Geweldige musical, lekker 'up to date!'

Hele mooie musical met een hoop mogelijkheden!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Over de kop
  • School: Roncallischool zeddam
  • Functie: Leerkracht

Leuke vlot lopende te volgen musical.

Wij hadden 54 leerlingen, dat is een hele club! Maar de handige oefenapp zorgde ervoor dat ieder kind wist wat hij/zij nodig had en ze konden thuis de liedjes ook goed oefenen! Fijn ook dat je kunt zeggen hoeveel rollen je nodig hebt! Wij zijn erg tevreden over de Rep en Roer musicals. Vlotte liedjes (die vervolgens de hele dag in je hoofd blijven zitten!!) Het enige wat zou kunnen verbeteren is de rekwisietenlijst. Voor sommige rollen zijn wel heel ingewikkelde en tijdrovende rekwisiten bedacht. ( de jas met allemaal eiffeltorentjes erin) Wij hebben daar wel iets simpels op bedacht, maar aan het eind van het jaar moet je niet teveel werk erbij krijgen; alleen het inoefenen van de musical is al lastig genoeg!

• School: OJBS De Regenboog
  • Functie: leerkracht

Een zeer complete musical vol humor en met een duidelijke verhaallijn!

Wat is dit een compleet pakket! De app en het oefenlokaal zijn echt een mooi extra. De dansjes en de instructies hiervoor zijn heel duidelijk. Daarnaast zijn de filmpjes van Jochem Myjer hilarisch!

• School: Het Overbos
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een humoristische musical die voor alle leeftijden leuk en begrijpelijk was.

De kinderen vonden het leuk om de musical te oefenen. De oefenapp was top. Die is ook goed gebruikt. Het oefenlokaal was heel goed bruikbaar.

• School: 't Palet Holy

Adembenemend

De musical zat goed in elkaar en was makkelijk te regisseren en toch was er ruimte voor eigen inbreng. Het was een TOP musical en volgend jaar zullen wij zeker weer voor een musical van rep en roer kiezen!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: IKC De Watersnip
  • Functie: Leerkracht groep 8

Goed uitgewerkte musical met veel humor.

Je krijgt een fijn totaalpakket bij Rep en Roer. Je kunt alle kanten op met dans, zang en acteren. Alles wordt op een fijne manier aangeleverd, zodat je als leerkracht goed overzicht hebt van alles wat moet gebeuren.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: Arnoldus van Os

Fantastisch

Zoals altijd zijn we zéér tevreden over de musical! De kwaliteit van de musical (zeker ook de liedjes), de mogelijkheid voor elk kind om te 'shinen' (door de grote diversiteit aan rollen en scenes) de site waarop alles te vinden is, jullie tips via de mail ... alles prima!

• School: cbs Johan Friso
  • Functie: bovenbouwcoördinator

Leuke en vrolijke musical. Publiek wordt ook betrokken en passende liedjes.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: Delteyk

Superleuk en vrolijke musical

Dit is een musical die heel geschikt is voor grote groepen. Ontzettend goed geschreven, veel humor en vrolijke liedjes. Wij hebben genoten van deze musical!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Verboden te voeren
  • School: Giraf

Fantastisch

Het was een superleuke musical. De interactie met het publiek was leuk. Ook vond ik de slapstick super. De laatste scène hebben wij opgenomen in Pathé waardoor we een onwijs leuk effect hadden.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: De Oostpoortschool
  • Functie: Leerkracht

Een leuk verhaal met voor ieder kind iets leuks

Het was een leuke musical! Het verhaal was zo gemaakt dat er voor alle (45) leerlingen een leuke rol was (met in ieder geval 1 regel tekst). Een grote top zijn de dansjes waar al video's van zijn opgenomen en het extraatje (de filmpjes van Jochem Myjer) was ook echt heel leuk! De app hebben de kinderen ook gebruikt, maar daar heb ik zelf niet echt zicht op gehad.

• School: Sint Maartensschool
  • Functie: Groepsleerkracht

Fantastisch! Actueel, aansprekend en vol humor!

De kinderen en ouders hebben genoten. Ook voor mij als leerkracht hebben jullie de musical 'compleet' geleverd. Handleiding, tekstboekjes, cd's, een fijn online inlog programma en natuurlijk een heel leuk script. Leuke rollen, leuke liedjes en leuke dansjes.

• School: De Grondtoon

Origineel en topkwaliteit

Een hele leuke, originele musical met fijne online hulpmiddelen.

