Hele leuke trainers die je de stof op een actieve manier overbrengen. De modules worden door middel van een mix van theorie en praktijk verteld door de trainers (EHAK en BHV).
Het was een hele fijne manier om nieuwe dingen te leren.
Ik heb geleerd hoe je eerste hulp kan geven en dat kan ik meenemen nasr werken met de kinderen. Nu ben ik ervaren om eerste hulp te gaan geven als het nodig is.
Top docent!
Na de basis en herhaling te hebben gehad van Frank (geloof ik), nu een herhalingscursus gehad van Goula (als ik het goed schrijf). Fijne docent, betrokken, aandacht voor individuele vragen en duidelijk. Goed dat er ook speciale aandacht was voor problemen die kunnen ontstaan door het extreem warme weer. Naast het verfrissen van oude kennis, ook nog wat nieuws geleerd. Leuk!
Fijne, duidelijke en goede training
Docent was een prettige open persoonlijkheid & "lesmateriaal" zeer aansluitend bij ons werkveld, daarnaast praktijkgericht en er ontstonden geen momenten van langdradigheid.
goede sfeer, professionele trening, vriendelijke docent
Thank you for the great trainer
Hello My BHV experience was amazing , I want to thanks everyone in this company .
Ik ben zeer tevreden de docenten zijn vakbekwaam en vooral erg aardig.
Hele fijne uitleg, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Lekker snel door alles heen en het eten en drinken is super verzorgd!
heel interessant en leerzaam moment.
Ik heb er 1 dag opzitten, maar ik vind de BHV training erg duidelijk en prettig. Leuke groep en trainer. Wel denk ik dat het veel informatie en acties zijn om in 2 dagen volledig te behandelen.
Ik vond het fantastisch. Eindelijk een duidelijke manier van lesgeven.
Goede ervaring, goede trainster, uitstekend uitgelegd.
Het waren 2 superleuke dagen, we hadden ook een gezellige groep waarbij iedereen goed meedeed. Gaula heeft het top gedaan, goed met persoonlijke voorbeelden uitgelegd. Ook haar energie was enthousiast en fijn. De manier waren het "examen" wordt gehouden is zonder stress en heel relaxed en leuk. De scenario's spelen was super leerzaam en we hebben ook veel lol gehad. In het online theorie-examen zaten een paar rare vragen (met plaatjes op volgorde zetten) die erg verwarrend waren. Verder wel heel goed te doen.
Top uitstekend !
De docente was echt een hele leuke vrouw die humor had.. maar ook heel goed reageerde op de persoonlijke verhalen van de cursisten!
Fijn om alles weer te kunnen oefenen. We werden super begeleid met veel humor wat ervoor zorgt dat ik het niet snel meer vergeet.
Hele fijne avond gehad niet te veel theorie lekker interactief
Xxxxx
De cursus is duidelijk en informatief. Het wordt op een leuke manier gegeven waarbij er een goede afwisseling is tussen theorie en praktijkoefeningen. De locatie is super! Ik kijk alweer uit naar de volgende jaarlijkse herhaling.
Ik vind de praktijk opleiding en de verzorging er omheen (lunch, muffins, koffie/fris etc) goed verzorgd allemaal! De elearning vond ik niet prettig, ik heb liever een fysiek boek in mijn handen om te bestuderen. Ook vind ik de vraagstelling niet altijd even duidelijk: moest ik nu de tekst op volgorde zetten of de foto's? De bijgaande foto's waren niet duidelijk of onscherp. Hierdoor heb ik onnodig fouten gemaakt.
Waterland 14
1948RK Beverwijk
Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen. Niet zomaar loze kreten: een set van goed doordachte methodieken om te zorgen dat de cursist ECHT leert handelen in geval van nood. Een geïnspireerd en gefocust team dat denkt vanuit de klant en haar dienstverlening samenstelt alsof we op de stoel van de klant mogen plaatsnemen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Wij helpen onze klanten graag en met uw feedback optimaliseren wij onze dienstverlening. Graag maken we nader kennis met u en uw collega's.