Enorm blij met het resultaat

Wij zijn enorm blij met de achterwand van de keuken. Het ziet er heel strak en gaaf uit. De keuken heeft veel meer allure gekregen. De wand maakt de keuken af. Wij zijn zeer tevreden!!

Vakwerk; accuraat en zorgvuldig

Prettig contact. Heldere afspraken die werden nagekomen en zeer tevreden over het resultaat.

Prachtige strakke achterwand

Nadat onze keuken was geplaatst hebben we gezocht naar de juiste achterwand. Via internet en een tip van een keukenwinkelmedewerker kwamen we uit bij Bokmerk. Al snel kwam er iemand kijken en meten. Maar eerst natuurlijk de kleur bepalen. Via een afvalrace kwamen we op de best passende kleur. Of eigenlijk kleuren; want we hebben voor 2 kleuren gekozen. Het inmeten verliep heel prettig en het plaatsen ook. De wand zit er strak tegenaan en staat echt prachtig! Omdat we het gedeelte bij de afzuigkap rood hebben laten maken, kunnen we zeggen: deze achterwand is de kers-op-de-nieuwe-keuken-taart!

Hartstikke blij met Bokmerk

Bij Total Home Concept, waar wij onze keuken hebben gekocht, voor het eerst van Bokmerk gehoord. We waren aangenaam verrast, wat een prachtig materiaal. Na het plaatsen van de keuken kwam Yvette inmeten. Zij heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van de kleur. Echt top!. En Frank heeft de wand een paar weken later heel netjes geplaatst. Het ziet er heel mooi en strak uit en is makkelijk schoon te houden. Mijn familie en vrienden vinden het ook zo mooi. Kortom wij zijn hartstikke blij met Bokmerk.

Geweldig mooie strakke keukenachterwand!

Nadat we op het internet achterwanden van Bokmerk zagen waren meteen al om. Strak, mooi materiaal, geen naden en verkrijgbaar in veel kleuren. Het opmeten was snel gebeurd en de nieuwe achterwand is snel en heel netjes geplaatst. Nauwkeurig ingemeten en door de monteur vakkundig geplaatst. Er was maar één probleem: onze kleur zat er niet tussen maar ook dat is prima voor elkaar gekomen, het werd door Bokmerk gewoon op de door ons gewenste kleur gemaakt. Hierdoor hebben we nu een geweldig mooie en unieke keuken.

Uitermate tevreden.

Aardige,vakkundige medewerker.{naam weet ik niet meer}.Werkt flink door en ruimt alles netjes op.Met dit soort mensen kun je voor de dag komen.De keukenachterwand is precies zoals we ons hadden voorgesteld. We hadden deze tint ed. bij ARDI keukens,Sint Annaland, gezien ,.Zijn al reclame aan het maken in de familie en kennissenkring.

Een strak, nette en mooie wand in de keuken

Na plaatsing van de keuken zelf kontakt opgenomen met Bokmerk. Vrij snel werd de wand achter de kookplaat opgemeten. Veel hulp bij het kiezen van een kleur. En nu zit de Bokmerk wand op de muur. Wij zijn erg blij met het resultaat. Zeer makkelijk schoon te houden en boven alles: oog strelend .

top bedrijf!!!

Alles super goed ingemeten, en een prima advies. Over de plaatsing niks dan lof. Top monteur die alles keurig heeft geplaatst en afgekit, zelfs afgekit wat niet door de keukenmonteurs was gedaan. Wij zijn erg tevreden over bokmerk en zijn producten.

Een perfecte naadloze achterwand die prachtig van kleur en tot op de millimeter op maat

Wij zijn gisteren bezocht door een monteur van Bokmerk om al onze achterwanden en spatrand te plaatsen. Keurig netjes afgewerkt en in 2,5 uur geplaatst. We zijn via de site bij Bokmerk terecht gekomen en hebben onze keuken dealers Aart van de Pol aangebracht als dealer voor Bokmerk. Wij zijn er super tevreden over en alle lof voor de monteur voor zijn geleverde vakwerk.

