4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben van nature niet heel handig met dit soort programma's, maar het was prima te doen. Er kan nog veel meer uitgehaald worden, maar stap voor stap :-) Ik had een vraag en deze werd direct ('s avonds heel laat beantwoord), echt top! En heel vriendelijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topproduct en Topservice! LaPosta is echt een superprogramma, veel mogelijkheden, heel gebruikersvriendelijk, enz. enz. En heb je toch vragen? Dan is de helpdesk heel erg snel en uiterst vriendelijk en accuraat met het beantwoorden van je vragen. Niets dan lof dus!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met jullie software en service, heel fijn :) Niets aan te merken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

gaat prima! met wat zoekwerk af en toe lukt het voortreffelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele fijne site waar wij erg blij mee zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds een paar dagen LaPosta verkent en wat ik tot dus ver zo ervaar is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Daar voor heb ook nog een paar dagen mailchip verkent. Het verschil wat ik ervaar is : - LaPost is in het Nederlands - Mailchip is gecompliceerder Ik ben er nog niet helemaal uit maar mijn voorkeur neigt toch naar LaPosta.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend, ik heb er niks op aan te merken. Het werkt allemaal erg goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je eenmaal hebt besloten dat communiceren met (toekomstige) klanten via het verzenden van nieuwsbrieven een goede manier is dan is dit een fijn programma, een goede dienst. Aan alles voel je dat er over nagedacht is, ze meedenken en open staan voor feedback (en daar ook op reageren). Na het verzenden kun je behoorlijk gedetailleerd zien hoe je klanten omgaan met je nieuwsbrief. Een klant toevoegen is kinderspel en de mogelijkheid voor klanten om zich af te melden houd je adressenbestand up-to-date. Ik ben ook benieuwd naar Metrack!

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle reactie en goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk te gebruiken, service snel en duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Had wat gewenningsprobleempjes. De helpdesk reageerde snel en accuraat. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt helemaal perfect. Zeer duidelijk. Ik ben dan ook erg tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snelle reactie nadat we een vraag hadden gemaild

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb heel fijn mailcontact met Fred. Hij is duidelijk en snel. Als er al vertraging in het project zat, kwam dat door mijzelf, omdat ik nog niet had gereageerd op zijn laatste mail. Fijn ook om te zien dat Laposta steeds bezig is om te vernieuwen, zodat je je eigen product zo goed mogelijk kan aanbieden aan je klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met de medewerkers van LaPosta. Als ik een vraag heb word ik adequaat te woord gestaan en geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op mijn eerste vraag per email om een toelichting op een bepaalde instelling, kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Waardoor ik weer verder kon!

prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eenvoudig in gebruik. Goede service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn vraag was snel en prima afgehandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste keer dat ik met jullie werkte. Super gied Gemakkelijk te gebruiken Werken met frames is iets onhandig als je het wat anders wil doen. Dat weet ik dan voor de volgende keer. Goede begeleiding Snelle reactie op vragen Ik krijg consumenten alom 🌞

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.