4 sterren: goede service, goed behandeld

Het loopt als een treintje. Goed gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel antwoord gekregen op mijn vraag. Kon ook verder met het antwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Had 2 keer een vraag en ben 2 keer binnen een dag geholpen. Verder ruim voldoende mogelijkheden om een mooie nieuwsbrief te maken, aan details is gedacht. Gebruikersgemak is top, alles zit logisch in elkaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Net een nieuwe klant bij LaPosta. Nog even zoeken en uitvinden, maar de eerste indruk is een goede.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb een inlognaam en passwoord, en als je een poos niet hebt inlogt ben je alles kwijt, BELACHELIJK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het probleem is dat deze mail bij de ontvangers in de spam opvang komt en niet gelezen wordt. Maar ik ga zeker hem binnenkort weer een keer testen.

• Totaal oordeel N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vind het gebruikersgemak de belangrijkste reden waarom ik met La Poste werk. Vraag mij wel af, in hoeverre jullie voldoen straks eind mei aan de AVG, of dat dit erbuiten valt weet ik ook niet. Moet mij daar nog op voorbereiden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jullie staan altijd en snel klaar met antwoorden en hulp aanbieden. Erg prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel duidelijk en fijn om mee te werken! De eerste nieuwsbrief gaat er in mei ''uit'' Bedankt voor deze service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een vraag over de Verwerkersovereenkomst werd binnen zeer korte tijd beantwoord door Fred. Heldere, korte uitleg waar ik gelijk mee verder kon. Prima!

• Gebruikersgemak N.v.t.
  • Totaal oordeel N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf - product en service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het vergt wat tijd om het programma onder de knie te krijgen en er uit te kunnen halen wat je wilt. De service is zeer prettig en snel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor iemand die weinig ervaring heeft met software is Laposta een zeer geschikt programma

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima programma! Fijn om mee te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb weinig geduld voor computer en software maar jullie systeem is zeer goed en hufterproof

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben zeer blij met een Nederlandse tool. Genoeg Amerikaanse tools op internet. Het opmaken van een nieuwsbrief gaat relatief eenvoudig en snel. De omliggende navigatie in de gehele website laat nog erg te wensen over. Ik moet voortdurend zoeken naar onderdelen, vooral hulpfuncties zijn voor mij amper vindbaar. Ik hoop dat jullie daar nog wat aan willen sleutelen of een usertest organiseren. Groet, Paul

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer toegankelijk programma dat mij door een vriend is aangeraden vooral vanwege de goede privacy bescherming!

Fijn programma!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben een gratis account, het was wel even moeilijk om de juiste werkwijze te ontwikkelen. Wij hebben een ingewikkeld relatie bestand, dit zou eigenlijk goed zijn om daar segmenten van te maken, maar wij kwamen daar niet goed uit en hebben dat dus laten vallen. Het is verder een perfect programma voor onze vereniging en zijn daar dan ook heel blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon in eerste instantie niet vinden wat ik zocht. Na contact met Laposta werd ik snel en goed geholpen. tip ik zou een link plaatsen om sneller bij de verwerkingsovereenkomst te kunnen komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vraag stellen, ook in het weekend, is heel snel beantwoord!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker makkelijk een marketeer worden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder adequate en snelle antwoorden op eventuele vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken, inventief en informatief. Daarbij geduldig en buitengewoon behulpzaam.

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.