De kinderen hebben prima kunnen oefenen in het oefenlokaal. We hebben een aantal rollen bijgeschreven omdat we de musical met 59 kinderen hebben gespeeld en dat ging super. Goed uitgewerkte rollen en voor iedereen een shine-moment. Ik was daarna op vakantie in Frankrijk en iedere keer als ik Fransen non non non non hoorde roepen moest ik er weer om lachen.
Het verhaal, de grapjes en de rollen waren super! Het decor is best lastig te maken, aangezien er midden in het verhaal een achtbaan uit de lucht moet komen. Niet iedere zaal is hier voor geschikt en dit vraagt enige creativiteit en handigheid.
De groep en de ouders hebben genoten van deze musical. Enige minpuntje is dat er geen dansjes bij waren, maar dat is uiteindelijk leuk bedacht door leerkracht en leerlingen samen.
Wij vonden het erg prettig dat we konden manipuleren in het script e.d. Het was fijn dat de leerlingen thuis op een app konden oefenen en hun script konden bekijken. De ondersteuning met al het digibordmateriaal was zeer praktisch!
Hoewel het al een wat oudere musical is, hebben we een prima avond gehad. Leuke musical, duidelijke verhaallijn met ook voor onze ouders begrijpelijk grapjes. ( niet te talig dus)
Goede ervaring. Voor mijn eerste jaar als leerkracht en dan ook nog groep 8, heb ik de musical goed kunnen uitvoeren door jullie duidelijke handleiding. Ook het voorbeeldfilmpje op facebook heeft mij enorm geholpen. Ik heb veel informatie van de facebookpagina vandaan wat erg fijn werkt.
Wij hadden de musical het laatste level. De dubbelrollen waren alleen soms wat lastig.
De musical slaat heel goed aan! De kinderen hebben de tekst snel onder de knie en de rollen zijn goed aan te passen.
Veel plezier gehad met inoefenen. Het verveelde nooit! Vrolijke liedjes en leuk verhaal, veel humor. De uitvoering is een groot succes geweest. Goede tips en oefenmateriaal.
Er is veel aan te passen in de rollen. Het tweede deel duurt wel vrij lang, dus iets ingekort.
Decor was goed te doen, leuke geluidseffecten en liedjes. De musical duurt wel wat lang, een uur tot 1 uur en 15 minuten zou wat mij betreft beter zijn (2 liedjes minder).
Wij hebben de musical verfilmd. Met twee groepen 8 (totaal 38 leerlingen) hebben we een prachtige film gemaakt, die in de plaatselijke bioscoop is vertoond. Het was een groot succes!
Wat hebben we weer genoten van jullie musical. De liedjes waren geweldig, de humor die erin zit is top en de rollen zijn weer eerlijk verdeeld. Iedere leerling heeft een ongeveer gelijke bijdrage. Het was erg geslaagd.
Veel verschillende rollen beschikbaar. Super als je een grote groep hebt.
Leuke rollen, wisselende liedjes, mooi decormogelijkheden.
Wat hebben wij enorm genoten van de musical 'Het laatste level'. Ontzettend leuk verhaal, goede liedjes en dansjes en bijbehorende instructievideo's, tips van Jochem Myer, een app om thuis te oefenen enz. maken het een genot voor zowel leerling als leerkracht om de musical te oefenen. Enige verbeterpuntje misschien: iets meer tips/ideeën voor een decor, dat is niet mijn specialisatie en een beetje hulp daarbij is fijn.
Met veel plezier werk ik al jaren met de musicals van Rep en Roer. De verhalen zijn leuk en humoristisch, de aanwijzingen, ondersteuning, rolverdelingen, lijsten etc. nemen zo veel werk uit handen. Dat er voldoende energie overblijft om goed en gezellig te oefenen. En de kinderen zo te laten groeien en voldoen aan meer dan ouders soms verwachten. Daar geniet ik het meest van dat verwachtingen van ouders worden overtroffen.
Zoals we gewend van jullie zijn, weer een prima musical om op te voeren!
Er waren verschillende rollen voor de kinderen. Zo had iedereen een rol die bij hem/haar past. De liedjes zaten goed in elkaar.
Een erg leuke musical met veel humor, verrassende typetjes en leuke liedjes. De dansjes vonden de kinderen in mijn klas minder leuk, ze vonden ze te 'blij'. Handig dat alles wederom op 1 decor uitgespeeld kon worden.
De musical ging er goed. De kinderen vonden het leuk om te doen en de ouders genoten enorm. Wel een paar foutjes in de musical boekjes (tekst foutjes of verkeerde namen), dit komt denk ik omdat er zoveel versies zijn. De dansjes worden ieder jaar lastiger maar goed, je kunt ze best aanpassen.
Wij hebben weer genoten van de musical van Rep en Roer! Super dat we zo makkelijk alles kunnen aanpassen naar SBO niveau.
Ik werk nu een aantal jaar met de musicals van Rep en Roer. Elk schooljaar gaan we voor de nieuwste musical. Er zit veel humor in en de inhoud is vaak ook actueel. Dankzij alle materialen is de musical goed voor te bereiden en hoef je weinig zelf te bedenken.
Van alle kanten hebben we het gehoord. De musical was van het begin tot aan het eind verrassend, boeiend en feestelijk. Ouders, leerkrachten en kinderen waren super enthousiast.
Leuke musical met een praktische begeleiding. Het enige wat wij nog fijn zouden vinden als aanvulling is een uitgebreider overzicht van niet alleen wie per scene op moet, maar ook bijzondere materialen als bv. de fiets van Matje.
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.