Goed en duidelijk geholpen en het helpt als de notaris dezelfde passie heeft voor sportieve automobielen. Dan word een soms toch wat langdradig voelend verhaal opeens zeer vermakelijk.
Je wordt behandeld als klant en niet als nummer. Gesprekken verlopen luchtig en soepel.
Een vriendelijke notaris las de belangrijkste gegevens voor. Wij hebben de akte getekend en de notaris en de plaatsvervangende persoon voor mevrouw van Doorn heeft ook getekend. Alles verliep vrij vlot.
Mijn ervaring met TeekensKarstens , goed notaris kantoor, ik kan hem zeker aanbevelen
No nonsense, Goed duidelijk gesprek met de notaris. Ondanks Corona toch klantvriendelijk, Zelfs koffie! Aan te bevelen bij anderen
Alles ging duidelijk en soepel. De overdracht was was overzichtelijk en duidelijk door genomen. En raad TK zeker aan aan mensen om mij heen.
Duidelijk begrijpelijk samengevat.
Ondanks Corona maatregelen vriendelijk ontvangst. Kandidaat Notaris gaf veel uitleg en maakte het passeren van hypotheekakte toch een leuk persoonlijk tintje. Gewoon prima dus.
Alles netjes en goed geregeld. Fijne communicatie.
Buitengewoon prettig, adequaat en zorgvuldig
Vriendelijke mensen... en snel met handelen
Je wordt goed ontvangen mensen nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen en geven advies. Ze leggen alles duidelijk uit en bij vragen achteraf ben je gewoon welkom.
Goed advies en deskundige medewerkers.
Was goed en correct
Zie boven
Helemaal goed. Voelde zeer vertrouwd.
Advocaat geraadpleegd. Advies is de tekst 3 standaardarresten over erfdienstbasrheden maar geen relatie met de specifieke zaak/ niet ingelezen. En vooral melden dat een zaak inzake een andere kwestie ( niet eens aan de orde) niet kan vertegenwoordigen omdat collega zitting heeft in de cie beroep en bezwaar.egen de gemeente. Wel volle mep rekenen voor zo'n advies. Kortom tegenvaller.
In de afgelopen jaren heeft Rosemarie de Vos en haar team ons een aantal keren uitstekend geholpen. Rosemarie is een uitstekend jurist en pro-actief in haar handelen, heeft een goede dossierkennis en komt met gerichte oplossingen die hout snijden. Daarnaast is ze ook nog eens erg vriendelijk en neemt ze de tijd om je rustig door de stukken te leiden.
TeekensKarstens heeft ons wederom goed geholpen. Snelle en duidelijke mailwisseling en ook een prettige en persoonlijke benadering op het kantoor zelf.
Zowel de toon in de e-mails voorafgaand aan de afspraak als de bejegening tijdens de afspraak was niet prettig. In de e-mails werd ons gevraagd om kopieën van documenten te sturen die al in bezit waren van T&K op een toon alsof wij enigszins nalatig waren. Bij ons bezoek aan het kantoor voor de ondertekening van een hypotheekakte hadden we te maken met twee medewerkers die zich geen van beiden voorstelden. Een kop koffie was blijkbaar niet bij de prijs inbegrepen.
zonder problemen.
Prettige ontvangst gehad aardig en gezellige sfeer en afhandeling financieel was ook goed
Zeer goede/prettige ervaring.
Dikke prima ook met de overbruggingshypotheek word alles netjes ingelost door TK en Nico Cussel is een topper! Dankjewel
Onze specialisten adviseren particulieren en (internationale) ondernemingen met vraagstukken op het gebied van vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Wij willen uw vraag op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen goed advies geven, maar ook dicht bij u staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen.