5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar positieve ervaringen met Laposta. Zowel met het programma maar zeker ook met de mensen achter het programma. Een hele dikke 10! Fijne feestdagen en een mooi 2019 gewenst! Anja van Kleffens, CMHF

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, heel snel antwoord, op een vrijdagavond!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas niks gratis tot 2000 mailadressen. Je wordt gewoon geblokkeerd i.p.v. een waarschuwing te krijgen, doe je veel moeite om een nieuwsbrief te maken.. al het werk voor niks! Geen goede service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk in gebruik, weinig op aan te merken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Natuurlijk is het aanmaken van een nieuwsbrief makkelijk en helder. Waar ik tegenaan liep in de integratie met wordpress... om ergens te komen maakte ik gebruik vna Google ipv direct op de website. Daarbij kwam ik dan op de pagina met uitleg over eigen formulier aanmaken en kon totaal niet vinden waar dat zat.... Er bestaan bv twee links met relaties... op die verwijs pagina en als je bent ingelogd in het account. Dat wordt er bovendien niet bij vermeld... en dan de ongebruikelijke verwarrende link 'verrijken'....... Waarom heet dat zo?... totaal onduidelijk... Ook de uitleg boven de opties... zijn onduidelijke. je kan lezen of je ervaring moet hebben met html etc.... maar dan verder niets... Het heeft me veel tijd gelost voor iets wat uiteindelijk erg makkelijk was. Dit gaat allemaal over het gebruik van een eigen formulier zonder de opmaak van Laposta. Nog mooier zou zijn als je in de plugin voor WP kan aanvinken of je het stijlsheet aan/uit wilt zetten. met groet Marja van Putten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn eerste Nieuwsbrief gemaakt voor onze stichting. Aanvankelijk dacht ik dat het een eitje zou zijn na het lezen van de uitleg. Maar het format vullen en met foto's vullen vond ik toch lastiger dan gedacht, vooral omdat je in een stuk tekst maar 1 foto kan invoeren. Het blok met 1 foto wordt dan weer een grote foto. Maar misschien heb ik het mij wel te moeilijk gemaakt met het gekozen format. Ook mis ik autocorrectie. Door verschillende laten lezen en toch zie nu nog spellingsfouten. Ook ging het met verzenden verkeert. Vergeten vinkjes voor mailadressen te zetten. Dus campagne wel verstuurt, maar naar niemand. Dan maar contact zoeken. Binnen een minuut een antwoord. Werkelijk super. Probleem opgelost, nieuwsbrief verstuurt. Ik bedenk nu dat ik veel eerder contact had moeten zoeken voor advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je begint onzeker en hebt het idee dat je al je uren misschien voor niets bezig was. De antwoorden van Fred Klopper en eerdere van nog iemand boden inzicht en vertrouwen in deze zaak! Nog steeds zijn er termen die onduidelijk blijven (ook na lezing vd uitleg). Maar goed, alle begin is moeilijk...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net zoals bij alle nieuwsbriefprogramma's zijn voor een ontwerper de Lay-out opties (vooral corpsgroottes van koppen en subkoppen) helaas beperkt. De service, zelf voor het gratis account, is ongekend goed! Lange termijn denkers dus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De user interface en de communicatie rondom nieuwe features kan hier en daar nog wel iets verbeterd worden, maar de service en reactiesnelheid op vragen is top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot en duidelijk antwoord en advies gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

supersnelle beantwoording van vragen, zelfs in het weekend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudig in gemak. Prima vormgeving tools.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke beschrijving voor het maken en verzenden van Nieuwsbrieven. Ook het adressenbeheer (afmeldingen of opgeheven adressen) loopt als een zonnetje

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is voor mij fantastisch. Bij slecht internet in ons huisje in Frankrijk, komen mijn gedichten keurig op de goede tijd aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

veel doen geeft ervaring. systeem leert snel. back up per telefoon werkt heel goed. dus bijna geen zorgen. compliment.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt vlot, zeker als je overstapt van Mailchimp. Zeer intuïtief.

Gemakkelijk en zeer duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werk er pas mee, maar is gebruiksvriendelijk. via mail vraag gesteld en al snel een goed antwoord terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn programma, super gebruiksvriendelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het programma van La Posta is ook hanteerbaar voor z.g. digibeten. In leesbaar Nederlands met weinig onbegrijpelijke teksten. Staps-gewijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle reactie heel blij mee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen door Fred Klopper.

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.