Fantastische musical, elk kind in z’n kracht

Mooi verhaal, goede liedjes

• School: GBS de Horizon

Wel leuk

Wel leuk

• School: Albert Schweitzerschool
  • Functie: Leraar

Geweldig!

Wat fijn dat wij met zo'n grote klas een musical kunnen spelen. Alles is geregeld, waardoor je een onwijs tof resultaat krijgt!

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: IKC 't Palet
  • Functie: Leerkracht groep 8

Het is mijn 2de jaar dat ik werk met een musical van jullie hand. Wederom een groot succes!

• School: SBO de Rotonde

Wederom genoten!

Zoals elk jaar was de R&R-musical weer erg leuk. Geweldige personages, leuke grappen (voor alle leeftijden) en spitsvondige dialogen. Genieten!

• School: Nutsschool Morgenstond
  • Functie: Groepsleerkracht

Onwijs leuk, grappig en helemaal van deze tijd.

De musical had humor voor zowel kinderen als volwassenen. Het thema “ zo goed als nieuw”, de whyphone en de tweedehands winkel paste helemaal in deze tijd. De liedjes en dansjes waren goed te doen. Tip: het eindlied van deze musical mocht naar mijn mening meer beat hebben. Dit was eerdere jaren wel zo. Dan kunnen we het knallend afsluiten.

• School: CBS De Hoeksteen

Alweer peefect

Er waren weer veel rollen die even groot zijn. Dat vind ik altijd erg leuk. De dansjes waren weer erg leuk, net als de liedjes. Ook leuk dat er humor voor kinderen én humor voor volwassenen is. Onze zoveelste goede musical van Rep en Roer. Complimenten!

• School: Valckesteyn
  • Functie: Leerkracht

Een leuke, humorvolle musical!

Zo fijn hoe alles aangeleverd wordt! Inclusief alle dansjes, downloads etc. Goede rolverdeling, leuke woordgrappen en leuke typetjes. Liedjes liggen goed in het gehoor. Tussendoor de tips die gestuurd worden. Echt een aanrader!

• School: Koningin Julianaschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

Wederom een hele leuke musical!

De musical heeft een actueel onderwerp, de kringloopwinkel. De liedjes zijn leuk, het verhaal zit goed in elkaar. Weer van genoten.

• School: RKBS Emmaus
  • Functie: Leerkracht groep 8

Gave musical met een humoristisch en spannend element

Leuke musical met een leuke verhaallijn! Mooi om de leerlingen te laten oefenen met de app en fijn dat er zoveel beschikbaar is qua extra downloads (bijvoorbeeld de tracks voor een kleinere groep)

• School: PCB Johannes Post

Geweldige musical

Het laatste level vond ik 1 van de leukste tot nu toe van rep en Roer. Wel een musical met heel veel benodigdheden. Leuke liedjes en een mooi duidelijk verhaal.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Het laatste level
  • School: OBS de Regenboog
  • Functie: Leerkracht 7/8

Leuke gezellige musical

Leuke rollen en bij onze kinderen passend. De kinderen stonden in de spotlights!

• School: Delteyk
  • Functie: Leerkracht

Leuke musical, goede service en veel mogelijkheden!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Paniek in de Snoepfabriek
  • School: Brede School Merenwijk
  • Functie: leerkracht

Geweldige musical waar iedereen van genoot

Ontzettend leuke musical met geweldige liedjes. De kinderen hadden er veel plezier aan tijdens het oefenen en ook met de uitvoering. Hoewel sommige rollen vrij veel tekst hadden ten opzicht van andere rollen en daardoor de moeilijkheidsgraad van een rol van te voren moeilijk in te schatten is, raad ik hem aan. Al is het alleen al omdat er er een geweldige oefen-app bij zit voor de kinderen.

• School: obs De Polsstok
  • Functie: Leerkracht groep 678

Rollen voor elk wat wils, leuk plot, leuke liedjes!

• School: cbs Johan Friso
  • Functie: bovenbouwcoördinator

Geweldig leuke musical!

Mijn ervaring met deze musical (zo goed als nieuw) is top. Het verhaal is duidelijk en goed te volgen (gaven ook de kinderen uit lagere groepen terug). Er zaten veel leuke, speelse en grappige elementen in (sokkel bijvoorbeeld). We hebben genoten allemaal!

• School: dr. H. Bavinckschool
  • Functie: leerkracht groep 8

Geweldig!

Weer een top musical van Rep en roer! We hebben weer genoten. Erg prettig zijn ook de ideeën voor het decor.

• School: Kleurirjk
  • Functie: Leerkracht groep 8

Duidelijke musical met voor ieder kind een mooie rol

De musical 'Zo goed als nieuw' was een groot succes. Het script en de handleiding zijn zo duidelijk dat je er direct mee aan de slag kunt. Iedere rol is van belang, waardoor niet enkele leerlingen de hoofdrol hoeven te krijgen. Leuke liedjes en een lekker hoog tempo in het verhaal.

• School: CBS Eben Haëzer
  • Functie: Leerkracht groep 8

Hele leuke musical met veel woordgrappen

Mijn groep, "het publiek" en ik hebben genoten van de musical. Wij vonden de vele woordgrappen heel leuk, daarbij was er voldoende ruimte om nog meer humor in de rol te brengen. met name bij de rol van brenda was dit heel goed te doen. De muziek sprak erg aan, alleen de dansjes hebben we ter inspiratie gebruikt en zelf een choreo verzonnen.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: obs de arcade

Weer fantastisch!

Ook dit jaar weer een fantastische musical die heel makkelijk in te studeren is. De musical sloeg ook erg aan, zowel bij de kinderen als bij het publiek (jong en oud). Heel handige app om de liedjes en dansjes mee te oefenen; dat gaat vanzelf. En heel fijn dat er 1 vast decor is.

• School: IKC BinnensteBuiten
  • Functie: Leerkracht 7-8

Eenvoudige, maar grappige musical

De musical was een succes! Het oefenen met de app was erg prettig en ook de dansvideo’s waren erg fijn. Het decor had weinig wisselingen nodig en daardoor kon er vlot doorgespeeld worden. Digitaal script is een pluspunt en ook het downloaden van de muziek. Kortom compleet pakket!

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Kbs. Onder de Bogen

Perfecte afsluiting

Het verhaal was leuk en goed te volgen voor jong en oud. De muziek sprak iedereen aan. Heerlijke humor. En ook voor onze minder ervaren collega's was deze musical goed in te studeren, middels de app en website. Ouders, kinderen én leerkrachten konden zo volop genietend naar het afscheid toewerken

• School: KBS de Marke

Een hele leuke afscheidsmusical

De kinderen uit mijn klas hebben met heel veel plezier de musical Gewoon Super uitgevoerd. Het was een leuke en grappige musical. Er zijn heel veel diverse rollen.

• School: RKbs Maria Bernadette

Fantastische musical ✨

De musical was een groot succes dankzij het complete pakket van Rep en Roer. Ontzettend fijn dat overal aan gedacht is. Als er tussendoor nog onduidelijkheden waren, werd er snel gereageerd met tips. Heel erg fijn!

• School: Montessorischool Naaldwijk
  • Functie: Leerkracht

Mooie musical met veel humor en leuk verhaal

Leuke musical, goede ondersteuning

• School: De Tandem

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.