Afgelopen week is de installatie van onze zonnepanelen gedaan, en wil mijn complimenten maken over Ice Energy. Ik heb 5 aanbieders van zonnepanelen offerte laten uitbrengen. Sam heeft bij de schouwing en daarna met zijn passende offerte en de heldere wijze van communiceren de doorslag gegeven. Een week later na akkoord van de offerte lagen de panelen al op het dak. De monteurs waren zeer beleefd en uiterst ter zake kundig, en hebben ondanks de regen en sneeuw de panelen goed en mooi geplaatst op het dak, geheel volgens planning en afspraak. Ik vind het geheel er industrieel uitzien, en het lijkt echt op een kleine energiecentrale. De installatie is boven verwachting geworden, en ik beveel Ice Energy dan ook zeker aan. Laat de zon nu maar schijnen.
Erg deskundig advies van ICE energy en perfecte installatie in maart 3018 Belangrijk voor mij was dat er in de aanbesteding niet meer is beloofd maar juist voorzichtig De voorspelling was dat mijn 13 panels 3400 kwu zouden opleveren maar het werden er 4850! Op jaarbasis natuurlijk was het een bijzonder zonnig jaar maar dan nog is 40 procent meer bijzonder goed nieuws want deskundigen gaven 15 tot 20 meeropbrengst door voor 2018 tov een normaal jaar !
Super klantgericht bedrijf waar bij service heel belangrijk is en waarmaakt wat er afgesproken is.
Snelle service, prettige adviseur. Monteurs zeer vriendelijk en kundig. De uitleg, het laatste stukje kon iets beter. overal zeer tevreden!
Prima bedrijf om in de armen te nemen.
fijne monteurs en werken netjes. we hadden nog wat vragen met electra alles is uitgelegd. mooie panelen helemaal zwart zoals we wilden
Snelle levering, vriendelijke installateurs. Lekkage na montage panelen snel en accuraat opgelost. Communicatie van de verkoper kan stukken beter.
Zeer tevreden!
Verliep vlotjes.
Beste Maarten, Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Wij stellen je mening heel erg op prijs. Bedankt voor de positieve beoordeling. Nu wachten op de zonnige dagen. Ik wens jouw alvast fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Sam Kuiper
Het contact verliep prettig en vriendelijk. Daarna hoefden we alleen handtekening te zetten en alles werd geregeld. Ook de BTW-teruggave. De installatie verliep snel en netje. alles werd opgeruimd. Zeer tevreden!
Beste M, Bedankt voor uw beoordeling. Altijd fijn om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Mochten er nog vragen zijn horen wij het graag. Ik wens jouw alvast fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Sam Kuiper
Alles goed gegaan. Gewoon super.
Alles ging supergoed, supersnel en supernetjes.
Beste Trientje, Uit jouw reactie lees ik veel lof. Dat doet ons goed. Deze boodschap zal ook met onze monteurs gedeeld worden. Mochten er nog vragen zijn bel gerust. Met de kerst zijn we even dicht. Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar. Met vriendelijke groet, Sam Kuiper
De communicatie ging vlot en helder. De verkoper was er erg kundig en had oog voor detail. En zoals soms wel is spannend is zijn alle afspraken ook duidelijk doorgekomen bij de montage ploeg. Welke overigens klantvriendelijk en profesioneel hebben gewerkt. Al met al kan ik Ice Energy ten harte aanbevelen.
Beste Anton, Bedankt voor je reactie. Leuk om te horen dat je onze communicatie als helder en duidelijk hebt ervaren. Dit is een punt waar we intern de laatste weken wat extra aandacht aan hebben besteed. Mocht er nog iets wat wij voor je kunnen doen schroom dan niet om contact op te nemen. Alvast fijne feestdagen. En een gelukkig nieuw jaar. Met vriendelijke groet, Sam Kuiper
Even wat opstart problemen, omdat de panelen er niet waren. Deze werden in de loop van de dag nageleverd, zodat de vriendelijke monteurs toch alles in de afgesproken tijd konden installeren. Alles keurig geïnstalleerd. Nu hopen op veel zonnige dagen.