TOP verrijking van de keuken

De service was zeer goed. Perfect ingemeten en goed kleuradvies gekregen. Achterwanden snel geleverd en vakkundig geplaatst. Deze achterwanden zijn een opwaardering van de keuken. Zijn erg blij dat we voor de achterwanden van BOKMERK hebben gekozen. Kwaliteit straalt er vanaf!

verrassend mooi

Een vriendelijke voorlichting bij bezoek aan huis; uitgebreide collectie stalen en door het achterlaten van samples om de keuze te (her)overwegen bleek een geweldig hulpmiddel. Snelle reactie en onmiddellijke planning maakte het ons erg makkelijk. De oplevering was strak op schema - ondanks een verstorende schijnbeweging van ons, waar de planner adequaat en efficient mee omging - en het plaatsen was een genot om mee te maken. Vriendelijke en deskundige medewerkers zorgden voor een fraai geheel. Complimenten en dank

Erg nette,vakbekwame mensen,zowel degene die is wezen inmeten,als de monteur,een gewaagde kleur achterwand,maar had niet mooier gekund!een kers op de taart.we zijn er heel content mee.

uitstekende service en maatwerk

zowel het opmeten als de montage is zeer prettig en goed gedaan nu onze 2e wand en zijn super blij met het mooie resultaat

Geweldig mooi

De achterwand in een nieuwe keuken wat gaat het worden Onze verkoper Dhr. Hans Kwinten attendeerde ons op Bokmerk En toonde ons het grote assortiment Oeps wat nu? Alles bij elkaar gelegd een deurtje het blad en de achterwand en het was meteen raak. Geweldig product op maat geleverd en geplaatst Complimenten daarvoor Ik ga dit zeker aanbevelen bij familie en vrienden Nu ga ik ervan genieten en kijken of vanavond bij het aangaan van de verlichting kleine glinsteringen te zien zijn Succes in de toekomst Tonny de Bruin

geweldig

5-10-2020 achterwand geplaatst door top monteur uit aarlanderveen, gezellig en een vakman, sinds aankoop is alles super vlot verlopen.

Een prachtige afwerking van onze nieuwe keuken

We hebben nu pas kennisgemaakt met deze prachtige achterwanden. Geplaatst door een prima, nette monteur. We zijn er blij mee, en zoeken nog wat nieuwe plekken in ons huis waar we zo’n wand kunnen plaatsen. Een aanrader wat ons betreft

Prachtige wand hadden we niet beter kunnen doen

Heb even moeten wachten maar het resultaat is er naar. Prima monteur werkte netjes. De keuken is helemaal mooi.

Geweldig mooi

Ik ben zeer tevreden met mijn keuken achterwand goed gezet en nemen alle rommel weer mee. Kan het iedereen aanraden.

Super mooi.

Vriendelijk, keurig gewerkt, nemen de tijd voor het inmeten en het resultaat is super strak en mooi!

heel strak en een nette achterwand!

Yvette heeft alles keurig gemeten. Zij had de kleurstalen bij zich en gaf ook kleuradvies! De monteur (ik weet helaas zijn naam niet meer) heeft de drie achterwanden snel en netjes geplaatst. Het grote minpunt was wel dat de afspraak voor het plaatsen van de achterwand 4 keer werd gewijzigd.

Deskundige installatie. Mooi resultaat.

Onlangs een achterwand in onze keuken geplaatst. Super strak resultaat. Klantvriendelijke monteurs die echt extra moeite deden om alles voor ons in orde te maken. Inmeetafspraak vooraf was ook deskundig.

Nu is de keuken helemaal een plaatje!

Verhuizen in Corona tijd! Alles liep mis met onze keuken. Eindelijk was hij klaar na maanden. Nu moest er nog een achterwand in, maar niet meer bij de keuken leverancier. We kozen voor "Bokmerk" en van het begin, het inmeten, tot het eind, de plaatsing, ging alles perfect. De mensen waren vriendelijk en werkten super netjes. Zo kan het dus ook! Het eindresultaat is prachtig en super strak. Nu is de keuken helemaal compleet. Een plaatje!

Goede eigenschappen van de achterwanden en in heel veel kleuren verkrijgbaar.

De achterwand van Bokmerk is goed ingemeten door Yvette Venster en een uitstekend advies gekregen wat de kleur van de achterwand betreft. De achterwand is door de monteur keurig geplaatst. We zijn onwijs blij met het resultaat en raden de eventuele klanten die een mooie achterwand zouden willen een bezoek te brengen aan de keukenzaken die de Bokmerk achterwanden verkopen.

Snel, vakkundig en vriendelijk.

De Bokmerk medewerker die de achterwand kwam plaatsen was snel, vakkundig en erg vriendelijk. Ondanks dat onze keuken niet heel erg groot is heeft hij toch altijd anderhalve meter afstand kunnen houden, hij heeft gewoon de deur naar het balkon open gezet. De monteur heeft zelfs mijn magneet borden opgehangen, super vriendelijk.

Fantastisch

Afgelopen maandag door Jasper En Raymond de achterwanden geplaatst. Super tevreden. Onwijs makkelijk schoon te maken/houden, aanrader!

Jac. P. Thijsseweg 9

2408 ER Alphen aan den Rijn