Zoals ieder jaar weer was ook deze musical een feestje om in te oefenen en uit te voeren. Door omstandigheden moesten we de musical in welgeteld 12 lesdagen inoefenen. Maar al snel zat alles erin. De kinderen vonden het fantastisch. En het publiek ook! Ook het decor was weer prachtig gelukt, alsmede alle rekwisieten e.d. De humor, de liedjes, de setting waren zo goed. Dit maakt het voor mij altijd makkelijk een keuze te maken: musicals van Rep en Roer. Succes en plezier gegarandeerd.
De musical is zeer compleet. Alle extra's maken het makkelijk uit te voeren, maar daarnaast is er ook ruimte voor eigen inbreng. Vol humor, echt een leuk en goed te volgen verhaal.
Goede liedjes die de leerlingen eenvoudig kunnen leren en misschien nog wel het belangrijkste. De rollen schelen niet veel van grootte. Zo goed als evenveel podium tijd voor alle leerlingen.
Deze musical is makkelijk uit te voeren en heel afwisselend. De muziek is goed (hoewel de muziek uit andere musicals beter is) en de rolverdeling is netjes. Ik vond het fijn dat er qua materiaal niet veel nodig was om deze musical op een leuke manier uit te voeren.
De musical was ontzettend leuk. Wij hebben deze musical gespeeld met 47 kinderen en dit was goed te doen. De liedjes blijven heerlijk hangen en de humor die erin zit (gericht op de volwassenen) is echt heerlijk om te zien! Al die lachende collega's en ouders! Wij kiezen elk jaar weer voor een Rep en roer musical en we zijn elk jaar zeer tevreden met het resultaat.
Met een kleinere groep ben je al snel genoodzaakt te werken met dubbelrollen. Der is met deze groep heel goed haalbaar. De verhaallijn is erg leuk; een combinatie van ‘toen’ en ‘nu’ wat het erg herkenbaar maakt.
Fijn dat kinderen zelf in de app kunnen oefenen
Skoftig thema dit jaar!! Enorm genoten!!
We hebben ondanks de bestaande liedjes een aantal zelfgeschreven liedjes toegevoegd. En op de melodie van bekende Franse liedjes, zoals Voila - Barbara Pravii en Non non rien n'a change - Les Poppys. Dit gaf de musical een extra Frans tintje. We hebben de musical in mei al opgevoerd ivm mijn zwangerschapsverlof. Ik weet zeker als we het in deze tijd van de Tour de France hadden uitgevoerd het nóg meer bij het publiek zal leven.
Eén van de leukste musicals tot nu toe! De liedjes waren pakkend en het verhaal was duidelijk van begin tot eind. De rollen waren redelijk goed verdeeld, waardoor iedereen gelijkwaardig aan bod kwam.
een heel leuke musical, met voor ieder wel een rol. Goed te organiseren qua decor en rekwisieten. Ook van de collega's en ouders te horen kregen dat het een goed te volgen verhaallijn is met leuke (en degelijke) grappen.
Een aansprekend verhaal, vooral in ons dorp. Leuke personages, grappige twisten in het verhaal Mooie liedjes en rollen voor iedereen. Dansinstructies zijn zeer gewenst. Maar maak ze vooral niet te moeilijk en te ingewikkeld. Dan komen ze toch niet zo goed uit de verf, omdat niet alle leerlingen even vaardig zijn. En dan is dan jammer. Handig dat er met 1 decor wordt gewerkt!
Wij hebben de musical gespeeld met kinderen met TOS. Wij hebben hem wel moeten aanpassen maar dit was prima te doen. Het resultaat mocht er dan ook echt zijn.
Wat was dit een leuk verhaal. Gemakkelijk te begrijpen en met heel veel humor. De liedjes waren weer gevarieerd en leuk! Door de duidelijke handleiding, app en website kan iedereen er iets leuks van maken. Onze voorstelling was een succes. Kinderen en volwassenen hebben erg gelachen!
Duidelijke boekjes en materialen om met een groep en leerkracht zonder al te veel musical kennis toch een mooi resultaat neer te zetten.
Het is een topmusical, boordevol woordgrappen en met een duidelijk verhaal. De leerlingen en ouders hebben ervan genotenb!
Leuke verhaallijn, sterke typetjes en de dubbele laag maakt het voor ouders ook erg leuk.
Voor het eerst een musical bij Rep en Roer besteld. Een organisatie die heel compleet is. Vele extra's wat erbij zat. Van een try-out school om naar te kijken, tot dierenkoppen en uitnodigingskaarten. Heel fijn! Een musical met leuke grappen en fijn dat het ook voor kleine groepen een echte musical was.
Beste meneer/ mevrouw van Rep en Roer, cc. Team de Verrekijker Namens de directie van de Verrekijker geven we de volgende tops en tips: Tops Een mooie musical; Goede afwisseling van tekst en muziek/ zang; Leuk verhaal; Duur prima 1 uur en 1 kwartier; Leuke musical voor groot en klein; Onderwerp sprak zeer aan helemaal is onze omgeving; Hierdoor leuke aanvullingen in de totale encenering. Tips Graag de volgende musical met als titel "We maken schoon schip!" Het draait dan om een schoonmaakbedrijf op een cruise schip. Waarom een schoonmaakbedrijf? Dan kunnen we vanuit de musical de vakantie in, want dan is het rondom het decor, de zaal weer mooi schoon en opgeruimd. (Nu vinden we door de hele school nog hooi en veevoer.)
Wat hebben de kinderen, ouders, grootouders, en brooers/zussen genoten van deze musical!
Het onderwerp over de boerderij sprak onze kinderen meteen aan. De verschillende typetjes waren zeer herkenbaar. Het decor was goed te maken, mede door de vele tips die Rep en Roer aandraagt. Ook is de bijbehorende Facebook pagina handig om te volgen. De kinderen hebben de musical met veel plezier gespeeld, gezongen en gedanst. Het repeteren wordt door Rep en Roer makkelijk gemaakt met de app en de tips. Ook kun je de musical makkelijk naar je eigen hand zetten door bijvoorbeeld scenes te verwijderen of aan te passen. Een enorme aanrader!
Was weer een groot succes bij rep en roer! Lachende kinderen en ouders in de zaal, mijn genietende groep 8 op t podium. Maar nu vakantie! Whoop whoop!
Een erg leuke musical, vooral de liedjes waren erg leuk en daar passen leuke dansjes bij! Wij hadden een ADHDaan en een ADHDylan, onze 2 autistische leerlingen, dit was heel erg leuk! Het decor was ook goed te maken, onze leerlingen hebben het allemaal zelf gemaakt en bij de boer 3 hooibalen geleend! Onze school Wij-land ligt midden tussen de weilanden en boerderijen , de musical paste precies bij ons!
Geweldig verhaal en veel lyrische reacties ontvangen.
Musical past ontzettend goed in elkaar. met humor verhaallijn en de rest! geweldig
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.