De baliemedewerkers gaven snel en correct informatie en begeleiding, de notariële handelingen zelf gingen gezwind en prettig, de transactie/documenten verliepen professioneel.
We waren iets te vroeg en konden ook eerder geholpen worden. Super fijn.
Duidelijke communicatie . Ondanks het imposante kantoorgebouw een rustige en vriendelijke sfeer
Professioneel, snel en adequaat geholpen door de desbetreffende notaris bij het passeren van de hypotheek akte.
De notaris was een zeer vriendelijke man, deskundig, maar vertelde ook leuke anekdotes. Zodoende werd het geen saaie voorleessessie maar een ongedwongen en plezierige overdracht. Nogmaals bedankt!
kort en bondig.
Prima verzorgd en gelukkig op tijd alles in orde gemaakt.
pleasant
Ik ben netjes geholpen, daar geen problemen mee, moest wel paar weken wachten op afspraak ivm met drukte. En op dag afspraak moest ik door omstandigheden van afspraak voor mij, drie kwartier wachten.
Vriendelijk en klantgericht
Persoonlijk, duidelijk en kundig zoals altijd, dus: wederom uitstekende ervaring
Goede ontvangst ongedwongen
Alles zoals besproken, vriendelijk en professioneel. Verder weinig op aan te merken.
informatie vooraf was niet heel secuur (losse eindjes, fouten in de afrekennota en: geen sorry! waarom niet eigenlijk), zitting was superA
Oversluiten hypotheek liep als een trein!
Fijne notaris kantoor waar je goed wordt geholpen.
Er werd gevraagd wat ik wilde drinken 'koud water', heb ik niet gekregen. Toen ik ging zitten zei ik dat ik het spannend vond 'dat valt wel mee' zei de notaris, nou het valt niet mee. Voor mij was het spannend, hij had wel iets begripvoller en menselijker kunnen zijn. Verder was het erg zakelijk, dus heb maar gewoon overal 'ja' op gezet, voelde me niet op mijn gemak bij hem. En ik vond het ook apart dat ik de vrijdag ervoor pas de mail kreeg met het bedrag dat ik moest betalen, en deze moest een dag voor het passeren binnen zijn. Dit vond ik erg kortdag en als ik een vraag zou hebben kon ik die niet eens stellen, aangezien de mail vrijdag aan het einde van de dag is verstuurd en jullie maandag gesloten waren, maar dinsdag moest het binnen zijn. Ik snap dat jullie een zakelijk kantoor zijn, maar iets vriendelijker en menselijker zou jullie niet misstaan.
Wij hebben TeekensKarstens ingeschakeld als notaris. Het werk is netjes verricht maar de communicatie verliep erg stroef. Wij werden als ''starters'' op de markt van niks op de hoogte gehouden en moesten overal achteraan bellen. Ze leveren wat ze moeten leveren maar wij miste het stukje communicatie, wat erg belangrijk is bij een grote aanschaf als een huis.
Rustig duidelijk in gemoedelijke sfeer
Alles duidelijk en hel goed geregeld
Prima geholpen zoals het hoort. Ik ben zeer aardig ontvangen en prettig en efficiënt geholpen. Een 9 ipv een 10 omdat er wat miscommunicatie was over het inplannen van de afspraak. Mijn mail was niet (goed) gelezen.
Zeer snelle afhandeling
Alles verliep voorspoedig.
Onze specialisten adviseren particulieren en (internationale) ondernemingen met vraagstukken op het gebied van vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Wij willen uw vraag op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen goed advies geven, maar ook dicht bij u staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen.