Gewoon alles duidelijk en goed te gebruiken. De kinderen, ouders en ook wij hebben genoten.
Een herkenbaar verhaal over het digitale tijdperk waar we dagelijks mee te maken hebben. Diverse karakters, zodat er voor ieder wat passends is.
Leuke musical die goed aansloot bij de kinderen in de klas.
Het was een leuke musical die goed paste bij de groep kinderen. De kinderen hebben er van genoten. Het was een prettige 'leeromgeving'. We miste wel een poster A3 om op te hangen in alle groepen. Misschien zou deze nog bijgeleverd kunnen worden.
De kinderen waren meteen erg enthousiast over het verhaallijn en helemaal de liedjes. De liedjes hebben een erg leuke melodie, zelfs de hele school zong op een gegeven moment mee!
Ik heb een positieve ervaring met Rep en Roer. Gebruiksvriendelijke handleidingen en musicals. Ook voor eventuele vragen en aanpassingen zijn ze makkelijk en snel bereikbaar.
De rollen pasten goed bij de karakters van de kinderen. Ze herkenden zich allemaal wel in een rol. Het thema paste goed bij de dorpskern van onze school. Dus top!
De musical heeft een duidelijk verhaal. Ook kinderen van andere klassen konden het verhaal goed volgen. De rollen zijn super verdeeld voor ieder wat wils. De musical duurde ook niet te lang. Ik ben zeer te spreken over de musical 'De Lachfactor'.
De musical was zeer geslaagd. Wat ik echt wat minder vond, was dat de liedjes niet echt gelijkmatig over de musical zijn verdeeld. Na het openingsnummer volgden 2 bladzijden tekst en toen kwam het volgende nummer al. Kinderen hadden toen nog geen zin gesproken, want het was de tekst van de voice-over.
Leuk verhaal, leuke rollen! Ook de liedjes en dansjes vielen goed in de smaak bij de groep, maar ook bij het publiek.
Camping de hooiberg was een enorm succes. We hebben de kinderen veel vrijheid gegeven voor vormgeving decor. En script en app zijn zo fijn. We kregen ook een groter script, omdat sommige kinderen een rol wilde die groter was. Zelf hebben ze jullie rollen erbij gebruikt in een kleiner script. Veel complimenten gehad. Liedjes waren zo leuk ook. Leuk verschillende stijlen.
Enorm leuke musical, veel humor erin - zowel voor kinderen als volwassenen, super fijne handleiding en voorbereiding. Erg duidelijk en fijn uit te voeren.
Een leuk en pakkend verhaal. De musical bleef boeiend voor de kijkers.
Wij hebben echt genoten van het werken aan en het opvoeren van de musical Camping de Hooiberg. Wij vonden het een vrolijk verhaal met genoeg diversiteit in personages. Ook was het heel fijn dat wij de tekst kregen van een van de uitbreidingen om zo alle leerlingen blij te maken met hun rol.
Het is een geweldige musical. Het sloot helemaal aan bij de belevingswereld van mijn klas. Het verhaal is heel goed te begrijpen, ook voor kleuters. Er zitten leuke grapjes en liedjes in. Ik ben heel enthousiast!
We hebben weer een Rep en Roer musical gespeeld. De prettige downloads en de keuze voor een gepast aantal spelers, maken het oefenen voor leerkracht en leerlingen leuk en gemakkelijk. Ook thuis oefenen via de oefenapp is echt een groot voordeel.
Een musical die de kinderen erg aanspreekt. Een mooi verhaal waar kwaliteiten en eigenheid centraal in staan.
De musicals van Rep en Roer zitten ieder jaar weer heel goed in elkaar. Zonder twijfel bestel ik jaarlijks weer de nieuwe musical, omdat ik nog nooit ben teleurgesteld.
Heel fijn dat je het aantal leerlingen kunt aangeven. Duidelijke beschrijving van wat je moet doen. De app is heel handig bij het oefenen. De musical zelf is grappig en goed te begrijpen voor het publiek.
De kinderen hebben vol enthousiasme geoefend en een sprankelende uitvoering neergezet. Trotse ouders, een mooie herinnering aan de basisschooltijd!!
Een compleet pakket waarmee je een geweldige musical neerzet die precies lang genoeg duurt. Voor ieder kind is er een passende rol, de liedjes zijn afwisselend en het script sluit goed aan bij de actualiteit. De oefenapp en de dansvideo's zijn heel handig. Ook is het fijn dat er duidelijke instructies zijn m.b.t. het decor en kostuums.
Samen met mijn groep 8 van 17 leerlingen deze musical opgevoerd. Ontzettend leuke liedjes, er zitten leuke grapjes in verwerkt en fijn om te merken dat alle kinderen zichzelf kwijt kunnen in de verschillende rollen in de musical.
De materialen zijn mooi en praktisch om mee te werken. De service is prettig!
Camping De Hooiberg was weer een groot plezier om in te studeren en te spelen met de kinderen! Al jaren op rij speel ik met mijn groep 8 musicals van Rep en Roer. Leuke/grappige verhalen, leuke rollen, fijne handleiding, vrolijke en soms emotionele liedjes, goede tips via de socials. Ik verheug me op de nieuwe musical van dit jaar!
Het publiek heeft genoten van deze musical! Dichtbij de realiteit, leuke humor, interactief, mooie muziek (solo en eindnummer altijd een topper om erin te doen).
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.