor Raymond voor het nauwkeurige inmeten....ongelooflijk hoe precies en secuur hij te werk gaat en wat een perfect - op de millimeter nauwkeurig eindresultaat! Ten tweede lof voor Frank die geen moeite teveel is en heeft gezorgd voor een super mooi eindresultaat! Wij bevelen BOKMERK ten zeerste aan.....hadden we dit maar eerder gedaan. Raymond, Frank ZEER bedankt en alvast een PRETTIG PAASWEEKEND gewenst. Fam.Smit Dordrecht

Een prachtig resultaat precies in de goede kleur!

Met dit spatscherm is onze keuken af! Wij zijn er erg blij mee. Heel prettige en zorgvuldige service. Dank daarvoor.

fantastisch

Hetgeen Bokmerk maakte was mij onbekend, maar een kijkje bij een dealer gaf al een kleine indruk. Toch was het spannend, maar toen de keukenwand geplaatst was was het wowgevoel daar. Zo precies passend, zo gaaf afgewerkt, en zó klaar zonder breekwerk. Dat laatste is vooral mooi meegenomen en kan doorslaggevend zijn. Bij ons was dat ook een pluspunt, we waren het verbouwen zat. Maar dit was de kers op de taart!

Vriendelijk en professioneel vakmanschap.

Ze komen de afspraken na. Zijn precies op de afgesproken tijd aanwezig voor het monteren van de keukenwand. De montage wordt vakkundig gedaan. Alles wordt teruggeplaatst, zoals de waterkraan en de kookplaat. Het wordt netjes achtergelaten. Onze complimenten.

goede adviezen en denken met je mee.

De eerste contacten waren prima. We waren nog niet uit over de kleuren en of we ook langs de afzuigkap wat aan zouden brengen. Degene die kwam opmeten kon ons ion beide goed adviseren. Ook voor wat betreft de kleurstelling gaf zij goede adviezen. Plaatsing ging vlot en netjes.

Van Super service en Top werk, wat een geweldige ervaring met Bokmerk

Vanaf het het begin contact, het inmeten met een groot meedenk niveau tot het montage, wat een fijne monteur, van onze mooie achterwand komt onze 2e droom weer tot werkelijkheid. Bij onze eerste keuken, Grando keukens, hebben wij gekozen voor uw, waanzinnig mooi en onderhouds vriendelijk product. Nu 5 jaar later gaan wij verhuizen en ondanks dat de nieuwe keuken leverancier, Wooning uit Bergschenhoek, uw product niet verkoopt en ook niet kent hebben wij weer voor uw product gekozen. De leuze: zegt het voort doen wij eer aan door iedereen die over uw mooi en geweldige product te vertellen.

Wij zijn erg blij met onze bokmerk achterwand.

Nu is onze keuken pas echt af! Vanwege omstandigheden moesten wij de afspraak voor plaatsing verzetten en was allemaal geen probleem. Bokmerk bedankt voor de goede service! Christian Wijckmans

Klasse bedrijf

Keurige nette monteurs welke op tijd komen en zeer netjes werken. Werken alles zeer netjes af en met oplossingen komen. Prima werk en kwaliteit.

Jac. P. Thijsseweg 9

2408 ER Alphen aan den Rijn