Tot volgend jaar!
bijzonder goed
👍👍👍
Afspraak gemakkelijk on-line gemaakt op passend tijdstip. Schoorsteenveger komt in traditionele outfit de schoorsteen proffesioneel vegen voor een bijzonder schappelijke prijs! Volgend jaar graag weer.
Snelle reactie ebt een afspraak, duidelijke vlotte communicatie en vakwerk. Wij zijn wederom zeer tevreden
Prima service, ook hulpstuk voor het weren van mussen in de schoorsteen als extra dienst was uitstekend.
zeer tevreden over geleverde kwaliteit en planning afspraak. MRS beveel ik aan voor het vegen van uw schoorsteen.
Zeer vriendelijk en goede uitleg gehad tav stoken met open haard top !
gebeld , snelle afspraak , snelle klus , klaar , MOOI !
Goede ervaring!
Allemaal keurig geregeld en gewerkt.
communicatie heel goed werkzaamheden keurig netjes en volgens afspraak
zeer tevreden
Vriendelijk, rustig, komt over als vakbekwaam, netjes en schoon werken, tips geven, prettig persoon
Werkt netjes en neemt echt de tijd!
erg tevreden
Krijg je bericht voor de volgende veegbeurt.
Goedemiddag, G Atema u krijgt volgend jaar zeker een bericht van ons voor de volgende veegbeurt. Met vriendelijke groet, M.R.S.-Oudwoude Gedi Kerkstra