• School: Dominicusschool
  • Functie: Leerkracht

Geweldig grappige en vlotte musical en zeer gebruiksvriendelijk

Rep en roer flikt het weer. Humor, gelijkwaardige rollen, voor elk wat wils!

• School: OBS Kees Valkenstein

Geweldig!

Een geweldige musical om te lezen en te spelen. Mooi dat we de kinderen hierin hebben mogen begeleiden.

• School: CBS Het Kompas
  • Functie: Leerkracht groep 8

Wat een geweldige musical, de kinderen straalden!

Wij hebben al verschillende musicals gebruikt van Rep en Roer en wat blijven ze fijn om mee te werken. De app is heel handig voor de kinderen en ideaal dat ze op maat worden gemaakt.

• School: Kleurrijk

Het laatste level

Het laatste level is een geweldige musical vol humor.

• School: OBS De Hobbitburcht

Een super leuke musical.

Wat fijn om een musical van Rep en Roer op te voeren. Alles wordt duidelijk omschreven, er worden goede tips gegeven en het decor is niet moeilijk om te maken. Het verhaal en de hoofdpersonen worden duidelijk omschreven, je leert ze goed kennen als je het script doorleest, waardoor je je rol goed kunt spelen. We hadden een supermusical om op te voeren, het publiek genoot er ook echt van.

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: Basisschool De Twee Wieken

Leuke grappige musical!

Wij hebben deze musical met 2 klassen tegelijk uitgevoerd, dus met 57 kinderen. We hebben er 2 rollen bijgeschreven. Namelijk onze directrice en haar man die een voorliefde voor Frankrijk hebben en nu net met pensioen is gegaan, dus dat was een geweldige bijkomstigheid. Ook hebben wij Vincent onze directrice laten schilderen. Volgend jaar zijn wij ook zeker van plan om de musical weer met twee klassen tegelijk op te voeren en als jullie weer zo'n leuke musical schrijven, dan zeker die van jullie. Het leuke is dat er grapjes in zitten die over actualiteiten gaan en die alleen ouders snappen. Doe dit vooral volgend seizoen weer! P.S. wij (de leerkrachten van groep 8) hebben shirts besteld van de musical en aan gehad bij de musical. We zijn zeker van plan om volgend jaar ook weer een leuk shirt te bestellen om te dragen bij de uitvoering. Is daar misschien ook een kortingscode voor? ;)

• School: De Contrabas

Fantastisch!

De kinderen hebben een ontzettende leuke tijd gehad om aan deze musical te werken. Het verhaal sprak tot de verbeelding en de verschillende elementen die erin voorkomen waren succesvol. Daarnaast geeft de musical ook ruimte om zaken naar eigen inzicht aan te passen en te verwerken.

• School: Basisschool De Dijck

Fantastische musical!

Leuke liedjes wederom, het verhaal was heel goed te volgen. Goede tips vanuit jullie waar we echt wat mee konden. Kortom, geweldig!!

• School: De Fontein

Een geweldige musical!

We hebben een geweldige tijd gehad met het oefenen en uitvoeren van Het Laatste Level. De musical zat goed in elkaar, leuke liedjes, alle materialen waren volledig en duidelijk. Lied 2 hebben we vervangen, want deze vonden we niet leuk en aansprekend. De dansinstructies waren soms wat moeilijk, maar we hebben zelf ook veel dansjes bedacht.

• School: CBS de Bataaf
  • Functie: Leerkracht

Een gevarieerde musical met mooie diverse rollen voor ieder kind

Leuke liedjes, goed in te studeren. Toevoeging van Jochem Meijer werd erg gewaardeerd door de kinderen (en team). Decor niet te ingewikkeld, goed te doen.

• School: Zonnewereld
  • Functie: bovenbouwcoördinator

Fantastisch

Goed script vlotte liedjes en geen verliefd-gedoe. Prachtig eindnummer

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: De Schapendel
  • Functie: Leerkracht

Liedjes / rolverdeling / verhaal: top!

Wij voeren de musical op met elk jaar rond de 40 kinderen, en iedereen heeft zijn of haar schittermomentje, doordat er niet echt een hoofdrol is. Elk jaar verbazen jullie mij weer hoe goed dit is neergezet. Het verhaal is grappig en te volgen voor zowel hele jonge kinderen als volwassenen. De liedjes blijven in je hoofd zitten en worden maanden / jaren later nog vol enthousiasme door de kinderen gezongen. Ik heb ook andere producenten gezien, maar jullie zijn by far de beste in wat jullie doen. Op naar nog vele jaren groep 8 musicals met Rep en Roer!

• School: OBS de Vogels
  • Functie: Leerkracht / MT

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.