Werkt allemaal !!

Ik ben vaak heel sceptisch over softwareapplicaties special die programma's die intuïtief zouden moeten zijn. Die vqn jullie is fantastisch, ik kon redelijk gemakkelijk na wat oefening de eerste nieuwsbrief eruit gooien. Vooral het automatische af- en aanmelden vind ik een fantastische toepassing. Eindelijk een programma waarmee ik weer met plezier achter mijn pc zit. Moert nog wel het een en ander gaan proberen en leren, maar na deze grandioze start heb ik daar alle vertrouwen in. Ed van Zelm vz PPN

Perfect nieuwsbrief programma

Perfect nieuwsbrief programma en zeer overzichtelijk en duidelijk. Een echte aanrader voor iedereen.

assia

louiza

Gebruikersvriendelijk en lekker eenvoudig

De beste in zijn soort.

top!

Nooit problemen. Goeie documenten met hulp teksten.

Fijne site om nieuwsbrieven mee te versturen

Mooie opmaak. Soms even zoeken hoe het werkt maar lukt altijd wel. Heel blij dat je tot 2000 relaties er gratis gebruik van kan maken. Top.

geweldig

voor een leek was het ff proberen ,maar gelukt

Makkelijk in gebruik en overzichtelijk

De beste aanbeveling via een vriend.

Werkt niet op m’n telefoon

Ik kan me zo niet aanmelden via m’n telefoon. Waardelood

Efficiënt en betrouwbaar

Veel beter dan Mailchimp!

Perfect programma voor onze vereniging!

Er zijn voldoende mogelijkheden om de layout aan te passen. Fijn dat het programma gratis is voor kleine verenigingen. Zelfs e-mail support!

goed en eenvoudige opzet voor b.v. nieuwsbrieven

Ik verstuur om de twee maand een kleine 400 nieuwsbrieven voor een vereniging en dat gaat prima op deze manier

Goed programma, slechte klantenservice

Ik gebruik al 5 jaar met veel plezier Laposta voor mijn mails. Zit het ook aan iedereen aan te bevelen. Maar nu heb ik voor de eerste keer ooit de helpdesk een vraag gesteld, nadat ik UREN zelf aan het proberen ben geweest om het probleem dat hun plugin veroorzaakt te verhelpen. En ik krijg 4 dagen later niets anders terug dan dat het rot is en dat ze me succes wensen met oplossen. Beetje jammer dat er niet een klein beetje service af kan.

Prima voor de kleoine ondernemer

Ik gebruik Laposta al jaren voor de nieuwsbrieven die ik zakelijk stuur en dat werkt meestal prima. Op wat problemen na maar dat is allemaal opgelost. Het maken werk goed en simpel, inzichten zijn ook fijn en duidelijk.

Gebruiksvriendelijk

Wat een top programma!

Wat een top programma, super makkelijk en toegankelijk. Veel mogelijkheden voor een gratis te gebruiken programma. En AVG proof, ook iet onbelangrijk. Onze vereniging maakt er dankbaar gebruik van. Complimenten Laposta!

Uitstekend!

Vrij snel was ik weg met het gebruik van de onderdelen en men kan zeer gemakkelijk heropenen en aanpassen. Het feit dat je een testmail kan sturen helpt echt wel! Het beste vind ik er aan dat je na het versturen van je campagne vrij snel kan zien hoeveel mensen de mail geopend hebben en verder geklikt hebben! Heel handige tool!

handig in gebruik, eenvoudig en schitterende helpdesk

handig in gebruik, eenvoudig en schitterende helpdesk

Fijn programma

Laposta werkt heel gebruikersvriendelijk. Overal helpfuncties met duidelijke omschrijving hoe je iets moet doen. Ik ben heel blij met dit programma waarmee ik mijn nieuwsbrieven maak!

Mooie sjablonen. Ook zelf te maken met de vele mogelijkheden die geboden worden. Fijn dat je aan een project kunt werken en het dan een paar dagen later weer op kunt pakken en verder kunt werken. Ben ook blij met het inplannen van het verzenden.

Professioneel en prettig in gebruik

Laposta geeft je alle ruimte voor een mooie nieuwsbrief!

Gemakkelijk te bedienen en zonder fratsen

Wat fijn, Een programma met welke ik grote aantallen mails kan versturen en ook nog eens gratis is!

Super snel en goed geholpen

Er werd snel een reactie gegeven op mijn vraag via email. En mijn probleem was ook al opgelost door een van de medewerkers!

super makkelijk

werk al langer met la posta. alles werkt super makkelijk, intuïtief, mooi format, goede service. prima vormgeving

Gebruiksvriendelijk en verzorgd!

Ik ben aangenaam verrast over het programma: de mogelijkheden, de snelle werking en de prettige manier waarop werking en verwijzingen worden aangegeven. Met logische stappen en prettig taalgebruik - in correct Nederlands. Chapeau, of petje af!

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.