Fijne locatie, prima verzorging.
Super training gehad dank je wel
De theorie is goed gekoppeld aan de praktijk. Ik vond de cursus heel leerzaam.
Goede afwisseling van theorie en praktijk
Weer wat nieuwe dingen geleerd, altijd fijn met Louise! Rustig en kundig!
Het was een prettige sfeer waarin iedereen zijn ervaringen kwijt kon, naar aanleiding daarvan werden doelgerichte oefeningen gedaan. Jaqueline was heel integer en stond open voor iedereen.
In een ongedwongen sfeer het aanleren van vooral reanimeren en brand blussen. Ook het spelen van gefingeerde 'toneelstukjes' was zeer leerzaam. Je ziet dan nl. meteen na afloop wat goed was en niet. Leuk om te doen en vooral noodzakelijk.
Goed om de collega’s bhv te spreken en samen te oefenen
eerste kenismaking volledige zakenals mangatwacht houdt meer in dan ik had verwacht een leerzame ervaaring
De herhalingsdag heeft een diversiteit aan herhalingsoefeningen. Gebracht op een prettige manier. Ieder jaar net weer even anders. Fijn als we weer op elkaar kunnen oefenen als de Coronatijd achter ons ligt b.v. stabiele zijligging ed. Vond het wel heel koud in het leslokaal.
Geen commentaar gewoon goed verzorgd.
De informatie werd heel begrijpelijk door de instructeur gegeven. Ging goed op de vragen in en dwaalde niet af. De 40 vragen heb ik na de cursus gemaakt, ik haalde 80%. Ik merkte dat ik veel info terughaalde uit de theorie die op de cursusdag gegeven was.
Door de corona in een circuitvorm. Dit was zeer afwisselend
Zoals altijd weer een zeer goede ervaring. De opleiding was verhelderend en op een leuke en goed volgzame manier gegeven. Ook de lunch was weer perfect.
alles wordt goed en duidelijk uitgelegd
Werd ontzettend leuk gedaan. Absoluut geen saaie dag. Veel geleerd op een leuke manier!
Ik heb een leerzame dag gehad. Fijne goede docent. De lunch was erg lekker. Ontzettende leuke en realistische oefen ruimtes. Ik heb er echt wat van opgestoken.
Het was ook met minder echt oefenen (ivm afstand houden) leerzaam en weer opfrissend
Toplocatie, top docent, goed lesmateriaal.
Het was een goede opfris cursus met deze keer een vernieuwde manier van uitleg geven voor mij . Ik denk dat het nu iets beter blijft hangen , aangezien ik 1 x per jaar deze cursus volg .
Het is elke keer weer vernieuwend en zeer leerzaam. Niet alleen voor op het werk maar zeker ook voor thuis.
Op een mooie locatie, dmv diverse oefeningen weer helemaal "opgefrist" op het gebied van BHV. Ook al doen ik dit elk jaar, ik pik elke keer wel iets nieuws op.
Leuke dag, gezellig en leerzaam
Prettige sfeer, gemoedelijk
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.