Fijne en deskundige Kerel

Het huisbezoek was prettig en we kregen direct goede feedback. Nu wachten we op de rapportage en de adviezen. Daarna kijken we of we er mee aan de slag zullen gaan (investeren in hybride warmtepomp).

• Ervaring met: Advies, Warmtepomp

Een helder en reëel oordeel en advies op basis van een uitgebreid onderzoek

Zie hierboven

• Ervaring met: Advies, Vloerisolatie, Warmtepomp

Duidelijk snel en begrijpelijk

Super ervaring alles is duidelijk en in simpele taal en naam goed de tijd voor onze vragen

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie, Isolatieglas, CV-ketel

Prima, behulpzaam en leerzaam

Meneer was zeer vriendelijk en dacht goed mee met de huidige situatie. Heb mijn vragen beantwoord gekregen. Hij nam de tijd om het huis door te nemen en goed te kijken naar de situatie.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Dakisolatie, Warmtepomp, CV-ketel

Prettig gesprek

Kreeg veel info en ook duidelijke uitleg. Advies kwam eerlijk over.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp

Fijn en correct geholpen

Prima geholpen. Wel binnen de huidige kaders. Dus ben je op zoek naar een out of the box oplossing dan biedt dit dat niet.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Deskundig en op maat advies

Sander nam de tijd om de mogelijkheden te onderzoeken en kwam met goede suggesties om duurzame interventies te doen. Sander komt zeer deskundig over.

Was goed zo

• Ervaring met: CV-ketel

We are very pleased with the advice we received

It was good talking to an expert who could provide exactly the kind of advice we needed in order to make more energy conscious decisions. We are very happy with the experience.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Sam nam de tijd en heeft me over alle persoonlijke opties verteld

Gisteren is Sam bij ons geweest .na het invullen van alle gegevens, hebben we de verschillende opties bekeken en afgewogen voor mijn persoonlijke situatie. Ik krijg nu offertes van hetgeen ik naar op zoek ben. Hopelijk zijn deze net zo plezierig;-)

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp

Fijn en behulpzaam

Dennis heeft veel geholpen met het aangegeven van alle opties en de voor en nadelen hiervan. Fijn gesprek.

• Ervaring met: Advies, Warmtepomp

Goed eerlijk gesprek, waarin goed advies gegeven werd.

De adviseur heeft ons hele huis van binnen en buiten bekeken en een eerlijk advies gegeven over de maatregelen die we nog zouden kunnen nemen en wat die ongeveer zouden kosten.

Prima gesprek

Ik heb een prima gesprek gehad met de adviseur, nu nog kijken of zij iets voor ons "energie probleem" kunnen betekenen

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Geen gezeur. Recht door zee.

Deskundig (dat kan ik met recht zeggen). Doortastend ( niet talmend). Duidelijk.

My house was inspected for sustainability of energy. The inspector (unfortunately I forgot his name) was very kind, honest and knowledgeable in the field of saving energy. I got a lot of valuable advices that would be very useful.

• Would you recommend us? Yes
  • Experience with: Advice, Wall insulation, Roof insulation, Insulation glazing, Heat pump, Central heating boiler

Vriendelijk en goed geholpen

Dennis heeft veel advies gegeven dat eerlijk en betrouwbaar over kwam. Hij heeft me veel verteld wat ik nog niet wist.

• Ervaring met: Isolatieglas

Deskundig advies

We hebben een vrijblijvend gesprek gehad. Wat erg fijn en professioneel was. De meneer was op tijd en vriendelijk. We hebben goede tips gekregen hoe we ons huis energie zuiniger kunnen maken. De meneer wist duidelijk waar hij het over had. Daarnaast hebben we ook vrijblijvende facturen ontvangen voor de punten waar wij behoefte aan hadden.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, CV-ketel

Mijn reactie op de reactie van de klantenservice.

Op mijn vorige post reageerde de Energiebespaarders met een bericht. Ik wilde het er eigenlijk bij laten, maar het staat zo vol met halve waarheden, onwaarheden en impliciete beschuldigingen dat ik toch ga reageren (ondanks beperkte ruimte). Het bericht is precies wat ik de afgelopen periode als kenmerkend heb ervaren voor de klantenservice. Niet goed op de hoogte, de dossiervoering is onvolledig, het oplossend vermogen helaas ook, en communicatie matig. Ik zal aangeven waarom. “ Zoals ook telefonisch besproken” : de communicatie gaat alleen via email, nadat bij eerdere gesprekken uitspraken werden gedaan die vervolgens worden teruggetrokken. Dus een onwaarheid. “dat de schade nog niet is hersteld”: Mijn melding van de schade was in december 2022, meer dan 1.5 jaar geleden. Eerst werd beloofd dat de energiebespaarders er voor zouden zorgen dat de schade gerepareerd zou worden. Vervolgens gebeurde er heel lang niets en is de verantwoordelijkheid bij mij komen te liggen. Dat is niet wat je verwacht van een bedrijf dat claimt alles voor je uit handen te nemen en garantie op de uitvoer geeft. “ De situatie is helaas niet eenvoudig te evalueren en op te lossen”. Ze hebben het niet eerder geprobeerd. “Zoals bij u bekend is, ligt de kwestie bij een externe schade-expert om de situatie grondig te beoordelen en ervoor te zorgen dat de schade alsnog hersteld wordt.” Ten tijde van het schrijven van eerdere bericht had ik al weer een aantal weken niets gehoord. De dag na deze reactie kreeg ik een bericht dat er een schade-expert is ingeschakeld. Het was niet bij mij bekend, dus wederom een onwaarheid, en deze beschuldigende toon geeft aan hoe klantvriendelijk ze echt zijn (en schoot mij in het verkeerde keelgat). Ik vind wel dat iedereen die in zee gaat met de Energiebespaarders moet weten dat het aan de voordeur goed geregeld is. Daar gaan de meeste reviews over en daarmee verdienen ze hun voldoende, maar als er problemen ontstaan dat is hun service echt belabberd.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen

De ervaringen hier zijn met het advies, mijn ervaring is met de afhandeling.

De eerste ervaring was positief, klinkt leuk, alles in een keer geregeld... Maar dan. Ik ben inmiddels 1.5 jaar bezig om schade die ontstaan is bij de installatie gerepareerd te krijgen. De klachtenservice is volledig incompetent en je mag alles zelf doen, want hierbij helpen ze je niet. Je geeft meer geld uit omdat je denkt dat dan alles voor je geregeld wordt, maar als het mis gaat bij de installatie ben je alsnog zelf verantwoordelijk om het op te lossen. Dus mijn advies: doe het niet, ga direct met installateurs in zee, het werkt sneller, goedkoper en bij gedoe zit je niet met een incompetente tussenpartij.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Iemand die echt even meedenkt over het totale plaatje

Fijn om iemand te hebben die het hele huis even onder de loep neemt, en niet gebonden is aan een beperkt productaanbod

• Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie

Prettig contact

Fijn om even de status quo van de woning op te nemen en te kijken waar welke maatregelen nog zin kunnen hebben

Hele goeie ervaring, alleen het had misschien korter gekund

Hele goeie ervaring, alleen het had misschien korter gekund

Professioneel

==

Goed en eerlijk advies van vakman

Arjen was precies op tijd, komt vriendelijk over, ging alle mogelijkheden met ons door. Legt alles duidelijk uit en komt met een eerlijke advies, geen verkooppraatje.

Keurige voelbaar deskundige persoon

Veel betere actie dan adviezen van achter het bureau. Dit geeft een goed gevoel en stimuleert mij om verder te gaan met acties.

Valschermkade 29

1059CD Amsterdam

Over De Energiebespaarders

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.