Fantastisch

Ook dit jaar weer een hilarische musical!!

• School: Saltoschool De Klimboom
  • Functie: Leerkracht

Een hele leuke niet al te moeilijke musical.

Zelf met een moeilijke groep kwamen we uiteindelijk tot een prachtig resultaat.

• School: Brede school Heuvelrijk
  • Functie: Leerkracht gr. 8

Goed te begrijpen en grappige musicals!

Sinds we werken met de musicals van Rep en Roer krijgen we veel positievere reacties van collega's en ouders!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Verboden te voeren
  • School: D'n Overkant
  • Functie: leerkracht groep 8

Humoristische musical met een mooi verhaal.

Wij hebben deze musical als een onwijs leuke en humoristische musical ervaren. De kinderen hebben genoten en blijven de liedjes zingen. Wij hebben de musical met 53 kinderen gespeeld en hebben enkele rollen bijgeschreven hierdoor. Het verhaal is leuk en goed te volgen met veel grappige momenten erin verwerkt. Zowel de kinderen als het publiek hebben enorm genoten van deze musical.

• School: Basisschool Op Dreef
  • Functie: Leerkracht groep 8

Wat een leuke en afwisselende musical!

Camping De Hooiberg zit vol leuke grappen, toffe liedjes en veel diverse rollen. Het verhaal is erg duidelijk te volgen doordat er vaart in zit, goede voiceover die alles verduidelijkt en door de vele interactie met het publiek is het ook nog eens leuk om naar te kijken. Kortom, een vrolijke, meeslepende en humoristische musical die door het publiek erg enthousiast werd ontvangen!

• School: De Borne
  • Functie: Bouwcoördinator bovenbouw

Leuke musical met duidelijk verhaal

Handige app, goede verhaallijn, humor, afwisseling en erg makkelijk om mee te werken.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Zo goed als nieuw
  • School: KC De Matrix
  • Functie: groepsleerkracht

Fantastisch!!!!

Hele leuke musical met super gave en herkenbare personages! ADHDaan stal de show!!!

• School: De Wilderen
  • Functie: Leerkracht groep 8

Mooie verhaallijn en volfoende uitbreidingsmogelijkheden.

De musical 'Camping de Hooiberg' was echt een mooie musical. De verhaallijn was leuk, niet te moeilijk en voor elke leeftijd te volgen. Echter ook voor elke leeftijd leuk om te kijken. Daarnaast waren de rekwisieten en de achtergrond ook gemakkelijk te regelen/organiseren/maken. Musical Camping de Hooiberg is ook zeker geschikt voor heel grote groepen omdat je er gemakkelijk rollen bij kunt schrijven waar nodig. We hebben genoten!

• School: KC de Samenstroom
  • Functie: Leerkracht basisonderwijs

Deze musical was leuk en goed uit te voeren

We zijn al geinterviewd door Sander.

• School: Donbosco
  • Functie: groep 8 leerkracht

Wat een fantastische interactieve musical!

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Het was fantastisch. Het is een musical vol grappen en met veel humor. Complimenten voor de interactiemomenten die jullie hebben verzonnen in deze musical. Hierdoor wordt de musical erg aantrekkelijk voor het publiek en worden ze helemaal in het verhaal gezogen. Het publiek was erg betrokken!

• School: basisschool 't Ven
  • Functie: Leerkracht groep 8

Dit zullen we ons ons hele leven blijven herinneren!

Wat een geweldige musical! De leerlingen waren erg gemotiveerd en hebben thuis enorm goed geoefend met de App, wat fijn dat dat mogelijk is. Het decor is gemaakt door ouders in samenwerking met de leerlingen. De attributen kwamen van de supermarkten COOP en JUMBO en de leerlingen hadden ook thuis veel bij de hand. De hesjes zijn gemaakt door een ouder, die waren gewoonweg fantastisch! We hebben de musical met 15 leerlingen gedaan, met veel dubbelrollen dus. Dat was prima te doen, en daardoor hadden alle leerlingen veel podiumtijd. We gaan deze musical zeker over 3 jaar nog een keertje doen!

• Welke musical heb je uitgevoerd? Gewoon Super
  • School: Hasseltse Poorten
  • Functie: Groepsleerkracht

Een geweldige musical

Een musical die voor iedereen een rol biedt. Klein of groot, iedereen kan meedoen. Het oefenen met de oefenlokaal app is super fijn en zorgt ervoor dat de kinderen zelf kunnen oefenen. De musical spreekt iedereen aan, er zitten grappige stukjes in en is voor iedereen (jong en oud) goed te begrijpen. Echt een aanrader!

• School: KC Eigen-Wijs

Het was weer super!

De kinderen hebben genoten. Voor iedereen is er een rol die past. Het oefenen met de app is heel handig voor de kinderen. Het is ook top dat het publiek actief betrokken wordt bij de musical.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Zo goed als nieuw
  • School: IKC de Appelhof
  • Functie: leerkracht groep 7/8

super tof!

Humor, leuke en swingende liedjes, grappige verhaallijn, goed uitgewerkt.

• School: basisschool Franciscus
  • Functie: leerkracht

Wederom geweldig!

