Geweldig!

Musical past ontzettend goed in elkaar. met humor verhaallijn en de rest! geweldig

• Welke musical heb je uitgevoerd? Betoeterd
  • School: GBS de Reflector
  • Functie: Leerkracht

Mooi volledig pakket - Zo Goed Als Nieuw

Weer een mooie musical mogen opvoeren met groep 8. Kinderen waren enthousiast over de rollen en de liedjes. Vooral de App werd veel gebruikt door de kinderen thuis. Enige punt van feedback: Er mogen wel wat meer decorideeën in staan.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Zo goed als nieuw
  • School: Veerkracht
  • Functie: Leerkracht

Leuke karakters, sluit goed aan op ons thema en er zit een rol bij voor ieder kind.

De musical was zeer divers met verschillende leuke scènes. Manius speelt een grote rol maar neemt de spotlights voord de ander karakter niet weg. Een zeer geslaagde musical Nog wel een kritisch puntje. In jet lied de courgette kwam Russische roulette in voor, dit vonden wij niet echt passen in een kinder musical.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: Obs 't Holtpad
  • Functie: Onderwijsassistent

wederom een fantastisch spektakel

Dit jaar hebben we wederom voor een musical van Rep&Roer gekozen. We hadden een kleine groep met maar 10 leerlingen en moesten op zoek naar een passende musical. Dit lukte gelukkig bij Rep&Roer. Ondanks de weinige spelers konden we toch een super leuk verhaal vertellen waarin iedereen een mooie rol kon vertolken. al jaren zijn wij super blij met de begeleiding en hulp die Rep&Roer bij de musical biedt. enige minpunt was dat de tekst in de voice over niet goed aansloot bij ons aantal spelers.

• School: obs 't Kompas
  • Functie: leerkracht bovenbouw

Geweldige muscial!

De musical is weer erg leuk, met leuke woordgrapjes en leuke interactie momenten met het publiek. Leuke liedjes en zoals altijd een succes!

• School: kbs Pax Christi
  • Functie: Directeur

Fantastisch!

Camping de Hooiberg is een fantastische musical. Geweldig om deze musical in een dorp te spelen waar meerdere kinderen op een boerderij wonen. Er waren afwisselende rollen, ook de rol voor Klopjacht wat erg gaaf bedacht. De kinderen konden hun ei kwijt in deze musical, leuke liedjes en voldoende interactie met het publiek!

• School: CBS De Ark

Heel leuk!

Het is de tweede keer dat ik deze musical heb opgevoerd met een klas. Fijn dat er zoveel kinderen aan mee kunnen doen en op hun eigen manier echt kunnen stralen. Het is een vrolijke feelgood musical. De ouders vonden het ook echt fantastisch om te zien!

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: Nicolaas Maesschool

Super gave musical!

De musical was echt geweldig! We konden veel rollen aanpassen (veranderen in jongen of meisje) en er zaten leuke grapjes in de musical!

• School: Obs de Pioniers

Zeer leuke musical

Zeer fijn werkende musical, die erg goed viel bij zowel de leerlingen die het moesten opvoeren, als bij het publiek die ernaar keek.

• School: IKC Spoorbuurt
  • Functie: Leerkracht

Heel fijne musical, met als decor het platteland

De karakters van deze musical zijn erg leuk, alle kinderen komen goed uit de verf. De liedjes zijn aanstekelijk!

• School: Montessorischool Landsmeer
  • Functie: Leerkracht 8

Geweldige musical, met veel plezier geoefend en gespeeld!

Camping de Hooiberg was een geweldige musical, een goed verhaal en qua teksten zat het perfect in elkaar! Fijn dat je het stuk kan aanpassen op het aantal spelers bij het bestellen, ideaal!

• School: De Hoeksteen
  • Functie: Groepsleerkracht

Complete musical voor een grote groep

Leuk en duidelijk verhaal. Fijn dat er mogelijkheden zijn om het script uit te breiden voor een grote groep.

• Hoe beoordeel je onze service? N.v.t.
  • School: VDMV
  • Functie: Leerkracht groep 8

Prachtige musical en goed aan te leren voor NT2-onderwijs.

Ik heb groep 8 op een NT2-school en zijn dit schooljaar de uitdaging aangegaan om voor het eerst een musical te doen. De leerlingen en ouders vonden het geweldig. De uitvoering ging perfect. Dit gaan de leerlingen en de ouders nooit meer vergeten.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: obs het Palet
  • Functie: leerkracht

Geweldig.

Wat een super leuke musical. Iedereen kon shinen in zijn/haar rol. Leuke liedjes en grappig verhaal met een mooi moraal.

• School: Brederoschool

Fantastisch!!!

Ik gebruik elk jaar een musical van Rep en Roer en ze zijn altijd super leuk, maar deze is tot nu toe onze favoriet! Het zijn zoals altijd pakkende liedjes en er zitten leuke woordgrapjes in. Toch is deze nog leuker, omdat het een echt verhaal zou kunnen zijn. Hierdoor is het verhaal erg goed te volgen, ook voor de onderbouwers.

• School: Jenaplanschool 't Vlot
  • Functie: leerkracht

Geweldig leuke musical

Er zit veel humor in deze musical en dat sprak de kinderen heel erg aan. De liedjes waren heel afwisselend en dat zorgde voor mooie momenten. De dansjes waren minder

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Zo goed als nieuw
  • School: Muziek Theater SERVUS afdeling Junior
  • Functie: Regisseur

Een geweldige musical met een leuk verhaal en aanstekelijke liedjes!

We hebben met veel plezier deze musical geoefend en opgevoerd!!

• School: De Polderhof

Superleuk!!

Superleuk!!!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Paniek in de Snoepfabriek
  • School: OBS Het Eiland

Geweldige musical

De musical Camping de Hooiberg is een top musical. App werkt perfect en alles werd snel toegestuurd. Zeer tevreden klant.

• School: IKC de Rietzee
  • Functie: Leraar groep 8

GEWELDIG!

Wat een geweldige musical! De leukste die ik tot nu toe heb gezien/ gespeeld. Hoe verwachtingen van de volgende...

• School: De Compaan
  • Functie: Leraar groep 8

Fantastische musical!

De musical sloot feilloos aan bij onze leerlingen. De rollen waren in een mum van tijd verdeeld en de kinderen hebben genoten van de voorbereidingen en de show. De liedjes en rollen zijn altijd erg divers in jullie musicals, voor ieder wat wils!!

• School: O.b.s. de Woert

Geweldig!!

Mooi aangedragen producten, prachtig script en heel erg passend bij de klas. Wij hebben Camping de Hooiberg gedaan.

• School: Het Koraal Hoogeveen

heel erg leuk

Hele duidelijke handleiding. Was mijn eerste keer dat ik het deed maar het ging heel goed

• Welke musical heb je uitgevoerd? Verboden te voeren
  • School: obs de Architect
  • Functie: leraar groep 8

Fantastische musical.

Bijzonder leuke musical. Duidelijk verhaal, goede begeleiding in de oefenapp. 1 groot succes !

• School: De Verwondering Almere
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

Deze musical heeft veel energie. Vooral ADHDaan werd gespeeld door een jongen die dit heel goed kon. Leuke liedjes en leuk verhaal. Top!

• School: Rkbs Paus Joannes

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

info@repenroer.nl

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.