super!

Met La Posta verzenden wij al meerdere jaren (en tot volle tevredenheid) onze nieuwbrieven.

Prettig mail programma

Prettig mail programma met voor mij genoeg mogelijkheden

Werkt perfect en top-helpdesk!

Nog niet zo lang bezig met Laposte. De eerste mailings zijn reeds gemaakt. Nog paar keer wat onwennig, maar mede door hulp van Helpdesk meteen de goede tips gekregen. Het programma is heel gebruiksvriendelijk en alle ondersteuning is in het Nederlands.

Werkt prima.

Blij mee

Ik ben heel blij met Laposta. Vooral het feit dat het in het Nederlands is. Nu snap ik tenminste wat er staat als ik hulp zoek.

Redelijk

Ik vindt het jammer dat ik niet achteraf, kan kiezen om alsnog van de laatste nieuwsbrief een sjabloon te maken.

Gebruiksvriendelijk en professioneel

LaPosta is een zeer fijn en gebruiksvriendelijk programma. Het maken van nieuwsbrieven is eenvoudig, met redelijk wat aanpassingsmogelijkheden. Verder staat het met privacybescherming goed en is de helpdesk zeer vlot en meedenkend.

een heel goede "club".

vragen worden heel snel beantwoord en er wordt naar oplossingen gezocht.Dus goede service en goede contacten.

prima systeem

prima systeem. Ik werk ook met mailchimp. Dat werkt ongeveer hetzelfde. Laposta is iets eenvoudiger maar heeft minder mogelijkheden. Ik zou graag willen zien wie de mail geopend heeft.

Fantastisch programma

Het eigen maken van een nieuw programma kost altijd wat tijd. Bij Laposta gaat dit op heel makkelijke en snelle wijze. Zeer gebruiksvriendelijk, goeie functies en het geheel ziet er zeer professioneel uit!

snel met duidelijke uitleg beantwoording

Altijd als er een vraag per mail gesteld wordt, betr. een probleem, ontvang je direct antwoord met een duidelijke uitleg!

Wat een goede service!

Ik ben niet technisch aangelegd maar zoek wel graag dingen uit. Er worden hoede tips gegeven maar die gaan mij soms duizelen....of ik wil te snel... Maar heb je een vraag aan LaPosta dan wordt je super vriendelijk en snel geholpen! Dankjewel jullie wel. MVrGr Diana Gommers Aloe Voor U #aloevooru

Trap stoffering

Een verademing in het digitale land

Laposta werkt feilloos en snel en als er iets is dan sta je versteld van de zeer snelle antwoorden en ook het geduld van de helpdesk. De on-line handleiding is op alle fronten heel duidelijk. Ze passen regelmatig hun software aan met "leuke" en functionele mogelijkheden. En ook verademend: het is een Nederlandse firma niet alleen de taal is een voordeel , maar we steunen ook het Nederlandse bedrijfsleven. Ze zouden wel iets betere tarieven voor verenigingen kunnen gaan voeren vandaar de 4 sterren en geen 5

Mooie Tool die aanmoedigt tot schrijven

Fijne Gebruikerservaring & Super overzichtelijk

Ik gebruik la Posta gratis en ben er erg blij mee. Vandaag kom ik niet meer gratis versturen omdat ik teveel relaties er in zou hebben staan . Na check blijkt dat ze allemaal steeds opgeteld werden. Kreeg keurig een mail en nadat ik daar een oplossing voor vroeg. Meteen blokkade opgeheven en we kunnen weer. Bedankt La posta voor de snelle Service

Snel en prima advies helpdesk

Tijdens opmaak van nieuwsbrief fouten gemaakt in de lay-out van tekst en afbeelding. Helpdesk reageerde duidelijk en snel.

Zéér gebruikersvriendelijk en laagdrempelig voor kleine verenigingen en stichtingen!

Zeer gebruikersvriendelijk en veel mogelijkheden. En als je als gratis gebruiker een vraag hebt en die via de mail stuurt, krijg je vrijwel per omgaande bericht! Wim Vereniging de Muurkrant Radio Hollands Palet

J..H.T

??????????????????????????????

• Would you recommend us? Yes

Goede eerste ervaring

Sterk communicatie middel toepassing

Duidelijke uitleg

Eerst gekeken naar mailchimp, maar dit werkt veel beter

Wat een fijne software, ik ben er heel blij mee! Super mooie nieuwsbrieven, zeer aan te bevelen.

Moeizame organisatie met geen flexibiliteit

Ik heb de nieuwsbrief gebruikt voor een evenement wat wij elk jaar organiseren. De deelnemers breng ik periodiek op de hoogte. Omdat dat deel dezelfde zijn en deels nieuwe elk jaar vervang ik de relaties elk jaar. Ik kwam nooit boven de twee duizend uit maar op enig moment werd ik geblokkeerd omdat ik alles bij elkaar er al meer dan 2000 had gehad hoewel ik op dat moment maar ca 1400 relaties had in de database. Wat ik ook probeerde om het uit te leggen. Er was geen beweging. Zo flexibel als een loden pijp helaas. Ben toen maar weer naar mailchimp gegaan.

Gebruiksvriendelijk en een vriendelijke helpdesk

La Posta hebben we inmiddels bij een paar klanten aanbevolen en die zijn er enorm blij van geworden. Het is gebruiksvriendelijk, intuitief en vooral lekker Nederlands. De helpdesk is vriendelijk en behulpzaam. In enkele handelingen richt je een strak en modern uitziende nieuwsbrief in. Met de drag&drop techniek is het ook voor de minder technische gebruikers het maken van een nieuwsbrief heel eenvoudig. Voorheen waren we gebruikers van de Amerikaanse concurrent, maar we zijn helemaal om!

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.