In een woord geweldig

Laposta maakt het ook voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk mogelijk een professionele mailing te versturen.

Goed programma, doet wat het belooft te doen.

Wij gebruiken La Posta voor de onregelmatig verschijnende nieuwsbrieven van onze kerk (PKN in Geldrop). Het programma werkt prima, verzending is altijd snel geregeld. Ook niet onbelangrijk: Voor ons is het gratis

Eenvoudig naar je hand te zetten en het ziet er echt gaaf uit!

Mijn eerste nieuwsbrieven voor onze vereniging gingen via de gmail account. Maar als je enkele honderden adressen hebt dan wordt dit toch een gedoe. Dan de Mailchimp gebruikt, dit is al een belevenis want ineens kun je een veel mooiere opmaak kiezen en ook hier is het gebruikersgemak hoog. Nadeel is dat je maar 1 lijst kunt aanmaken weliswaar gebruik je tags om onderscheid te maken maar Laposte geeft mij de mogelijkheid om een aparte lijst te maken voor niet leden die wel eens een Nieuwsbrief willen ontvangen. Nu gaat de eerste Laposte nieuwsbrief eruit en ben ik benieuwd naar de feedback van de leden. Ik sluit de Mailchimp account en stap definitief over. Laposte is toch een NL bedrijf en de ALV zit hier eigenlijk al ingebakken in mijn ervaring. Henk Visser Secretaris Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland

Tot nog toe uitstekend

Zojuist voor de 1ste gebruikt beter dan mailchimp

Zonder meer het beste mailing-bureau van Nederland

Wij werken als Stichting Dierennood nu al vele jaren met Laposta en het bevalt werkelijk uitstekend. Om te beginnen is het heel gemakkelijk om een basis nieuwsbrief via hun stramienen op te stellen. Maar ook als je - zoals wij - een geheel eigen layout wenst te gebruiken, dan kan dat prima. En dat is zelfs ook erg leuk om te doen, als je er een beetje gevoel voor hebt. Dan de software van hun. Ook die is zeer goed doordacht en je kunt er een complete klanten-database voor opzetten met alle mogelijke gegevens. Dan eigenlijk het belangrijkste, namelijk de verzending zelf. Die verloopt zeer soepel, zeer snel en zonder haperingen of problemen. Wat een verschil met toen wij het nog zelf probeerden te doen en ook bij andere mailingbureaus hebben wij de nodige problemen ondervonden. Dan blijkt Laposta echt de beste te zijn. Tenslotte: Fred, bedankt dat je mij altijd zo snel en kundig helpt!

ok

......

Werkt bijzonder goed en heel eenvoudig

Erg overzichtelijk programma. Veel mogelijkheden en statistieken zijn inzichtelijk om verzendingen te analyseren.

ontzettend handig programma

Ik gebruik Laposta reeds een aantal jaren om mijn nieuwsbrieven te versturen. Ik maak eerst een nieuwsbrief in het Nederlands, om naar mijn Nederlandstalige contactpersonen te sturen. Daarna hoef ik die maar te copieren en aan te passen naar het Engels voor mijn andere contacten. Zo hou ik mijn familie en vrienden 4 keer per jaar op de hoogte van mijn leven in China.

Zeer kompleet en erg gebruikersvriendelijk

Tja, wat kun je daar nog meer aan toevoegen? Ik ben er heel blij mee en gebruik de gratis versie voor een vereniging. Na zoeken en vergelijken bleek dit pakket veel meer gebruikersvriendelijk dan het bekende alternatief 'MailChimp'. Hoewel het voor mij niet relevant is, is dit zeker ook een goed software voor zakelijke toepassingen.

Deskundig en degelijk

Ik geef zelden "likes" of "sterretjes" (Facebook-rommel). Doch de aanpak van LaPosta is uitzonderlijk. Als informaticus, ken ik het verschil tussen "mailers". Dit wordt telkens opnieuw (nu al jaren) bevestig. Danny

In één woord: GEWELDIG!

