4 sterren: goede service, goed behandeld

Programma kan moeilijk uit de voeten met meerdere personen die het zelfde e-mailadres gebruiken. Zeer snelle en hulpvaardige helpdesk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hulp via de mail ging heel snel en het probleem was heel snel opgelost. Bovenal heel vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Super product en snelle reactie helpdesk

goeie service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk programma om nieuwsbrieven op een professionele manier gratis te verzenden. Veel mogelijkheden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee weken geleden heb ik 7 uur zitten zwoegen om een campagne (de eerste keer voor mij) in MailChimp te maken. Op basis van een bestaand adressenbestand (dat ik al -tig keer gebruikt heb met een ander verzendsysteem). 1 dag later werd mijn account geblokkeerd, omdat er sprake zou zijn van spam... Weg complete configuratie, weg alle uren, en een account dat niet meer gebruikt mag worden. Toevallig liep ik via vanavond tegen jullie systeem aan, en heb inmiddels mijn eerste campagne zojuist verzonden. Ik ben erg onder de indruk van jullie systeem: het is bijzonder gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, maar toch zeer compleet. Echt een top-systeem!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds augustus 2017 maak ik maandelijks een nieuwsbrief over het wel en wee van The Dynamics. Met nu zo'n 35 leden op de lijst is het voor ons al een mooi succesje! En de leden zijn echt behoorlijk onder de indruk. Het is niet alleen heel makkelijk om een nieuwsbrief te maken, maar ook nog eens súper leuk! Thanks! Ik ben blij met LaPosta! Erg blij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mail Chimp was een ramp voor ons. Tientallen uren in gestopt maar we konden er niet lekker mee werken. Zeer onhandig. Toen uit wanhoop Laposta geprobeerd Ik had baat van Mail Chimp waardoor Laposta peanuts was om mee te werken. Heel blij mee!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor onze seniorenvereniging is het heel erg prettig om gebruik te kunnen maken van Laposta. We zijn nu niet afhankelijk van verzendgroepen in een e-mailprogramma op de computer van een van de bestuursleden. Het risico dat er iets mis gaat (gezondheid van de betrokkene, uitval computer) is daarmee vrijwel nihil.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Blij dat wij deze tool in gebruik hebben genomen. De stichting leeft van giften en gaven, dus dat de tool gratis is komt heel goed uit. Dat wij desondanks zo´n goede en snelle ondersteuning krijgen is geweldig. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede helpdesk, snel en correct!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon er zelf niet uitkomen maar bij de computerhulp van st. 55+ in Enschede ben ik goed gegholpen. Ik schrijf al voor het vijfde jaar iedere week een gedicht voor Facebook en degene die geen Fb hebben, krijgen een mail. Ik vind het heel fijn dat die er nu zo mooi uitziet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een concrete vraag en die was in no time beantwoord; hulde!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het werkt prettig. Is betrouwbaar. Kent veel mogelijkheden en je ontdekt steeds meer. En de service is een dikke tien met een griffel en een kus van de juffrouw -:)

Helemaal goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg gehad via de mail waar ik eea kan aanpassen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebruikers vriendelijk programma. Wij hadden een probleem, door 1 van de medewerkers binnen enkele uren opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met het verzorgen van een nieuwsbrief heb ik totaal geen ervaring en het bezorgde mij "koudwatervrees". Met het eenvoudige systeem, de uitgebreide handleiding en de voortreffelijke helpdesk is nu zelfs voor mij het opzetten van een nieuwsbrief een fluitje van een cent!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had per ongeluk een jaar abonnement afgesloten ipv. credits te kopen. Na 1 mailtje werd dit gelijk terug gedraaid en geregeld. Ben erg blij met de service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super snelle en klantvriendelijke service! Heel tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanwege Nederlandse taal overgestapt vanaf Mail Chimp. Bestaat er een mogelijkheid om een herhaalde zending te doen aan diegenen, die de nieuwsbrief niet geopend hebben?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fantastisch systeem voor het maken en verzenden van een nieuwsbrief.

Berkelkade 14-B

7201 JE Zutphen

Over Laposta

Met Laposta kun je professionele nieuwsbrieven versturen. Het is bovendien gratis tot 2000 relaties.