We werden snel geholpen, er is veel keuze. Specifieke vragen over eigenschappen van fietsen waren vaak niet bekend en werden vaak beantwoord met weet ik niet.
Betrokken en professioneel
Het is altijd goed bij Van Beek, waar we eigenlijk altijd onze fietsen kopen. Het belangrijkste: goede fietsen, maar daarnaast ook goede service en vriendelijk personeel.
Als er iets kapot is, proberen ze het goed te verhelpen. Ze komen met goede adviezen
-goed personeel -eerlijk -gun factor -leuke mensen -mooi bedrijf
prettige bediening en service
Wij kopen onze fietsen graag bij van Beek en komen hier ook voor onderhoud en reparatie. Altijd goed geholpen met deskundig advies.
Onze fietsen werden wederom - zoals afgesproken - op het juiste moment gehaal en weer thuisgebracht. Fijne mensen, fijne service.
Oude elektrische fiets beperkte beurt laten geven. Hij luisterde goed en dacht mee. Eerlijk advies over de staat van de fiets. Voorlopig zijn we weer geholpen met deze service beurt.
Ik was op zoek naar een nieuwe fiets voor mijn zoontje van 4 jaar, online zag ik dat deze winkel het model dat ik graag wilde op voorraad had. In de winkel ben ik toch voor een ander model gegaan omdat deze beter paste bij mijn zoon. Deze winkel heeft veel voorraad, en hele nette prijzen. Vriendelijk personeel en mooie winkel!
Erg goed geholpen en de tijd voor ons genomen. Gratis verend zadelpen ingekort.
Was goed
2 fietsen voor het eerst naar van Beek's Rijwielhandel gebracht voor een grote onderhoudsbeurt. Onze voormalige fietsenmaker ging met pensioen en dat was ook de reden dat we bij van Beek terecht kwamen. Dit is een goede keuze geweest, want we werden uitermate netjes geholpen, en de fiets rijdt weer als een TREIN. Tot onze verrassing bleek zelfs de fiets te zijn schoongemaakt.
Door grote voorraad slaag je allicht. Vriendelijke behandelingen, ook voor reparaties. Krijg vooraf een kostenbepaling.
s.v.p. niet meer om deze beoordelingen vragen. Deze manier van communiceren vind ik lastig, onprettig en onpersoonlijk. Ik geef mijn commentaar altijd direct en ter plaatse; van aangezicht tot aangezicht. Wel zo fijn in deze digitale en onpersoonlijke tijd.
Keurig ingelicht wat er allemaal nodig was om de fiets weer in orde te maken. Kreeg de fiets ook nog eens schoon gemaakt en ingevet/gepoetst terug. Top Bedrijf!!
Een hele goede ervaring, ik ben perfect geholpen, en de fiets is geweldig voor een mooie prijs met korting!
Prachtige zaak op een hele mooie locatie met vriendelijke behulpzame medewerkers en ruim aanbod van fietsen.
Super service. Heel tevreden. Leek wel of we nieuwe fietsen gekregen hadden.
Tijdens een weekend weg gebeld en kon terecht. Snel een versnellingskabel vervangen. Erg dankbaar. Als de derailleur goed afgesteld was na de reparatie dan had ik een 10 gegeven.
Mijn nieuwe fiets bij deze zaak gekocht omdat er veel keuze in nieuwe fietsen zijn Je kunt op alle modellen proefrijden Fijn geholpen door de medewerker Qua onderhoud weet ik het nog niet om dat ik nieuw ben bij deze zaak Heb erg plezier van mijn nieuwe fiets
We zijn fantastisch geholpen!
Erg vriendelijk personeel en de service is prima ik ben een en al lof over deze fietsenzaak
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen