Fantastisch

Leuke musical. Fijn dat dit decor makkelijker was in vergelijking met over de kop. Leuke teksten. Wij hebben geweldige uitvoeringen gehad.

• School: Talisman
  • Functie: Leerkrachten groep 8

Zeer gezellig, mooie, ontroerend verhaal

Kinderen uit groep 8 vonden de musical super leuk, maar ook spannend. De uitvoering ging top. Voor de andere klassen erg leuk om naar te kijken omdat het herkenbaar is van de Efteling en leuke grapjes voor de ouders

• School: De Vijf Hoeven
  • Functie: Leerkracht groep 8

Leuke musical, goed materiaal.

Een leuke musical met rollen die makkelijk te verdelen waren en soms op het lijf geschreven van een leerling. Leuke liedjes en ook genoeg humor verwerkt in de musical.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: Basisschool Mikado

Fantastisch!

Goed uit te voeren, overzichtelijk, veel humor, past goed bij de huidige tijd, passende rollen voor de kinderen en geweldige muziek. Oefenapp en oefenlokaal zijn reuze handig!

• School: Prinses Ireneschool
  • Functie: leerkracht groep 8

Iedereen was laaiend enthousiast over onze musical!

Leuke musical, met leuke karakters.

• School: De Teugelaar
  • Functie: Leerkracht groep 8

Ik vond hem geweldig en iedereen snapte zelfs het verhaal:)

Fijn uitgewerkt draaiboek, leuke liedjes, verhaallijn die te volgen was en je kon het sfeertje van Parijs heel leuk en goed wegzetten als toneel.

• School: Fatima

Top!

Mijn eerste musical. Fijn met een ervaren die ernaast. En jullie info is erg fijn. Erg fijn dat je alles online kan vinden en de kinderen een oefenapp hebben. De dans instructie is erg fijn. Zo je het liefst hebben bij alle liedjes ☺️ Verder is het fijn dat er een overzicht is met wat je allemaal nodig hebt.

• School: De wegwijzer 03pm
  • Functie: Leerkracht groep 8

Traditioneel een geweldige musical!

Al vele jaren bestellen wij onze musicals bij Rep en Roer. De handleiding is duidelijk en de aanwijzingen zeer praktisch inzetbaar. Er is bovendien voldoende ruimte voor eigen inbreng. Fijn dat er bij het aanbod rekening is gehouden met de verschillen in groepgrootte. Fijn ook, dat de keuze ruim is. De teksten zijn humoristisch en aangepast aan het niveau van groep 8. De liedjes zingen lekker weg. Een puntje van kritiek: de dansjes zijn veel te gecompliceerd, te veel bewegingen voor kinderen die nog nooit gedanst hebben. Maar ze inspireren wel, voor een eigen choreografische productie.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: De Bakelgeert
  • Functie: groepsleerkracht

Genoten van de voorbereidingen en de uitvoering!

Duidelijke stappen en uitleg bij de voorbereidingen!

• School: Platijn
  • Functie: Leerkracht

Wederom een super leuke musical!!

Deze musical heeft weer leuke, herkenbare personages. Ook werden de liedjes snel meegezongen. De ouders hadden weer een mooi decor gemaakt met dank aan de voorbeelden in de handleiding. Al met al, voor de kinderen, een hele mooie herinnering aan de basisschool!!

• School: 't Kempke
  • Functie: leerkracht groep 8

Leuke musical met leuke liedjes!

Leuke musical met leuke liedjes. Goed passend onderwerp bij de tijd en leeftijd. Duurde alleen een beetje lang (1,5 uur bijna) Ik zou proberen het een beetje in te korten. Verder top musical!

• School: De vijfkamp

Leuk verhaal!

De musical heeft een leuk verhaal. De kinderen kunnen zich gemakkelijk inleven in de rollen. Verschillende rollen, zodat alle kinderen een passende rol kunnen kiezen. Het is een wat oudere musical, daardoor staan er nog weinig dansfilmpjes in het oefenlokaal. Deze moet je zelf nog verzinnen. Er staan een aantal foutjes in het aangepaste script voor 15-18 spelers.

• School: OBS de Samensprong
  • Functie: Leerkracht

Een leuke, vlotte musical met genoeg ruimte voor aanpassingen.

De materialen van de musical staan overzichtelijk bij elkaar in het eigen account. De musical is makkelijk aan te passen, er is ruimte voor eigen inbreng. Dat zorgt ervoor dat de kinderen creatief mee kunnen denken en de rol een "persoonlijk" tintje kunnen geven.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: OBS Wereldwijs

FANTASTISCH

Wat zat dit toch goed in elkaar! De filmpjes van Jochem Meijer, het spannende verhaal, de leuke grappen (zoals het slechte engels van Bep), de leuke liedjes... het was echt één van de beste musicals die wij in jaren hebben gegeven. We kregen terug van leerkrachten, ouders en kinderen uit andere leerjaren dat het een groot succes was!

• School: De Wilderen

Leuke vlotte musical

Zowel ouders, leerkrachten als leerlingen hebben erg genoten van musical Torenhoog. Niet voor niets hebben wij er als school voor gekozen om deze musical (nogmaals) op te voeren, nadat we dit enkele jaren geleden ook gedaan hebben.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: ODS Daalhuizen
  • Functie: leerkracht groep 7/8 & taalcoördinator

Top musical

De musical Over de kop was een groot succes. Een vrolijke musical die voor jonge kinderen erg aanspreekt wegens het thema Efteling. Voor de oudere toeschouwers waren er genoeg leuke grapjes, hierdoor kon jong en oud echt genieten van de voorstelling. De groep bestond uit 27 leerlingen en iedereen had een passende rol. Fijn dat de musical niet om één rol draait, maar dat iedereen zijn of haar moment kan pakken om te schitteren.

• School: De Vijf Hoeven
  • Functie: Leerkracht groep 8

Grappig, makkelijk te leren, leuke rollen

Goed uitgedacht verhaal, superleuke liedjes. Alleen het einde was wat ingewikkeld. Dit werd waarschijnlijk heel 'bombastisch' bedoeld, met de redding van de oude dame voor de aanstormende tour terwijl iedereen vol spanning toekeek, maar dit was in de praktijk moeilijk te realiseren. Dat vroeg van mijn groep wat teveel acteervermogen.

• School: CBS de Linde
  • Functie: Leerkracht bovenbouw

Fantastisch

Het was voor mij de eerste musical die ik heb mogen regiseren. De handleiding, de app en het boekje gaven zo veel bruikbare tips en suggesties. Erg prettig om mee te merken. De musical zelf zat er leuk in elkaar. Meerdere leuke / humoristische verhaallijnen die uiteindelijke mooi samenkomen. Leuke / mooie liedjes. Een prachtige eindemusical

• School: BS De Bleomaert

Ge-wel-dig

Een hele leuke musical met geweldige liedjes en leuke grapjes voor jong en oud. De weg naar de afscheidsavond toe werd makkelijk gemaakt door het gebruik van de app en het mooie overzicht van attributen en rollen. De app voor de kinderen was ook super leuk en makkelijk in gebruik.

• School: Wereldkidz Meent
  • Functie: Leekracht

De groep heeft er veel plezier aan beleefd!!

Wij doen al een aantal de musicals die jullie schrijven. Ze zijn actueel, vrolijk, redelijk aan te passen aan de groepsgrootte. Wij ontdekken wel een aantal vaste elementen waarvan jullie gebruik maken. Dat doen de leerlingen ook die al een oudere broer of zus bij ons op school hebben....... Of dat een na- of voordeel is, weet ik niet. Dit jaar staan wij voor de uitdaging om met 75 leerlingen een musical op te voeren. Hebben jullie daar suggesties voor??

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: Franciscusschool IJmuiden
  • Functie: groepsleerkracht

Het was een leuke, veelzijdige musical.

Ik vond het een leuke musical om te doen. Er was veel variatie in karakters en verhaallijn. Sommige scenes waren wel moeilijk om op te zetten. Dat heeft best wat tijd gekost. Maar met veel oefenen, heb je wel een heel mooi eindresultaat!

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: CBS De Morgenster

top

leuke begrijpelijke musical die alle leeftijden aanspreekt.

• School: Bs de 4 Heemskinderen
  • Functie: leerkracht groep 8

Een leuke musical met een thema dat voor iedereen herkenbaar is.

Een leuke musical met een alledaags thema. Iedereen herkent zich in situaties, die ontstaan in een supermarkt. In de musical zitten leuke typetjes. We hebben ontzettend veel plezier gehad met de voorbereiding en uitvoering van deze musical.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: Bs 't Mozaïek
  • Functie: Leerkracht

Erg leuke musical, zit goed in elkaar!

Wat hebben we wederom genoten van een waanzinnige musical. Het verhaal zit zo goed in elkaar, ook als je de musical al een paar keer hebt geoefend, kom je nog grapjes tegen die je nog niet eerder hebt gehoord. Dat maakt dat het leuk blijft om de musical te oefenen. Het is superfijn dat het hele pakket zo compleet is. Er zijn tips voor het decor, bladmuziek, dansinstructies. Daardoor kun je als leerkracht veel meer aandacht hebben voor het echte oefenen en niet voor bijzaken. het enige aandachtspunt vind ik dat sommige dansinstructies wat moeilijk zijn, voor sommige kinderen is het lastig om te zingen én te dansen. Jullie hoeven de lat daarvoor wat mij betreft dus niet te hoog te leggen, want een dansje is al snel leuk als er een hele groep kinderen op het toneel staat.

• School: Montessorischool Maassluis
  • Functie: Leerkracht

Super leuke musical in een sfeervolle setting!

Wij hebben genoten.. Waar veel musicals nogal vergezocht zijn qua verhaal en setting bevat deze musical een heldere verhaal lijn en de setting leent zich goed voor een sfeervol decor zonder ingewikkelde wisselingen. Ook jullie bezoek aan ons mini schooltje in Drenthe vonden fijn! Het hele dorp heeft het nog steeds over ons Franse plein met echt dak platanen oleanders en geurende lavendel!

• School: OBS de Flint Ekehaar

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.