Zeer gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk, geen poespas. Ben van Mailchimp overgestapt naar Laposta en dat is een van m'n beste zakelijke keuzes tot nu toe geweest!

Makkelijk en veel mogelijkheden

Ik gebruik Laposta al enige jaren met veel plezier! Makkelijk in gebruik en met vele mooie mogelijkheden. Ik raad het andere ondernemers regelmatig aan!

Tot hiertoe nog maar één keer gebruikt en tevreden.

Heb vooraf gebruik gemaakt van een vergelijkbaar systeem, daar had ik het gevoel dat de mails niet overal toekwamen. Dit heb ik met mijn eerste ervaring met Laposta niet. Vandaar denk ik dat ik een goede overstap heb gemaakt.

Top!

Laposta is zeer gebruikersvriendelijk - ik ben geen techneut, maar had in no time een professioneel ogende mail klaar - de helpdesk reageert zeer snel, en ze denken met je mee. Hartelijk bedankt Laposta / Fred Klopper!

Ik vind het een heel overzichtelijk en gemakkelijk programma

Bovendien prettig dat het in het Nederlands is.

heel even wennen maar dan overzichtelijk en clean.

Het was even oriënteren in het begin maar het resultaat ziet er uiteindelijk prachtig en professioneel uit. Goede service ook. Heel tevreden met dit alles.

GEWELDIG

Ik heb nog maar één campagne gedaan. Ik sta versteld van de statistieken en de geordende informatie. CHAPEAU. Ik had alleen maar gehoord van Mailchimp en ontdekte bij toeval LaPosta. Onbegrijpelijk dat vrijwel iedereen Mailchimp (een Amerikaans bedrijf) kent en zo weinig mensen La Posta, een NL bedrijf.

Heel goed

Ik leer er steeds meer mee doen maar heb nog niet alles onder de knie.

Makkelijk om mijn campagne te maken !

Het Nederlands is wel zo prettig. Was wel spannend en leuk om mijn campagne op mijn smartphone te maken terwijl ik op vakantie ben

Makkelijk systeem en superservice

Wat een verademing als je Laposta vergelijkt met andere aanbieders van programma's om nieuwsbrieven in te maken en versturen. Het programma wijst zich vanzelf en is super-makkelijk in gebruik. Op een gegeven moment was er een afbeelding die ik niet kreeg verwijderd. Mailtje gestuurd. Binnen een kwartier antwoord en de afbeelding was verwijderd. Echt super!

super

Ik gebruik het programma bijna 10 jaar; en nog nooit problemen gehad. Dus het werkt zeer goed, en ik ben er dus zeer tevreden over. Super ! Een van mijn ontvangers meldt mij nu een kleine fout. In zijn "nieuwsbrievenarchief" en bij nazicht ook in het mijne - ontbreken de afbeeldingen "mei 2018". Hoe zou dit kunnen komen ? Bij het versturen van die nieuwsbrief was er geen enkel probleem. Hoe dit oplossen ?

Subliem

Als ICT architect/consultant is het erg wezenlijk om met degelijke en bekwame partijen te werken. Deze zijn zeldzaam. LaPosta heeft al meerdere jaren en op meerdere niveau's bewezen een uitstekende partner voor mijn klanten te zijn. Dat mag dus gezegd worden. Waarvoor oprecht dank en vooral waardering ! Danny Sunt - Bowline -

Ontzettend handig om snel een nieuwbrief te versturen en je adressenbestand bij te houden

Je kunt er al erg snel mee aan de slag. En hoe meer je je er in verdiept, hoe meer mogelijkheden je gaat ontdekken (automations, segmenteren, opmaak, hyperlinks etc).

Net met Laposta begonnen en nu al enthousiast.

Prettige manier om grote hoeveelheid mails te versturen zonder problemen.

No-nonsense en betrouwbaar

Voor verschillende organisaties werk ik met LaPosta en elke keer werkt het weer uitstekend. Nieuwsbrieven in elkaar zetten werkt goed, resultaten bijhouden werkt goed en relaties managen werkt goed. Als kers op de taart: een privacy-plus omdat de servers in Nederland staan.

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.