Ik vond het een hele leuke musical. De kinderen vonden het ook heel leuk om te doen. De liedjes waren catchy en makkelijk te onthouden. Ik had helaas problemen met het openen van sommige liedjes op mijn laptop: Er werd aangegeven dat de naam te lang was. Heel jammer!
Hoi Marizia, bedankt voor je review. Fijn dat jullie plezier hebben gehad met de musical. Het probleem met openen van de liedjes ivm lange bestandsnamen is inmiddels opgelost. Neem vooral contact met ons op als je ergens tegenaan loopt, vaak kunnen we het dan meteen oplossen. Fijne vakantie! Meike, Rep en Roer Musicals.
Deze musical heeft leuke woordspelingen, grapjes en veel scènes die hilarisch zijn. Het eindlied zou meer vrolijke momenten mogen hebben.
Verhaal met een moraal, lach en een traan, verschillende pakkende liedjes die niet vervelen, mooie rollen. Echt een aanrader!
Deze musical is goed beschreven. Het script is duidelijk en heeft een goede opbouw. Elk kind kan op zijn eigen manier een aandeel leveren binnen deze musical. Het verhaal is pakkend voor jong en oud. Hierdoor is het goed te volgen voor het publiek. De beschrijving van het decor, attributen en kleding zorgen voor een goede leidraad. dit helpt om er een geweldig resultaat van te maken. De online-ondersteuning is helpend om tot een hoger niveau te komen.
Kinderen hebben genoten van het begin (musical bepalen) tot het eind (op slotdag op verzoek nog een keer het slotlied showen)
We hebben genoten van deze leuke musical. De muziek en teksten waren grappig. Sommige rollen en grappen zijn wel herschreven/bijgevuld.
Leuke liedjes die makkelijk mee te zingen zijn. Leuke karakters met humor.
Hij was wel wat lang. Maar iedereen zat er goed in. Een waardige eindejaarsmusical.
De app is voor de kinderen heel fijn. De oefensite metliedjes, dansjes en dans instructie erg fijn voorin de klas. Musicazijn vrolijk en gezellig. Metg grapjes voor kinderen en voor volwassenen. Top
Superleuk! Goede omschrijving van rollen en hoe hier mee om te gaan. De ingesproken geluidsfragmenten, de aankondiging van de musical zelf, de oefenapp, de tips, de dansen. We zijn zeer tevreden.
Fijn dat alle kinderen veel podiumtijd krijgen.
Hele leuke musical met humor, leuke typetjes en een zeer duidelijk script.
De musical duurde in onze ogen vrij lang. Omdat wij veel leerlingen hebben (70), hebben we teksten bijgeschreven. De duur van de musical was bij ons ruim 2 uur. Was dit bij andere scholen ook zo? De kinderen waren allemaal reuze enthousiast. Het is heel erg fijn dat de kinderen een oefenapp kunnen downloaden en dat er voor ons ook veel extra materiaal (instructiefilmpjes, downloads etc.) beschikbaar is. We zijn benieuwd naar de musical van volgend jaar! ;)
Hoi Mandy, bedankt voor je review! Goed te horen dat Camping De Hooiberg een succes was bij jullie. Wat betreft de lengte: twee uur is inderdaad wel lang. Dat komt waarschijnlijk door de vele spelers en bijgeschreven tekst. De meeste voorstellingen die we hebben gezien, duren ongeveer een uur en 20 minuten. Je zou kunnen overwegen de volgende keer het toch in twee groepen te doen, of een pauze in te lassen. Groet, Meike Rep en Roer Musicals
Onze 6e musical van Rep en Roep op en rij. Musicals blijven vernieuwend en anders en de verhaallijnen zijn erg leuk. Erg adaptief ook voor kleine groepen en dat is de reden dat we voor Rep en Roer blijven kiezen! Dansjes wel wat snel en soms lastig en niet van alle liedjes. Rest blijft het top! Volgend jaar is de keuze weer makkelijk!
Wederom een leuk verhaal, met vele, leuke rollen. Voor ieder wat wils.
Ik heb deze musical samen met de kinderen uitgezocht uit alle musicals van jullie aanbod. Dit bleek een zeer goede keuze. Goede opbouw met een aantal mooie liedjes. Het was weer een genot om dit te doen.
Leuke musical, gemakkelijk in te studeren met de kinderen. De verschillende geluidsfragmenten en de voice over maken het helemaal af. Ook de dansvideo's zijn heel fijn om de dansjes in te studeren.
We hebben ontzettend veel complimenten gekregen. Leuke liedjes en een goed te volgen verhaallijn.
Wat hebben we dit jaar genoten van onze afscheidsmusical "Over de kop". De verhaallijn is erg leuk met hier en daar een knipoog naar de Efteling en zaken die in de maatschappij spelen. Een mooie opbouw, leuke liedjes en leuke personages.
Deze musical begint heel rustig en bouwt toe naar een verrassende ontknoping. Alle rollen worden op een goede manier neergezet. De muziekjes die er bij zitten maken het verhaal nog leuker. Ze ondersteunen de musical op een leuke manier.
Een mooi verhaal met leuke grapjes voor het publiek. Alles duidelijk omschreven. De kinderen hebben er van genoten!!
Leuke musical, veel verschillende rollen.
We hebben genoten met het inoefenen van de musical. Het eindresultaat was prachtig. De kinderen en de ouders hebben genoten en wij waren de trotse leerkrachten.
Zie hierboven
Ook dit jaar weer een hilarische musical!!
Valkstraat 1
3514TG Utrecht
Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.