5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd dat heb ik als prettig ervaren. Uitvoering is top en zal het iedereen aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden met hoe mijn webshop en logo zijn geworden! Eerst heb ik mijn logo laten maken bij Chuck's. Mijn ideeën doorgegeven en het logo is nog mooier geworden dan dat ik het voor ogen had. Daarna de webshop. Het eerste opzetje was eigenlijk gelijk al goed. De kleuren kwamen mooi overeen met het logo. Het lettertype was goed. De hele opbouw vond ik gelijk mooi, overzichtelijk en er heel professioneel uitzien! Chuck's is heel accuraat in zijn werk! Er hoefde maar een paar kleine dingetjes aangepast te worden. Dat was binnen een mum van tijd klaar. Er werd ook direct gereageerd op je mailtje, als je vragen had of als je iets veranderd wou hebben. Je kon via een link meekijken met de vorderingen, ook heel fijn. Zeker 100% tevredenheidsgarantie! En ook nog niet duur vergeleken bij anderen! Ik raad het iedereen aan om bij Chuck's je website/shop en/of logo te laten maken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede prijs , alles in overleg, reageert snel op vragen , en ook achteraf altijd bereid om te helpen met problemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette en snelle afhandeling en goede prijs/kwaliteit verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goede service. Reageerd altijd in no time. Lost altijd alles op naar tevredenheid. Ik kan iedereen aanraden een website te laten maken door Chucks Webdesign

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na lang zoeken op internet bij Chuck's Webdesign uitgekomen en heb er absoluut geen spijt van! Ik heb een prachtige webshop gekregen. Communicatie met Chucks (Tom) ging erg goed en super snel! Ook nadat mijn webshop online was hielp Chucks mij nog. Ben echt super blij!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tja, allemaal tienen zal men denken, maar toch zijn we zo tevreden over Chucks Webdesign, dat we blij zijn dat we voor Chucks Webdesign hebben gekozen. Vanaf het begin zeer betrokken, zeer snelle levering, goede kwaliteit en voor je je mail met vragen hebt verstuurd heb je bij wijze van spreken al antwoord. Ook na de levering van de website staat Chucks Webdesign altijd voor je klaar en helpt je uit de brand daar waar nodig is. Tja, top service voor ook nog eens een goede prijs. Wat wil een mens nog meer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Chucks heeft een super website voor mij gemaakt. Altijd snel antwoord bij een vraag, ook nadat de site al een tijdje online stond. Tom werkt erg professioneel, snel en vakkundig. Ik raad hem dan ook bij iedereen aan! Je zal nergens een beter iemand vinden!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben als klant op zich tevreden. Ik vind de dienstverlening soms wat te strak. Soms wil je als klant even sparren en dat is niet altijd mogelijk. Daar kan ik wel mee leven. Dus vooralsnog is het prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben enorm blij met Tom. Tom heeft mijn webshop gemaakt en ik vind hem geweldig! Geregeld heb ik Tom nog nodig omdat ik een leek ben in deze en stel hem nog vaker vragen, hij is snel met zijn antwoord en ook duidelijk. Chucks Webdesign is dus zeker een aanrader. Toppie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Om een beeld te krijgen wat ik precies wilde met mijn website stuurde Tom mij eerst wat oriënterende vragen. Nadat hij de antwoorden had ontvangen ging hij aan de slag. Het eerste concept dat hij had gemaakt voor mijn website beviel mij meteen. Ik had het gevoel dat hij mij uitstekend had begrepen, in wat ik voor ogen had met mijn website.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Chucks webdesign is zeer deskundig maar vooral geduldig. De interactie is zeer goed en de reactietijd is snel. Er wordt erg goed meegedacht en geen wens lijkt te gek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

WOW! Echt super blij met mijn nieuwe website gemaakt door Chuck. Altijd snel antwoord en erg professioneel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met de 100% tevredenheidsgarantie die Chucks aanbiedt kan je nooit misgrijpen! Hij paste de site net zo lang aan totdat ik er helemaal tevreden mee was. SUPER!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel blij met de nieuwe website die Chucks heeft gemaakt! Voor een goede prijs een fantastische website, wat wil je nog meer?!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Chuck's heeft mijn nieuwe webshop gemaakt en ben erg erg blij mee. Super klantvriendelijk en werkt echt ontzettend snel! Ik raad Chuck's dan ook aan iedereen aan!

Schierstins 13

7608XZ Almelo