Goed balans tussen theorie en praktijk. Heel leerzaam en een leuke manier van stofoverdracht. Twee hele leuke instructeurs gehad. Een echte aanrader.
Goed opfris van alle onderdelen.
Alleen maar positief. Enige verbeterpunt is het up to date zijn van de e learnings
Nuttig en door de manier van vertellen van Gaula bleef de kennis hangen. Leuke voorbeelden die ze gaf. Ga zo door. Doordat het op kantoor was en niet in het pand waar ik zelf werk vond ik de lange ontruiming oefening aan het eide wat minder geslaagd. Dit nam erg veel tijd in beslag.
Leuke leraar die het goed maar ook op een grappige manier brengt. De pauze zijn top met de lekkere versnaperingen. Het is fijn dat als je een dag niet moet werken je dan toch op een leuke manier de herhaling BHV kan volgen.
Trainer weet elk jaar de cursus zo in te richten dat je geboeid blijft. Het natje en droogje wordt uitstekende verzorgd door de supervriendelijke gastvrouw
Bij een herhalingslessen is mijn ervaring dat het snel verveelt. Deze training blijft echter verfrissend waardoor je aandacht niet verslapt.
Zinvol, praktijkgericht,
Goed!
Goed goed goed
Het waren 2 geweldige dagen, leerzaam en boeiend. Mede dankzij de docent die op een leuke wijze zijn bekwaamheid aan ons overbracht! Bedankt Coen!
Ik heb veel geleerd van deze cursus!
Fijne ontspannen les!
Leuke en leerzame training gevolgd
Leerzame cursus.
Herhalingscursus op alternatieve wijze gebracht.
Heel veel geleerd, goede praktijkoefeningen, gelachen, aardig wat vertrouwen gekregen, perfect verzorgd, professionele trainers.
Coen deed het fantastisch goed verdeeld over de dagen en duidelijke uitleg mijn complimenten! Greet van Dalen
Coen was echt enorm relaxed als docent. Als ik dr keuze heb, zou ik voor herhaling ook heel graag weer bij hem de cursus volgen volgend jaar!
Normaal duurt z,n dag heeeel lang, maar nu was het zo voorbij. Interactie, heel goed gedaan.
Goede bijscholing van de BHV cursus. De trainer hield het luchtig, maar ook serious genoeg om echt wat te leren.
Wat een top geregeld. Heerlijke lunch en enthousiaste leraar die alles tot in de puntjes goed uit legt. Het voelt bijna als een dagje uit waar je veel leert en doet.
Dan denk je een hoop te weten, maar dan is het toch niet zo.
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.