We hebben in juni zonnepanelen laten plaatsen door Ice Energy. Sindsdien hebben we geregeld storingen gehad. Dit is op zich al vervelend, wat ronduit storend is, is dat Ice Energy keer op keer niet reageert op emails. Het opstellen van een offerte gaat snel, het plaatsen redelijk snel, maar de after sales is echt bedroevend. Ik kan Ice Energy dan ook echt NIET aanbevelen. Mocht je erover denken om bij hen de panelen te aan te schaffen, denk er dan nog 2x over na. Mijn tip: NIET DOEN!
Beste Johan-Kees, Bedankt voor de eerlijke feedback. Dat moet nogal frustrerend zijn geweest. De afgelopen maanden zijn vrij hectisch geweest. Ice Energy is een jong bedrijf. En sinds de zomer zijn wij flink aan het groeien. Uiteraard had het nooit zo mogen escaleren. De laatste weken hebben wij grondig naar het onderwerp communicatie en service gekeken. Mijn collega’s en ik gaan vol goede moed het nieuwe jaar in. Sinds de laatste reparatie zie ik dat de panelen in elk geval stabiel produceren. Natuurlijk vindt ik het jammer dat je eerdere beoordeling van 7,9 gezakt is maar gezien de toelichting heb ik daar wel begrip voor. Als ik nog iets wat ik voor je kan betekenen hoor ik het graag. Met welwillende groet, Sam Kuiper
Goeie vakmannen en verkoper. Erg jammer dat afspraken moeizaam tot niet worden nagekomen. Op dit moment verwacht ik nog steeds reactie inzake de compensatie voor het verlies aan zonenergie. 2x gemaild, 2x verkoper benaderd, 1x eigenaar gebeld maar er wordt geen thuis gegeven.
goede firma, uitleg kan beter het gebruik van de zonnepanelen en eventuele storingen of onderhoud. Geen documentatie bij oplevering.
er was wat mis comunicatie. achteraf is het goed opgelost.
Goed, alleen qua communicatie kan het wat beter. Zeker wat betreft de afhandeling van de financien
Snel geleverd. Ik heb jullie ook aanbevolen bij mijn baas. Hij heeft al een offerte bij jullie aangevraagd.
Snelle installatie en stuk voor stuk kundige medewerkers.
Zeer goede ervaring met Ice Energy. Ze konden op korte termijn installeren, de installatie was snel en netjes. Ook waren de heren mooi op tijd. Verder Goeie communicatie, kortom zeer tevreden!
Dit is een voorlopige beoordeling, er zijn nog wat kleine dingen die verholpen moeten worden.
In juni 2018 zonnepanelen laten plaatsen door ICE Energy. Goed verlopen offerte traject, samen met enkele buren. Sam Kuiper bleek erg goed mee te denken en was ook communicatief goed. Na het geven van de opdracht ook snelle levering en plaatsing. Monteurs waren keurige mensen die leken te weten waar ze mee bezig waren. Ze hebben geen rommel gemaakt, geen afval achtergelaten en ze gingen niet weg voordat ze gecontroleerd hadden dat alles goed werkte. Zeer goede ervaring.
Topbedrijf, dit is een aanrader. Coulante behandeling van de klant, mijn aanvankelijke twijfel over betrouwbaarheid werd adequaat afgedekt en ging in vol vertrouwen met Ice-Energy in zee. En ze komen hun afspraken na. Oplevering nagenoeg perfect. Klantvriendelijkheid en meedenken met de klant staat hoog in het vaandel. Zeer professsionele en zorgvuldig werkende installatiemonteurs. Samen met vijftal bewoners in de straat naar volle tevredenheid een deal gemaakt. In een woord: TOP.