Weer zo'n leuke musical van Rep en Roer

Al vele jaren kiezen wij voor een musical van rep en roer. Leuke liedjes die wel een tijdje in je hoofd blijven hangen. De kinderen waren ook erg enthousiast. Het oefenlokaal is een uitkomst bij het instuderen van de dansjes.

• School: Daltonschool Reggewinde
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

Super!!

Helaas te weinig tijd om het uitgebreid te houden, maar de kinderen en ik hebben genoten. Het decor heeft wel veel tijd gekost, waardoor het handig lijkt eerder te beginnen dan de gebruikelijke periode na de meivakantie. De teksten en liedjes waren geweldig!

• School: Pr. Maximaschool Berkel
  • Functie: leerkracht

Ook de tweede keer Betoeterd was top!

Dit jaar heb ik Betoeterd weer van de plank gepakt en heb deze musical met 17 kids gespeeld. Na wat kleine aanpassingen was de opvoering weer onwijs leuk. Ook de ouders reageerden opnieuw enthousiast. betoeterd heeft leuke rollen en aansprekende liedjes!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: Prins Willem Alexanderschool

Een sprookjesachtige musical!

Wat ik als prettig bij Rep en Roer ervaar, is de compleetheid van de producten. Alles is op orde, volledig en digitaal te verkrijgen. Dit jaar hebben wij de musical 'Over de Kop' gedaan. Een hoop referenties naar de Efteling, welke erg werden gewaardeerd. De liedjes zijn leuk en de grappen zijn voor jong en oud geschreven. Het enige waar wij tegenaan liepen was het decor. Wij vonden het maken van de achtbaan echt een uitdaging en mijn ervaring is meer geweest dat de musicals complexe achtergronden behoefden. Het resultaat was altijd top, maar vergde een hoop werk, wat in een combinatieklas altijd een hele puzzel is.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: Alphense Montessorischool
  • Functie: Leerkracht bovenbouw

vrolijkheid

De musical was gevuld met humor voor jong en oud, dus spatte de vrolijkheid er vanaf! Wel was het soms lastig om de juiste attributen en kleding bij elkaar te krijgen (maar dan kan ook aan ons perfectionisme liggen) De kinderen én het publiek hebben genoten van de musical, we komen vast en zeker weer terug voor de volgende afscheidsmusical....

• School: OBS De Zilveren Maan

Fantastisch!

Aantrekkelijke musical, voor kinderen geweldig om te spelen. Door de woordgrappen ook voor ouders/volwassenen heel leuk!

• School: Fridtjof Nansen
  • Functie: Stamgroepleider bovenbouw

Hele gave musical!

Gave musical met groep 8 gehad: Over de kop is TOP!

• School: De Groene Oase
  • Functie: groep 8 lkr

Genieten voor zowel ouders, kind (én de leerkracht ;-) )

De kinderen hebben zich vermaakt tijdens het oefenen. Er was veel inzet. De liedjes waren erg fijn om te zingen, met als klap op de vuurpijl het jodellied. Er was genoeg ruimte om een vrije interpretatie van tekst en spel in te voegen, wat het voor mij als leerkracht ook leuk maakt.

• School: Het Palet
  • Functie: Groepsleerkracht groep 8

Wederom een fantastische musical

Ook dit jaar weer een mooie musical. Grappig voor kinderen maar ook voor volwassenen. Goed speelbaar voor de kinderen en de leerkracht. De liedjes en dansjes zijn met de instructie goed aan te leren. De bijbehorende app maakt het voor de kinderen makkelijker om de teksten goed te leren. Wat ook fijn is dat er geen decor veranderingen zijn, 1 decor en klaar. Deze musical is een echte aanrader!!

• School: rkbs De Paradijsvogel
  • Functie: leerkracht groep 8

''Mooie musical, met grappige verwijzingen naar de actualiteit en leuke liedjes!''

Een complete musical! Duidelijke handleiding en tips voor decor etc. Leuke liedjes en met handige middelen om deze aan te leren. Leuke en ook gelijkwaardige rollen. Dus voor iedere leerling een passende rol!

• School: Antoniusschool Vragender
  • Functie: Leerkracht

Wederom een superleuke musical die wij als Achtbaan niet konden missen!

Vele jaren spelen wij al de musicals van Rep en Roer en we zijn altijd zeer tevreden. Ontzettend leuke liedjes, duidelijk script dat aangepast is aan groepsgrootte, humor, suggesties voor dansjes en decor. Ook het contact met Rep en Roer is altijd snel, vriendelijke en behulpzaam. Ook deze musical was weer top. De kinderen waren ook heel enthousiast. Er zitten wat uitdagingen in hoe je bepaalde scenes gaat neerzetten, maar dat is voor ons als creatieve school geen probleem. Zeker weer een aanrader (net als de andere musicals van Rep en Roer)

• School: De Achtbaan
  • Functie: leerkracht

De musical was één groot feest!

Volop enthousiasme, vreugde en: feest!

• School: KBs de Howiblo
  • Functie: Leerkracht Groep 8

Wederom een super goede musical

Goede liedjes, verhaal met de nodige humor, goede verdeling van rollen zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

• School: Beatrixschool
  • Functie: Leerkracht groep 8

ervaring om nooit te vergeten

Het verhaal is erg leuk en origineel. Wel is het handig om van te voren te weten dat een fysieke lift nodig is om de musical tot een succes te maken. De rolverdeling was prima en ook voldoende suggesties voor het geval er toch minder leerlingen aanwezig kunnen zijn.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Torenhoog!
  • School: de wegwijzer
  • Functie: leerkracht groep 8

Een super leuke musical voor jong en oud!

De musical Verboden te voeren is een erg leuke musical! Het is heel fijn en handig dat er maar 1 decor is. Hierdoor hadden de kinderen rust. Alle ouders en kinderen en collega's hebben genoten van de musical. De dansinstructies waren ook erg duidelijk! Grotendeels hebben wij die ook gebruikt.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: OBS Dalton de Uitkijck
  • Functie: Onderwijsassistent/

Het was weer een spetterende musical, goede muziek en leuk verhaal!

Goed in te studeren dankzij app en downloads. De muziek bij jullie musicals is altijd fris en afwisselend. Kinderen hadden er lol in en hebben een mooie avond beleefd.

• School: De Springplank Leiden
  • Functie: leerkracht groep 8

Heerlijk dynamisch met leuke grappen!

De musical leende zich ook goed om het als een film te vertonen. Live opvoeren zat er voor ons helaas niet in. Dit haalde helaas de magie van het theater weg. De liedjes, dansjes en het script waren erg leuk en toegankelijk voor iedereen.

• School: IKC Panta rhei
  • Functie: Leerkracht

Vlotte teksten en liedjes, leuk verhaal.

Voor veel mensen herkenbare zaken uit het pretpark. Musical met humor.

• School: Daltonschool Rhenen
  • Functie: Leerkracht groep 8

Geweldige en vooral hilarische musical

Mooie rol verdeling, fijne liedjes en enorm veel humor.

• School: De Wissel

Het was héél leuk!

Voor ieder kind is er een rol die hij of zij wil. Alle rollen hebben ongeveer even veel tekst, wat fijn is. Zo hebben alle kinderen eigenlijk een hoofdrol!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: Openbare Daltonschool Naaldwijk
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een herinnering voor het leven.

Fantastisch, vrolijk, goede muziek en passend voor de hele groep.

• School: Nieuwe Baarnsche School
  • Functie: Adjunct directeur

Geweldige musical!

De DJ draait door is een geweldige musical. Aanstekelijke nummers die zelf de kleuters de hele week nog zongen na de musical. Het was een groot feest!

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: 't Speel-Kwartier Veenendaal
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een verrassende musical met humor voor kinderen en volwassenen.

De handleiding geeft veel goede opties over hoe het decor eruit moet zien en hoe je het instuderen van een musical kunt aanpakken. De rollen zijn erg uiteenlopend waardoor er keuze is voor iedereen.

• Welke musical heb je uitgevoerd? De DJ draait door
  • School: De Boomgaard

Wat een leuke musical!

Wij hebben de musical ervaren als een hele leuke musical. de kinderen waren al heel snel heel enthousiast om aan de slag te gaan en de teksten en de liedjes te leren.

• School: CB Leyenburg
  • Functie: LK

Geweldig!

De musical was een succes! Doordat de kinderen ook via de app de tekst konden oefenen en de dansjes konden instuderen/ liedjes inoefenen, stonden zij goed voorbereid op het podium. Een echte aanrader! De musical is van deze tijd! Het materiaal wat wordt geleverd; de teksten/ liedjes/ muziek/ ideeën voor decor zijn erg prettig om mee te werken. Voor de leerkracht erg duidelijk. Ook de service van Rep en Roer zelf!

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Steven Stemerding

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.