Goede correcte info.
Een zeer eenvoudig en adequate afhandeling van de overschrijving van onze nieuwe wagen.
is altijd mooie mee genomen een goede service
Geen wachtijd en snel
zeer vriendelijk en vakkundig, waar voor je geld bij Mazier te Ermelo kenteken 9-tkg-70
Goede behandeling en duidelijke omschrijving hoe te handelen met bijschrijven codes
Erg prettige ervaring met het kentenloket in Uden. Prettige service, met duidelijke toelichting over de procedure en betekenis van het meegeleverde papierwerk. Daarnaast was alles binnen een paar minuten geregeld. Top gedaan en dat mag beloond met een positieve beoordeling! Bij deze!
zeer goede service en vriendelijk
Snelle service en nette en vriendelijke afhandeling. Niets op aan te merken.
Zeer goed.
Peter Hertogs in Mierlo regelt het allemaal voor u - met vakkennis, vriendelijkheid en een lach op het gezicht - top
Ik ben goed geholpen en heb geen problemen ondervonden
Wat er ook is altijd staan ze klaar voor je voor een nette prijs.
Snel en accuraat geholpen, duudelijke uitleg over het thuusgestuurde pasje en codes
Alles goed weergegeven en duidelijk kenbaar. Niet moeilijk om te volgen.
Lekker makelijk en in de buurt
Ik ben zeer tevreden.
Al jaren rijdt ik met vol vertrouwen in een auto die door jullie onderhouden wordt..... En is er wat aan de hand, denken jullie mee en leveren snelle en goede oplossingen
Duidelijke antwoorden en uitleg. Prettige communicatie met klanten. Positief actief op social media. Regelmatig leuke weetjes of winacties.
Goede service, vriendelijke ontvangst en heldere uitleg, top! Bedankt Profile Terneuzen!
snel en kundig
Vriendelijk en geduldig personeel. Toen bleek dat ik niet de juiste gegevens bij me had, hebben ze mij duidelijk uitgelegd wat nodig was. dankje wel garage Jos Fikken
Meestal dichtbij En goed personeel die weten wat ze doen
Super bedrijf, heb zojuist overgeschreven bij autobedrijf De Keizer en super service en aardig, ook gelijk een afspraak voor de nieuwe auto gemaakt.
Postbus 7000
6710CB Ede
Mooie occasion op het oog of heb je een auto aangeschaft? Om die auto helemaal van jou te maken, hoef je alleen nog de auto op naam te zetten. Even naar het Kentekenloket dus, bij een van de 750 RDW-erkende autobedrijven. Altijd in de buurt!