We hebben de kinderen, ook dit jaar, weer een mooi afscheidsmusical kunnen geven. Wat we mooi vinden aan Rep en Roer is dat we met hele grote groepen aan de slag kunnen, waar concurrenten vaak tot ongeveer 36 leerlingen gaan, gaat Rep en Roer een stuk verder. Wij kiezen vaak ook voor een iets grotere versie, omdat dat een aantal kinderen een dubbelrol kunnen spelen. De liedjes waren ook dit jaar weer fantastisch. Waar ik eigenlijk nooit zo op heb gelet, hoe goed de muziek eigenlijk is. Onze complimenten. Heel veel succes met het maken van de nieuwe musical voor het komende jaar en misschien tot dan!!

• School: De Zyp
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een leuke, humoristische en sfeervolle musical.

Er waren veel verschillende rollen, zo was er voor iedereen een passende rol. Leuke liedjes en geluidseffecten. Daarnaast was het een interactieve musical, waardoor ook de allerkleinsten (kleuters) de aandacht erbij hielden. De humor in de musical zorgde voor vermaak bij de volwassenen. Een echte aanrader!

• School: OBS Kleurrijk
  • Functie: Leerkracht groep 7/8

Een topmusical; leuk verhaal, vrolijke liedjes!

Het was een hele leuke musical. Het verhaal was leuk en verrassend, de rollen waren heel afwisselend. Zowel qua typetjes als qua grootte, wat dan goed aansluit bij een groep. De liedjes waren heel aanstekelijk en makkelijk aan te leren. De verschillende typetjes maakt het wel lastig om de juiste kleding voor iedereen te vinden, maar het is uiteindelijk gelukt. Ik zal zeker deze musical aanbevelen aan anderen. Bedankt! Hartelijke groet, Fokaline Teresiaschool Waalwijk

• School: Teresiaschool

Toffe musical!

Leuke musical met pakkende liedjes, kinderen waren erg enthousiast. Eenvoudig te maken decor, dat leuk kan worden uitgebreid met extra dierentuindieren. Veel goede suggesties in de handleiding.

• Welke musical heb je uitgevoerd? Verboden te voeren
  • School: Wethouder van Eupen
  • Functie: Leerkracht groep 8

Een hilarische musical met veel verschillende herkenbare rollen

Ik heb de musical als zeer leuk ervaren. Er zaten veel herkenbare rollen in de musical en de liedjes waren erg opzwepend. Er zat redelijk wat publiekparticipatie in de musical, dit zorgt altijd voor een goede sfeer.

• Hoe beoordeel je deze musical?
  • Welke musical heb je uitgevoerd? Niet te filmen!
  • School: lammerts van buerenschool
  • Functie: leerkracht

Wederom een fantastische musical!

We hebben weer genoten van de Rep en Roer Musical. De kinderen hebben Camping de Hooiberg gekozen en dat was een groot succes. We hadden veel leerlingen (31) en hebben hier en daar een kleine rol bijgeschreven. Iedereen had zo een eigen evenredige bijdrage. Alles stond duidelijk in de handleiding vermeld en omschreven. Leuk ook dat er bij de bonte avond ruimte was om zelf in te vullen. Ook ontzettend leuk dat jullie gisterenavond kwamen kijken, dat vonden de kinderen erg speciaal. We hebben genoten!

• School: Sancta Maria

Zeer geslaagde musical

We hebben deze musical met 54 kinderen gespeeld en iedereen had een leuke rol en voldoende aandacht. Voorzien van grappige momenten en een leuk verhaal. Ik miste even wat solozang. Die zit er in principe niet in.

• School: IKC Leuken
  • Functie: Leerkracht groep 8

Het was in één woord 'fantastisch'!

Het oefenlokaal is ontzettend handig in gebruik, daarnaast werkt de oefenapp ook top. De kinderen kunnen zowel op school, als thuis, flink aan de bak met het oefenen van teksten en het uitwerken van hun personage/rol. De dansjes en liedjes zijn fijn te oefenen via het oefenlokaal en de musicals zelf zijn super leuk geschreven. Complimenten!

• School: Jan Ligthartschool Driecant
  • Functie: Groepsleerkracht groep 8

Wat een leuke, actuele musical.

Na 10 weken oefenen is het vandaag zover. Op dit moment voeren we de musical op voor de kinderen van school en vanavond nogmaals voor de ouders. Kinderen zijn enthousiast. Je kan voor elk kind wel een rol vinden die bij hem/haar past. De decortips , de mogelijkheden om via de app te oefenen, maken het voor ons wel een stuk makkelijker. Na de goede ervaringen van afgelopen jaar hebben jullie ons niet teleurgesteld. Dank je wel.

• School: Sint Nicolaasschool
  • Functie: Bovenbouwcoördinator

Humoritische, leuke en goed uitvoerbare musical.

Ik heb ervan genoten deze musical uit te voeren met de leerlingen van groep 8. De musical was erg passend bij de omgeving waar wij wonen. Veel dingen waren herkenbaar zowel voor de leerlingen als ouders.

• School: Het Kofschip

Fantastisch!

Goede verhaallijn, leuke rollen, liedjes die blijven hangen, publiek dat aan de slag wordt gezet.

• School: Ikc Lodijke

Valkstraat 1

3514TG Utrecht

Over Rep en Roer Musicals

Rep en Roer Musicals maakt musicals voor het basisonderwijs, zoals afscheidsmusicals en kerstmusicals. Het is bijzonder om samen met je klas, waar je zoveel jaren mee bent opgetrokken, de basisschooltijd af te sluiten met een musical. Aan dit leuke en leerzame proces willen wij graag bijdragen. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien.