Volledig, goede info, op maat.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Warmtepomp

Netjes, en duidelijk advies

Heren namen de tijd. Hadden antwoord op vragen. Gingen netjes te werk.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Goede ervaring en zeer informatief.

Mooi aanbod van mogelijke energiebesparende voorzieningen van je woonhuis, Adviseur (Jan) heeft luisterend oor, noteert alle relevante en bestaande voorzieningen. Het was zeer leerzaam en interessant, ben benieuwd naar toekomstige voorstellen en offertes. Dank hiervoor,

• Ervaring met: Advies

Deskundig en vriendelijk!

Het bezoek van Bram heeft ons inzicht gegeven om ons huis wat duurzamer te maken. Bram heeft verstand van zaken, is realistisch en vriendelijk. Blij met zijn bezoek!

Goed geregeld!!

De Energiebespaarders gaven ons inzicht hoe het best te verduurzamen. De geplaatste order is naar tevredenheid uitgevoerd en alles werkt fijn. Goede communicatie tijdens het proces... kortom, wij zijn zeer tevreden!

• Ervaring met: Zonnepanelen

Goede begeleiding

Het contact met de adviseur is goed. Alleen het contact met de klantenservice loopt niet helemaal lekker. Het is bedoeld om ons te ontzorgen en nu moeten we er toch vaak achteraan bellen.

Snel en zeer vriendelijk

Net personeel, goede flinke laag isolatie gespoten, merkte direct duidelijk verschil de volgende dag. Vloer was niet ijskoud meer. Top!!

• Ervaring met: Vloerisolatie

Luc is top

Luc was vriendelijk, wilde je geen dingen verkopen om het te verkopen. Hij was eerlijk. Het contact met de klantenservice is heel wat minder. Je moet er steeds achteraan en dan nog is het niet goed.

Luc is top

dubbel gevoel

Mijn ervaring met de energiebespaarders laat een dubbel gevoel achter.De start was hoopvol, goed gesprek met vriendelijke en mijns inziens deskundige adviseur. Daarna liep het allemaal wat stroever. De communicatie is warrig, soms bellen de energiebespaarders maar soms ook de uitvoerders. Dit heeft meerdere malen tot verwarring en irritaties geleid. Ook bleven reacties vaak uit ondanks terugbelafspraken.. Daarnaast mis ik ook enige transparantie in offerte- en factureringstraject. Er wordt een totaalprijs geoffreerd en afgerekend zonder enige specificatie. Dus geen inzicht in kostprijs per zonnepaneel, omvormers etc. Ook geen inzicht in de beloning voor de energiebespaarders. Dit terwijl toch overal transparantie wordt vereeist. Denk bijvoorbeeld aan je hypotheekadviseur. Waarom geheimzinnig doen als je een eerlijk tarief voor je inspanningen rekent ?

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie

Een zeer behulpzame, vakbekwame en betrouwbaar overkomende persoon.

Na een korte uitleg werd ons huis beoordeeld. Tijdens de beoordeling kregen we goede uitleg hoe men tot deze beoordeling komt en veel nuttige adviezen.

Prettig, duidelijk, eerlijk.

• Ervaring met: Advies, Zonnepanelen, Vloerisolatie, Dakisolatie, Isolatieglas, Warmtepomp, CV-ketel

Prettig, duidelijk, eerlijk.

Fijn gesprek met goede adviezen en compimenten

Prettig gesprek, goede tips

Prima bedrijf

De mannen hebben netjes en vlot gewerkt

• Ervaring met: Zonnepanelen

Uitstekend geregeld.

Het van Energiebespaardes was zeer nuttige en ik kan als klant zelf kiezen welke oplossingen ik zou willen laten uitvoeren.

• Ervaring met: Advies, Spouwmuurisolatie

Valschermkade 29

1059CD Amsterdam

Over De Energiebespaarders

Je woning energiezuinig maken is ingrijpend en lastig. Daarom laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde! Zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. Maar nu ligt een energiezuinig huis eindelijk binnen handbereik. Energiebespaarders koppelt woningeigenaren aan lokale installateurs, zonder al het lastige werk – je krijgt actiegericht advies, hoeft geen aanbieders en producten meer te vergelijken. Energiebespaarders regelen het voor je! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is beslissen. Zo ondervind jij wel de lusten, maar niet de lasten van het energiezuinig maken van je huis.