Nadat mijn dealer in Hilversum eerst naar Bussum en daarna naar Amersfoort verhuisd is zocht ik naarstig naar een goede en betrouwbare garage in Hilversum. Geen makkelijke opgave. Puur bij toeval ontdekte ik de allerbeste helemaal aan de andere kant van de stad! Eurocar 't Gooi! Prima service! aardige dame's aan de balie, lekkere koffie en vriendelijke en ervaren monteurs! En ook nog makkelijk bereikbaar met de bus als ik de auto kom ophalen! Ik kon het amper geloven en ben zéér blij mee!
ik heb goede ervaringen bij het kenteken loket.
Ik heb het voor mijn motor gedaan werk prima veel lof
Gewoon goed.....kan er niet meer van maken.
Vriendelijk, snel en correct
Kennis van zaken
ik kreeg kortingsbonnen die waren verlopen dat vond ik jammer
Snel 'n vriendelijk
Fijne site om iets op te zoeken wat met auto, s te maken heeft
Snel geholpen en zeer vriendelijk personeel bij autobedrijf Adjan Eemnes
Ik heb gemacht ale dokumente welke ik moet heben. ik gekocht auto en alle dokumente zijn okey.
Prettige ervaring. Snel en deskundig geholpen.
Geweldig hoor
Klantvriendelijk
Ik werd meteen geholpen!
Snel geregeld, goede uitleg! Top
Prettig dat er een kenteken loket in het dorp is
Prima service en goede duidelijke uitleg. Dit loket is een aanrader
Ja heb verder geen klachten of problemen
Gele goede service en alles snel geregeld. Veel uitleg gehad over het op naam zetten van een auto
Het was in 5 minuten gebeurt overschrijven en laten schorsen.
Binnen 10 min overschrijving geregeld, heldere uitleg, top!
Overschrijving van auto bij Autobedrijf Sanders in Hoogerheide. No nonsense, adequaat, vriendelijk, wat wil je nog meer!
Kenteken was in 10 minuten overgeschreven. Veel informatie gekregen. Vriendelijk en hulpsam.
Top geregeld
Postbus 7000
6710CB Ede
Mooie occasion op het oog of heb je een auto aangeschaft? Om die auto helemaal van jou te maken, hoef je alleen nog de auto op naam te zetten. Even naar het Kentekenloket dus, bij een van de 750 RDW-erkende autobedrijven. Altijd in de buurt!